dr. Matei-help !
As vrea ca sotul meu sa faca spermograma si spermocultura la dr. Matei. I-am vazut CV-ul pe un site si este impresionant ! Am aflat de pe forum ca este deosebita.
Va rog mult sa-mi spuneti cum sa fac sa ajung la ea si daca o pot aborda direct, caci nu am pe nimeni care sa o cunoasca. Unde o gasesc cel mai usor, are cabinetul ei ?Prin august o gasesc, sau este plecata? voi ce stiti, face inseminari si personal, sau doar "prepara" sperma ? ca era o chestie ....
Va rog sa-mi dati cat mai multe relatii despre ea, va roooog mult, ca nu mai stiu cum sa facem cu analiza sotului, am mari suspiciuni fata de biologii la care am apelat pana acum
Multumesc !
Raspunsuri
MirelaV spune:
o gasesti la CF2 in policlinica la etajul 2 (parca). e o tipa micuta, tunsa scurt..
tel: 0723.210.880
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
MirelaV spune:
confirm: etaj 2, cam 17
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
barbye spune:
MIrelaV spune-mi si mie unde la CFR2 -policlinica...la Romexpo s-au pe Grivita.Am uitat s-o intreb la tel. eu merg miercuri cu al meu sot.Te rog
musete spune:
Aysha, ai putea sa-mi indici si mie site-ul unde ai gasit CV-ul d-nei dr. Matei? Si eu sunt interesata de ea si tare as mai vrea sa ma documentez.
Multumesc, anticipat
Pupici, Musete
MirelaV spune:
iubita, cred ca ti=-am trimis pm-ul gresit. la romexpo e. hotel sofitel..intelegi..
MirelaV
pupicei pe burticei
AYSHA 2 spune:
Musete, pe site-ul med-new-life, centru de FIV, la echipa de biologi, este vorba de un biolog Matei Mioara, parca, daca e o confuzie din partea mea, sorry
Daca afli ca e in august la munca, spune-mi si mie , te rog
MirelaV spune:
nu e vorba de nici o confuzie. este persoana cautata ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
AYSHA 2 spune:
pai daca se confirma inseamna ca pot sa ma consider gravi daca merg pe mana ei![]()
Sigur o sun dupa ce vin din concediu numai sa o gasesc in august