situatie delicata !!!!!!
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
clyo spune:
Adriana,
sarcina si nastere usoara, bebe sanatos si mancacios!
dupa cum zicea si Bertha, dupa cativa ani de casatorie, si eu am devenit mult mai toleranta.
sa ne mai dai vesti despre tine.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmi/Carmi.jpg)
Carmi spune:
Da moderatorii nu sunt atenti la ´minunatele´ epitete
din mesajele ileneicz ???
Ar trebui sa gandesti un pic (mai mult) inainte de a scrie asemenea cuvinte, draga Ileana.
mariamunteanu spune:
1. Cum se va simti copilul cand va afla ca tatal lui este altul decat sotul mamei ? Va fi oare tot atat de tolerant ? Cred ca nu.
2. Din ultimele mesaje ale Adrianei rezulta ca nu e chiar nemultumita de sotul ei, ba dimpotriva.
Maria
Loma spune:
Na, ca nu pot sa ma abtin,
Ileana nu mai fa tu pe moralista cu noi... dar tu spuneai pe alt topic ca te-ai casatorit cu cel mai bun prieten al fostului tau prieten, si asta dupa o prietenie de 3-4 ani cu exul.... so mai gandeste-te cand iti dai drumu' la gurita.
Stii ceva, multe dintre noi n-ar face ce ai facut tu, asa ca mai scuteste-ne cu silogismele tale pline de morala.
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
Loma spune:
quote:
ileanacz
membru incepator
Romania
Bucuresti
201 Mesaje
Trimise - 05/08/2005 : 09:07:30
--------------------------------------------------------------------------------
EXISTA!
Hai sa va spun o povestioara... Am avut un prieten 4 ani...ne-am inteles super 3 ani si jumatate. Eram nedespartiti...nu era nimeni care sa nu spuna ca ne vom casatori. A fost, intr-adevar, o relatie de vis...pana la un moment dat, cand am inceput sa ne certam din cauza banilor...aveam prea multi!...si nu stiam ce sa facem mai intai!...va vine sa credeti?... In fine...ne-am certat de la un nenorocit de meci de fotbal...pacat ca nu l-am vazut cat de nervos era...si eu, gura mare si parca pusa pe cearta, am tot pus foc pe rana...pana am primit o palma! Ce greseala!
S-a rugat de mine in fel si chip sa il iert (imi mai sparsese si timpanul...si am mai facut si operatie fara anestezie)...si l-am iertat, dar n-am uitat! De atunci nimic nu a mai fost la fel...si i-am zis ca eu nu ma mai vad alaturi de el toata viata...
Si intre timp m-am indragostit "muteste" de prietenul lui cel mai bun. Habar nu aveam ce simtea respectivul pentru mine, dar dintr-una intr-alta, fiind destul de apropiati datorita iesirilor impreuna, am aflat ca ma placea, dar cum era sa imi zica ceva din moment ce eram cu altul?
Asa ca am decis sa ma despart de prietenul meu. Si pentru "indrazneala" mea am mai primit o palma... Atunci am INVATAT ca cine da o palma, o va da si pe a doua...si pot generaliza usor pentru oricare alta magarie...inselat, baut, risipit bani...etc...
Pur si simplu l-am dat afara din casa. I-am facut bagajele, i le-am pus la usa, si dus a fost...
Apoi ma suna nonstop sa ma roage sa il iert, sa ne casatorim, ca nu poate trai fara mine... Nu am plecat urechea la nimic. Si i-am zis senin ca decat sa afle de la altii mai bine afla de la mine: ca m-am imprietenit cu prietenul lui! Oho...cate mi-a fost dat sa aud atunci din gura lui...
Dar...life is life...acum sunt casatorita (cu ex-prietenul lui cel mai bun)...avem o fetitza...ne intelegem super bine...
Sper ca nu v-ati plictisit
Am spus-o si o repet: eu cred ca numai oamenii puternici reusesc in viata! Care stiu sa ia decizii in viata! Da, am tot auzit...viata gri, copil, nu am bani, nu am unde sa stau...dar NU...nu mi-as nenoroci viata cu buna stiinta! Pentru ca o viata am!
tuturor.
Loma spune:
Adriana draga, scuze ca am abuzat de topicul tau si am postat aici.
Scuze tuturor ca am fost off topic.
Promit ca ma abtin.
Nu sunt razbunatoare si nici nu vreau razboi.
de la Loma
n/a spune:
Pentru Loma: da, m-am casatorit cu prietenul cel mai bun al fostului meu prieten, dar spre deosebire de o gramada de pe aici, nu m-am aruncat in patul lui in timp ce aveam inca o relatie. Deci, unde este lipsa mea de morala?
In legatura cu "epitetele" mele sunt foarte justificate atata timp cat se gasesc niste femei care sa imi spuna batjocuritor "moralista sefa" atata timp cat am facut un comentariu care nu avea nici o legatura cu persoana care a deschis initial acest subiect.
Si inca ceva: NU mi se pare normal sa iei peste picior pe cineva care nu a facut greselile celor trecute de 30 ani si pline pana-n gat de experienta si care, implicit, are cu totul alte pareri...
E lipsa de responsabilitate sa spui ca faci tot felul de tampenii in viata ta doar pentru ca erai nemultumita, dar nu ai fost in stare sa iti joci altfel cartea vietii. Ma refer la GRIUL pe care il invoca TOATE femeile care se plang de viata lor "distrusa" din cauza lipsei lor de atitudine...
alinaxeni spune:
Ileana,am fost inselata ani al rand,mi-am scos f.sot din diverse paturi,mi-am prins prietenul cu o amica de-a mea si niciodata nu am invinovatit femeile pt. astfel de patanii pt. ca nu ele sunt vinovate ci barbatul care nu e multumit cu ce are acasa.
In legatura cu postarea ta,nu mai spune ca te refereai la acel articol.Intram aici sa dam un sfat,sa ne dam cu parerea despre o problema,deci tot ce postam se refera la subiect.Ai jicnit-o pe Adriana fara sa-ti dai seama ce se intampla in sufletul ei.
Da,si-a inselat sotul si eu cred ca a avut motive serioase sa o faca.Nu sunt deacord cu femeile care fac asa ceva constant dar la ea a fost pur si simplu un accident.Chiar nu intelegi?
alina
aissa spune:
quote:
Originally posted by ileanacz
Pentru Loma: da, m-am casatorit cu prietenul cel mai bun al fostului meu prieten, dar spre deosebire de o gramada de pe aici, nu m-am aruncat in patul lui in timp ce aveam inca o relatie. Deci, unde este lipsa mea de morala?
Daca tot e scandal sa ma bag si eu. Ce vrei sa spui cu o gramada de pe aici? De unde stii care cu cine s-a culcat????
![](copilas.gif)
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55528" target="_blank">Partea a 2-a
Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze