Cu dragoste, din IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata!
am fost aseara in Pub25, sa-mi sarbatoresc consortul. Uitasem ce bine e sa te dastrabalezi din cand in cand! In afara de alcoolizat si tutunit (cu care trebuie sa mai astept), a fost perfect: am cantat, am dansat pe scaune - ca masa era prea plina de pahare...

pacat ca la 7,30 m-a luat Vlad de odihnita...

daca vreti sa faceti cuconiada we viitor acolo, aveti grija sa rezervati o masa din timp, ca pe 1 octombrie aniverseaza un an de la deschidere si va fi "mare petrecanie".

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bei, n-am dat cu paru'...
Nu vreti cu sotii, atunci cu amantii...
In ce priveste bisericutele baietilor, sa fiti sanatoase ce repede se strang baietii in bisericute si uita de noi.. tin minte anul trecut si acum doi ani la Mall ce rapid au disparut la Caraffa si ce bine s-au simtit desi se vazusera prima dat in seara aia... deci nu s-ar plictisi... doar nu s-ar simti neglijati... insa pe 9 septembrie in principiu suntem deja plecati asa ca cuconiada placuta...

Noi am cam sarbautorit serile din saptamana asta si am ajuns super obositi duminica seara... Alex n-a dormit azi la pranz si la ora 20 a cazut la datorie, asa ca va pup si pa... ma duc sa profit si sa dorm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Ca sa fie de lunea:

VINERI 9 SEPTEMBRIE CUCONIADA IN PUB 25

Cine se inscrie? Haideti fetelor sa ne hotaram pana joi ca sa avem timp sa facem rezervare.
Va rog mobilizati-va ca mi-a facut herra pofta.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu ma inscriu...prima, dupa Kiss.
Da ce voiam eu sa zic la toata lumea care nu stie, este ca ieri a fost ziua lui Veve si cu ocazia asta ii urez LA MULTI ANI, fericiti si buni, sa-i mearga din plin, iar copilasii sa ii creasca mari si sa se bucure de ei.
Imi cer scuze ca neuronul nu a functionat de ieri, dar de la o varsta ne mai uitam in buletin si ne dam seama ca...intinerim.
Pupici si astept ziua de vienri seara,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PENTRU VEVE si din partea mea, chiar daca nu ne cunoastem personal (inca).

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI VEVE!!!

Hai unde ai disparut? Da un imbold fetelor astea pentru vineri.
Herra sa inteleg ca s-ar putea sa ne cunoastem vineri?

kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Nuuu,n-am disparut!Inca-mi ling ranile dup-o nenorocita de noapte pierduta!Sunt mamaieeeeeeeeeee dejaaaaaaaa
Multumesc din suflet pentru urari si va doresc sa vi se-ntoarca inmiit!
Cat despre cuconiada,io-s cap de lista la orice ora;cine nu vine tura asta si-o ia,aveti grija!Poa' sa vina si sotii;dupa 25 daca mai facem vreuna pana-n noiembrie imi aduc si io consortu' cu mine,so...Da' de ce vreti Pub25?Iar stam la mese si ne umplem ghiozdanelele (la mine ma refer)?Poate bagam o zbantuiala pe undeva,c-acolo nu prea-i loc...Ce ziceti?Raman pe lista,oricare-ar fi planu' de bataie..
Va pup!Pardon,asta-i ala bun!...

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

LA MULTI ANI VEVE !mi cer scuze ca te felicit cu intarziere dar n-am mai intrat de mult pe forum(am 2 restante,acum la batranete fac facultatea)Deci cum ziceai?ca esti batrana atunci eu cum mai sunt la 37 ani ai mei?Apropo de cuconiada:vad ca voi va cunoasteti personal intre voi,primiti in randurile voastre si prietene de pe site,pt ca eu indraznesc sa ma consider prietena voastra.Cer oare prea mult?Pa,va pupacesc fug la invatat!

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

Eu nu cunosc pe nimeni personal , inca
Am propus PUB25 pt ca muzica pe care o dau e mai soft decat cea din Rosu. Eu nu stiu sa dansez house. Avantajul din Rosu e ca este mai mult spatiu.
Eu vin unde vreti voi numai sa mergem odata.

PS Sambata ma duc la nunta

kiss

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kisstherain999
Herra sa inteleg ca s-ar putea sa ne cunoastem vineri?[/purple]

nu cred...nu mi-am revenit inca dupa destrabalarea de sambata, mai ales ca a doua zi nu am avut bona, iar Vlad a dormit mai putin ca de obicei (tipic pentru el!)...cand am iesit pe-afara imi venea sa ma intind pe banca, langa carut...

eu am dansat de-am rupt in Pub25; dar intr-adevar conteaza ce masa ai; unele bune sunt alea putin ridicate (pe o platforma) din fata locului de unde se pune muzica...[/b]

Mergi la inceput