cum ai descoperit dc?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

...cautand informatii despre bb,cautare pe google,gasit...

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

am gasit acest site intamplator,cautam ceva pe net si asa a deschis pagina la desprecopii,ma bucur ca exista acest site am o oarecare dependenta de el.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Eu eram in cautarea cat mai multor informatii despre nunta. Si asa am gasit acest site. Pot spune ca sunt dependenta. I-am innebunit pe toti prietenii cu acest site si cu multitudinea de informatii pe care o gasesti aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni26 spune:

Am descoperit link-ul www.desprecopii.com de 9 luni, insa nu am reusit nici acum sa descopar cum trebuie sa utilizez acest forum unde tocmai ma aflu(intamplator). nu stiu cum sa caut subiectele care ma intereseaza, cum sa adresez o intrebare, unde intru apoi sa verific daca am primit vreun raspuns, cu alte cuvinte nu stiu cum sa ma introduc in aceasta "familie"; dar poate ma ajutati voi.

Pa! Sanatate la toatalumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Cum am dat de DC? Ca majoritatea raspunsurilor, cautand cu google informatii despre sarcina, copii. Initial nu i-am dat prea mare importanta, am citi cate ceva si ... gata. Asta poate si pentru ca am urmarit in paralel alte situri de acest gen. La ceva timp dupa aceea, o prietena si ea cu aceleasi preocupari ca si mine (sarcina, bb) mi-a spus sa merg pe forumul DC sa mai citesc despre ceea ce ma interesa. Si tot ea mi-a spus ca acest sit creeaza dependenta. Nu am crezut-o, ziceam, cum sa fiu dependenta de un sit, daca nu vreau, nu ma uit. Dar, intr-adevar, nu pot sa nu intru aici zilnic, sunt nerabdatoare sa citesc in fiecare zi noutati, sa urmaresc topicurile care ma intereseaza. Va multumim si continuati tot asa! Pupici la toti!

Petro.

http://it.photos.yahoo.com/pet_ro2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Eram pe cale sa pornim activitatea in care sunt implicata acum si care este destinata suta la suta copiilor. Cautam informatii si liste despre gradinite si scoli si am fost redirectionata aici.
De-atunci nu m-am mai desprins de acest site"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Am descoperit DC, atunci cand colega mea de birou a ramas insarcianta si de atunci chiar daca nu aveam in plan un bebe, m-am gandit ca n-ar strica sa aflu cateva informatii utile despre copii, inainte de a ramane insarcinata. Si de cand v-am descoperit, chiar imi doresc sa am si eu o minune mica. Am aflat multe lucruri interesante si nu stiu de ce, dar mereu mai am de spus o poveste sotului, referitor la bebelusi. Iar azi dimineata, i-am zis ca atunci cand voi fi in concediu prenatal trebuie sa ne punem internet, ca sa pot intra pe forum. Oricum, sunt dependenta de voi, asta e sigur, pentru ca fara sa vreau sunt logata non stop la DC. Ce rost ar mai avea sa ies ?

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Si eu am googalit ceva despre crescut copii si asa am ajuns sa citesc pe aici la greu.

Si cand colo, dupa un timp, peste cine am dat? Peste Nora, de care nu mai stiam nimic de vreun an, de cand plecase cu arme si bagaje si copii in Belgia. Si-am vrut sa-i trimit un mail, da' nu puteam fara sa ma inscriu, asa ca m-am inscris.

Si acum normal ca nu mai scap sa nu intru, desi am incercat o cura de "dezintoxicare", n-am reusit sa scap de dependenta. Si-apoi, voba cuiva, orice cauti, nu se poate sa nu te trimita la desprecopii (si eu ma simt mandra, de parca uite, ce importanti suntem noi, cei de aici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Eu l-am descoperit cautand date despre organizarea nuntii..si cum dupa nunta a urmat bebe, bineinteles ca am devenit dependenta DC

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

mi-e mi la recomandat o prietena ce este si ea membra aici...
imi povestea mereu si mai ales de fetele din japonia n-am stat prea mult pe ganduri si am intrat si eu aici a inceput sa-mi placa si acum sunt superrr viruuusata

INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput