Cu dragoste, din IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Vreau si eu,destrabalare,asa ca treceti-ma si pe mine va rog!!!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Gabi, da ce matinala esti mai!
Herra, nu vii si tu vineri? Daca tot ai spus ca ai fost de curand...
Deci ramane vineri...da unde, in PUB sau In Rosu? Mie mi-a placut muzica din PUB, dar poate facem rezervari cum zicea Herra...sus nu stiu unde ca sa putem dansa....Eu vin cu amica mea.
Va pup fetele,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Deci...vineri! Da' unde?
Veve - La multi ani, cu intaziere! - in Rosu cam ce muzica e? Sa te gandesti si la astea ca mine, trecute de 18, sa poata si ele macar mima un dans, nu? (ce zici, gabriela? dupa un gin, merge bine ceva house?)
in tineretile mele indepartate am fost in Rosu, dar era muzica asa tare ca nu te putei intelege. Cum mai e acum? Era placut pana incepea propriu-zis muzica de dans? Acum poate nu-i asa aglomerat, ca n-au venit decat studentii restantieri.

Io zic prezent, oriunde decideti ca e bine.

Oana si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

LA MULTI ANI ,pt toate MARIILE!

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

La multi ani pt toate Mariile, toti Marianii, Marcelele, Mariete, si maine pt toate Anele si Ane-Maria.
So, maine cum ramane, la cat ne intalnim si unde?
Tot in PUB? TRebuie rezervata masa, nu? Da acum o luam sus ca sa dansam, dupa Campari...Am vorbit si cu Lacri si vine si ea...Deci...astept propuneri concrete.
Pupici,
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Veve, LA MULTI ANI! si la multe vacante prelungite in Iasi!
La multi ani! si pentru toate Mariile ce la ora asta ar fi trebuit sa fie deja turmentate de gin si pupaturi.
Daca in Rosu e house...nu prea vad eu sanse sa ne miscam fundurile de pe canapele si vom zbiera una la alta sa ne putem intelege.Iar flash-urile alea,cel putin pe mine,ma dau gata,nu mai vad nik.Eu as propune tot PUB,ca e muzica mai pe intelesul nostru,dar daca vreti in alta parte,nici o problema.Dar ...oare cate suntem?Am impresia ca mai putine ca data trecuta.Eu nu stiu numere de telefon,dar poate mai stiti voi si le anuntati pe fete ca e destrabalare maine.
Va pupic,

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Eu zic sa ne mobilizam de azi, sa nu mai lasam pe ultimul ceas. Deschidem o listuta? Sa vedem cine si apoi sa vedem unde. Mai ramane sa vedem...cum, dar asta la fata locului. Pana acum si-au exprimat setea de gin/bere si foamea de pizza/salate (a! sa nu uitam nici dorul de kent - eu n-am mai fumat cred ca de atunci):
1. Gabriela (si prietena, se pare ca i-a placut!)
2. Veve
3. Acvi
4. Kiss
5. Nora
6. Luminita
7. Lacri (a anuntat-o Gabriela, nu?)
8. Carmen (parca amandoua, nu?)
9. Nora
10. eu (Oana)

Cine o anunta pe adusca???
(Tot suntem cateva, nu?)

Oana si Stefanel

Mergi la inceput

Poate le putem anunta cumva si pe Elena si pe Buli. Ca le stiu amatoare. Da nu le-am mai vazut de mult pe aici.

(nu stiu ce mi-a venit de am pus atatea intrebari retorice. La doua randuri un: "nu?". Scuze.

http://community.webshots.com/user/ghinetz

Oana si Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani mariilor de la o marie! sa fim sanatoase, fericite si iubite
mey, io vin, la locatie nu ma bag sa propun ca nu-s umblata prin discoteci de pe vremea cind cinta modern talking, aoleu shalele mele cum ma mai ondulam io pe vremuri, da` ma las pe mina voastra. Cristina m-a sunat este posibil sa vina si ea putin.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput

Fetele, da un concert de blues nu va surade? Ca mie tare imi face cu ochiul. Vine Weinberger la Orizont. Ia uitati:http://www.inoras.ro/?section=eveniment&id=916&or=1&iasi=Evenimente

Oana si Stefanel

Mergi la inceput