Aspirante optimiste (147)
Raspunsuri - Pagina 7
anis spune:
Fetele
ici multi de tot...
Am si eu o rugaminte pt voi. o prietena vrea nr Cezarei Bucur, eu nu il mai gasesc. Cine il stie mi-l trimite si mie pe PM,pls??!! 
AniS
*** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
martha78 spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti?
Eu sunt in ziua 32-a si astept rusii pentru ca sigur vor veni ![]()
If hope were not, heart would break.
martha78 spune:
da' tare liniste e pe aici, se pare ca am ramas singura...
If hope were not, heart would break.
alina constantin spune:
Neata fetele! Pupam pe toata lumea! Sa aveti o saptamana usoara si frumoasa si cu vesti bune!!!
Vale, sa inteleg ca mi-ati dus dorul?
Poate ne vedem saptamana viitoare.
Am fost la mare si a fost superb...si cred ca si weekend-ul urmator o sa mai mergem...
Pup U!
valentinag spune:
Hello la fete frumoase!
Alina,cu siguranta,odata pe chat te-am ratat si ma ofticam de numa
tre sa ne vedem.
Mi,vorbim.
Tmihaela,lasa mai ca cearta cu soacra e ceva normal,daca nu e parca se cere![]()
Asi,bafta!
Mai am 2 saptamini si plec la a 2-a iubire a mea,mareaaa,ahhhh,abia astept![]()
Luna asta am constat ca am avut o ovuatie minunata,numai de la homeopate,ce chestie...nici acu nu-mi vine sa cred!In cazul in care sa zicem prin absurd
ca raman luna asta,nu are nici o treaba ca stau la soare nu?ca eu vreau sa vin tziganca de acolo sau macar sa ma fac uniforma nu ca acum in dungi![]()
ma-c la treaba,mai vb.
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
tumpi spune:
Buna ziua la fetele frumoase si optimiste.
Vale imi pare rau de ce aud de mishi.
ancuta pupa lachi si cand mai vb cu ea, desi cred ca am sa sun si eu mai tarziu la ea.
ioana-cristina bine ai venit si sa stai cat mai putin pe aici, sa auzim cet mai curand ca esti
.te-am trecut pe lista.
bety bine ai revenit
mirela concediu placut
fetele si va urez o saptamana super, racoroasa si plina de 
eu mai stau putin pe aici si 
poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
asi spune:
Slaba miscarea pe aici.Toate fetele au plecat in concediu sau muncesc pe rupte
?
Familia mea
tumpi spune:
chiar ca slaba miscare pe aici.eu cred ca e de vina caldura care ne-a molesit pe toti.
poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
De ce nu mai scrie nimeni, nu aveti noutati? Acum am venit si eu acasa. Eu astept sa vina ziua in care trebuie sa-mi fac ultimele analize pentru FIV. Sper sa iasa bine si sa pot face FIV in toamna.