Aspirante optimiste (147)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

quote:
Originally posted by ardit
ilenya[/b] ma gandesc de un 2mai in we, esti in cartier?

..si noi ne gindeam , numai ca trebe sa ne cump. alt cort, al vechi s-a paradit. Si sper sa nu se strice vremea. Si mai sper sa putem pleca de vineri pe la prinz, sa mai gasim loc si pt noi.
Hmm, nu pot spune clar ca vom fi la 2 mai in we, dar ne dorim mult! keep in touch!

Dragutzelor,
nu am apucat sa citesc tot ce ati mai scris, dar am prins citeva idei :
Catrineel graviduta! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos si voios!

Mishulina, draga de tine, nu pot sa zic decit ca iti trimit energii pozitive, sa nu-ti pierzi optimismul!!!

Ancutza, fata supla sper ca nu mai tii regimul ala, cred ca acum arati traznet!Ti-ai facut damblaua

pe Andicu, Tumpi, Asi, Vale, Mirelush si toate fetele!!
Anisuche, pupici speciali pt tine!!

Ma duc sa citesc ce ati mai scris!!
Poate s-a scris, poate nu, eu va intreb: de Catalina ce mai stiti, cum e dupa cosmarul prin care a trecut? Azi se implineste o saptamina...

Eu sunt trecuta de ovulatie, care a fost super luna asta! Am mai auzit ca cineva a "patit-o" la fel luna asta. Adik prin Z. 10 si 11 am avut mult albus (mi se intimpla poate o data pe an sa vad albus), dureri de ovare (credeam ca m-am ales iar cu chisturi) si o pofta nebuna, parca eram in calduri, la cel mai mic stimul eram ..pregatita Mama, mai era putin si trebuia sa ma tina in casa al meu.. Dar, ironia sortii a fost ca am ratat exact zilele alea din cu totul alte motive . In plus, mi-a crescut brusc temp. cu 3 unitati,in conditiile in care la mine crestea cu cite o unitate,rar cu 2!
Nu prea am cum sa ma aleg cu BB, dar cert e ca ma simt bine, sexoasa rau de tot. Si parca am cu 10-15 ani mai putin!!
Haideti ca am luat-o pe aratura.. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

ilenya trei repere: cort iglu de 2 persoane cu imprimeu cu pete mici de camuflaj armata, locatie-nudisti cred ca plaja mica veche, io-tunsa scurt el-brunet cu ochelari si slip, invitatie: restaurant la golf sa reinventam rasaritul de luna

cat despre cort iti recomand iglu cu o singura foaie

pup fetele mumoase

Mergi la inceput

Ardit ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Eu sunt pe ultima suta de metri. Ma pregatesc de concediu.
Vineri plec la mare in Croatia, de abia astept. Nu mai am rabdare. La servici munca multa, ca trebuie sa termin ceea ce mai am de facut, pana plec.
Anis, ma bucur tare mult ca ai trecut pe la noi, poate ne molipsim si noi.

Concediu placut fetelor care pleaca si sa auzim numai de bine.
Hai ca ma intorc la munca.

va pup de toate si cand ma intorc sa nu va mai gasesc aici, ci la mamici, ati auzit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata la fetele optimiste,

liniste mare pe aici vaz eu bine.
Gerogiana concediu placut.
Pup toate fetele si va urez o zi buna

poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Fetele, nu am mai scris de ceva timp p-aci pt ca am ales o alta cale ,cea a adoptiei...drept urmare avem acasa un bebitzu baietel de doua saptamini pe care urmeaza sa il adoptam...o minune..a si sa ma scoateti de pe listuta de aspirante ca acuma sint mamica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ina felicitari si sa-ti traiasca bebitul si sa va bucurarati de el.Sa va aduca numai bucurii si sa va faca viata un vis.

poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Inapopescu, ce veste ne dai, mamico

Sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa va aduca o gramada de bucurii!!! Jos palaria in fata deciziei voastre!

Asteptam poze cu mica ta minune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Va multumesc din suflet si sper ca toate aspirantele sa simta ce simt eu acum..stiu prin ce treceti pt ca si eu am trecut prin multe esecuri inclusiv un fiv nereusit.
Inca o data multumesc pt sustinere si sprijin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetele !

Georgilici-Scumpilici, concediu super fain sa aveti, relaxare si distractie maxima !
Ina, bravo voua, jos palaria, multe felicitari, sa va traiasca si sa va bucurati de el !
tuturor

Mergi la inceput