situatie delicata !!!!!!
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
adriana2005 spune:
Koky- felicitari pt cei 2 bebici
In ce priveste sfatul tau ...cam asta fac ... ma concentrez asupra lui bb... papa buna, vitamine,miscare, analize, eco... tot ce sa poate sa fie bine .
alina - gand la gand ... poate nu am indraznit sa spun cu voce tare .
ralucoantza - merci de urari .
prezervativ nu am folosit de fraiera (nu era ceva premeditat), iar faza cu "rationalul" in mom acelea ..e cam asa .
mircea- nu a fost ceva gandit dinainte ...nici nu ma asteptam sa se intample .
elisa- merci mult de tot pt urari...bb se misca si isi face simtita prezenta tot mai mult ...abea astept sa-l vad .
danyelana- iti multumesc ... am grija
sa dea Dzeu copii frumosi si sanatosi la toata lumea .
apreciez gandurile bune primite ...criticile constructive ...din greseli invatam....Acum scopul este sa ii ofer la bb tot ce e mai bun
trecutul e cum e......viitorul depinde (de Dzeu) si apoi de mine
adriana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariamunteanu spune:
Din ziarul de azi. Sublinierile imi apartin.
Mii de tati cresc copiii amantilor
Un studiu realizat la universitate britanica John Moores a tras un semnal de alarma in ce priveste paternitatea copiilor. Conform cercetatorilor, unul din 25 de tati nu stie ca el de fapt creste copilul altcuiva. Situatia a iesit la iveala o data cu perfectionarea testelor de paternitate si cresterea cazurilor de infidelitate sexuala. Cercetari recente arata ca in timp ce cazurile de sarcina in randul adolescentelor, de infidelitate sexuala si de parteneri multipli cresc, unul din 25 de tati poate creste fara sa stie copilul altui barbat. Odata progresele inregistrate in domeniul testarii genetice, mii de tati descopera anual ca de fapt copilul "lui" e al altcuiva. Un studiu al oamenilor de stiinta de la Universitatea John Moores din Liverpool trage concluzia ca 4% din totalitatea barbatilor cresc, fara sa-si dea seama, un copil cu a carui paternitate nu au nici o legatura. Dintre barbatii care solicita un test de paternitate din cauza ca isi suspecteaza partenera de infidelitate, unul din patru "se bucura" de confirmarea banuielii. Descoperirile cercetatorilor, publicate in Journal of Epidemiology and Community Health, se bazeaza pe analiza studiilor cu acest subiect realizate dupa anul 1950. Cercetatorii din Liverpool spun ca rata medie ar fi de patru la suta, ceea ce inseamna ca una din 25 de familii poate fi afectata. "Pentru oricare tata a descoperi ca in realitate copilul pe care il creste ca pe propria progenitura e procreat de alt barbat are consecinte majore asupra sanatatii", spun cercetatorii. Constientizarea acestui fapt poate distruge familii, poate afecta sanatatea copilului si a mamei, la fel ca si a tatalui care e identificat ca parinte biologic. De asemenea, in astfel de cazuri se inregistreaza si o crestere a violentei domestice. Tehnicile moderne de testare continua sa produca multe surprize si sa arunce o noua lumina asupra multor aspecte ale comportamentului sexual uman. in Marea Britanie sunt efectuate anual circa 10.000 de teste de paternitate. Acestea au avut un rol principal in dispute care au implicat celebritati si politicieni. De exemplu, anul acesta, David Blunkett, ministrul britanic al muncii si pensiilor, a aflat ca nu este tatal ultimului copil al iubitei sale, Kimberly Quinn, iar Liz Hurley a obtinut bani pentru intretinerea fiului ei dupa ce testele au dovedit ca producatorul de televiziune Steve Bing era tatal.
n/a spune:
Mda...
Mie mi se pare cea mai mare josnicie din partea unei femei sa puna in bratele sotului copilul altui barbat si sa-i spuna ca este copilul lui. Au si o denumire mai concreta astfel de femei...
Niste ipocrite!
Teodora D. spune:
presupunand ca tatal si amantul au grupe sangvine diferite, un diagnostic de paternitate se poate pune cu niste cunostinte sumare de genetica de-a XII-a, cunoscand si grupa sangvina a mamei si a copilului.
sau si mai exact, adriana, daca imi dai grupele sangvine ale voastre, pot sa-ti spun care sunt posibilitatile de grupa sangvina a lui bb, in functie de tatal pe care il are.
iar un tata ce creste un copil stiind ca e al lui poate afla intamplator intr-un moment al vietii ca din punct de vedere genetic odorul lui nu ar putea avea grupa sangvina pe care o are...
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
bertha spune:
Oameni buni,
Nu mai dati cu pietre, opriti-va putin si nu fiti ipocriti!
Daca as fi citit povestea asta inainte de casatorie as fi fost oripilata. Dupa 5 ani de casatorie, cu bune si cu rele, am invatat sa fiu mai toleranta si am aflat ca niciodata nu-i bine sa excluzi vreo posibilitate. Altfel spus, "nebanuite sunt caile Domnului" si multe nebunii poate face un om atunci cand se simte singur.
Am citit odata o maxima care m-a impresionat enorm: "cele mai triste lacrimi sunt cele pe care nu le sterge nimeni" si am constatat f des cat e de adevarata.
Adriana, iti doresc o nastere usoara, un bb sanatos si cuminte si sa dea Dumnezeu sa fie cat mai putin afectat de greselile parintilor.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Bic spune:
Mda, ileanacz, ca de obicei prima care arunci piatra. Tu care te dai moralista sefa pe aici probabil ca stii care-i povestea din Biblie. DPN 31.10.05
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by ileanacz
Mda...
Mie mi se pare cea mai mare josnicie din partea unei femei sa puna in bratele sotului copilul altui barbat si sa-i spuna ca este copilul lui. Au si o denumire mai concreta astfel de femei...
Niste ipocrite!
Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta.
![](disputa.gif)
anca...SIGUR intr-o zi
![](gravida.gif)
![](foto.gif)
n/a spune:
Fetelor, sunteti cumva venite cu pluta? Nu de alta, dar daca ati fi cascat un pic mai mult ochii aia ati fi vazut ca era replica data imediat dupa reportajul cu sondajele privind infidelitatea in cuplu.
In ceea ce o priveste pe Adriana, parerea mea a fost cu totul alta, asta in primul rand. In al doilea rand nu am dedus de nicaieri din spusele ei ca in cazul in care va fi copilul amantului ii va spune sotului bine-merci ca e copilul lui si-l va lasa ca prostul sa-l creasca!
Deci comentariile mele NU au fost la adresa Adrianei, asa ca nu mai fiti nesimtite si ma mai luati in fente...
Si inca ceva...daca va regasiti printre femeile din reportaj, sa va fie de bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alecsia/Alecsia.jpg)
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by ileanacz
Fetelor, sunteti cumva venite cu pluta? Nu de alta, dar daca ati fi cascat un pic mai mult ochii aia ati fi vazut ca era replica data imediat dupa reportajul cu sondajele privind infidelitatea in cuplu.
In ceea ce o priveste pe Adriana, parerea mea a fost cu totul alta, asta in primul rand. In al doilea rand nu am dedus de nicaieri din spusele ei ca in cazul in care va fi copilul amantului ii va spune sotului bine-merci ca e copilul lui si-l va lasa ca prostul sa-l creasca!
Deci comentariile mele NU au fost la adresa Adrianei, asa ca nu mai fiti nesimtite si ma mai luati in fente...
Si inca ceva...daca va regasiti printre femeile din reportaj, sa va fie de bine!
Wowww..ce comportament.
![](icon_smile_shock.gif)
![](icon_smile_shock.gif)
![](icon_smile_dead.gif)
![](icon_smile_dead.gif)
![](socat.gif)
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
Mirunaa spune:
Doamnelor si domnilor.Este foarte usor sa "arunci cu pietre"....
Cineva spunea ca "eu nu as face asa ceva niciodata"( ce a facut Adriana).Prostii, vorbe.Nu stii niciodata ce-ti rezerva viitorul, nu ai de unde sa stii cum reactionezi intr-o anumita situatie pana nu dai nas in nas cu ea.
Adriana a trecut prin stari sufletesti greu de imaginat.Cate dintre voi a-ti fost suspectate de cancer?La cate dintre voi sotul s-a comportat ca un dobitoc fiind suspectate de cancer?
Mama mea a trecut printr-o situatie similara.S-a operat initial de tumoare la ovar.Dupa ce i s-a facut biopsia a trebuit sa o opereze din nou pt a i se scoate totul(ovare si uter).Cand a venit acasa tatal meu si sotul ei n-a gasit de cuviinta decat sa-i spuna ca..."Asta e".Nici-un fel de incurajare...nimic.Din momentul in care mama mi-a povestit acest lucru....am terminat-o sufleteste cu tatal meu.Si tot facea faze asemanatoare cu cele descrise de Adriana.Acum ca mama a murit....s-a insurat si constiinta si-o impaca facandu-i gard la mormant!!!!
Sincera sa fiu, o acuz pe mama ca a acceptat sa aiba o astfel de viata....a fost mai mult singura cu doi copii.
Stiind ce inseamna asta eu nu pot s-o condamn IN NICI-UN FEL pe Adriana.Numai ea stie ce e in sufletul ei.
Ca de ce n-a folosit prezervativ....ca de ce a acceptat o alta relatie...problema ei.
Ca sfat: Trebuie gasit momentul potrivit pentru o discutie cu sotul tau.Asta in functie de cine e tatal copilului.Indiferent cat de jigodie este un barbat....nu il poti minti ca este copilul lui atat timp cat nu este.Eu nu as putea asta.
Ai mare grija de tine si baietelul tau.
Toate cele bune!