cum ai descoperit dc?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

am descoperit acest forum acum vreo cateva luni din intamplare , cumparam de mai demult revista " Mami " si intr-o zi mi-am zis - hai sa intru si eu pe site-ul lor sa vad cum este si acolo recomandau acest forum .Si de atunci in fiecare zi stau pe aici , spre disperarea sotului meu care mai are si el treaba la calculator , cateodata mai postez si eu cate ceva , iar uneori stau ore in sir si doar citesc.ELENA + ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Eu am intrat pe www.reclama mascata//avertizare sa vad daca a aparut noul numar al revistei si acolo am gasit link-ul ... A meritat sa-l vizitez!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

OAMENII S-AR PUTEA SA NU-SI AMINTEASCA EXACT CEEA CE AI FACUT SAU CEEA CE AI SPUS, DAR INTOTDEAUNA ISI VOR AMINTI CUM I-AI FACUT SA SE SIMTA!!!Eu am intrat in urma insistentelor unei prietene care doreste mult sa devina si ea mamica...(Eu personal mi-am dorit timp de 10 ani sa am proprii copii, iar experienta mea cred a ajutat cateva prietene sa ramana insarcinate.)
Sincer, mi-a placut mult tonul serios si respectul cu care este tratat fiecare membru.
Am gasit o mare comunitate care doreste sa se ajute reciproc in cresterea si educarea copiilor dar si in rezolvarea problemelor inerente care apar in relatia de cuplu sau in familie in general.
Am aflat multe lucruri noi si interesante expuse de romanii din toate colturile lumii.


Simina, Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am descoperit adresa intr-o revista pentru copii pe vremea cand eram gravida. pot sa spun ca unul dintre motivele principale pentru care m-am abonat la net a fost acest forum.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Cred ca l-am descoperit cam anul trecut prin iarna, cautam informatii despre Olanda.La inceput , vreo cateva luni am citit doar , apoi in aprilie cred m-am logat.De atunci sunt dependenta de DC.
Daca nu merge intr-o zi sunt super ofticata, imi lipseste!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

stiu de site de la o prietena care era insarcinata si tot imi povestea despre "gravidutzlele de pe forum". cand am ramas si eu insarcinata, am cerut adresa si ma bucur ca am intrat si eu in "club".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Ca voi toate l-am decoperit shi eu...cautam rochii de mireasa... In prima faza nu i-a dat importantza... cautam doar pozele cu rochii...acuma....nu ma mai pot dezlipi

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Iaca simt si eu nevoia sa spun cum am ajuns sa stau tot timpul pe forum. Ca si tine, Blue Eyes cautam rochii de mireasa si alte lucrusoare si sfaturi pentru nunta si am dat peste acest forum. Am stat multe zile fara sa scriu nimic insa citeam si nu ma mai saturam, plus ca am invatat multe multe.
Nunta a trecut, a fost superb, multe sfaturi si idei mi-au fost folositoare iar eu tot aici am ramas pe forum, zi de zi, de cate ori am putin timp liber!!!!
Moira
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am fost consecventa odiseei sarcinii in 40 de saptamini, la mine au fost doar 37, urmarind cu mult interes si placere evolutia bb dinauntru cu ajutorul DC. Apoi s-a nascut puiuta si ma interesa subiectul "fontanela" si cu ajutorul lui "google" am intrat pe forum si uite-ma membru.
In fiecare zi astept cu placere intrarea pe forum! Numai cuvinte de lauda despre DC, l-am recomandat multora, ei se tin tari ca nu le trebuie lor forum, pana vor intra o data, apoi "microbul" odata inoculat, acolo va ramane si le va creea si lor dependenta, ha, ha
Sunt fericita ca existi DC!!!

Eli mamisor de Bianca & Andreas

Poze cu Bianca
Poze cu Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Eu am descoperit site-ul in saptamana in care am aflat ca sunt insarcinata. De fapt nu eu... tata . Care era mai emotionat decat toata lumea si incercand sa ma ajute sa ma informez repede, a dat search pe google chiar asa: "despre copii"... Hehe...
Si am intrat si ametita asa, cu vestea inca siroind pe obraji de fericire, am postat din greseala pe la mame aspirante, cred, ceea ce n-a fost foarte insiprat dar ma pierdusem intre atatea subiecte si am postat si eu la "asteptand o minune", ca asa mi se parea mie: ca eu astept o minune...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput