Aspirante optimiste (147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

salutare fete frumoase!
Mirela Anca, si io p'aici..astept sa nasca Anis. tu ce faci iubita, cum te simti? vezi k io-s hotarata sa iti dau vesti bune luna asta
Vale..io de luni sunt in concediu..ori vb aici ori la tel...k acu' nu te mai iert
GeorgianaI, tu unde ai fost iubita, k esti scumpa la vedere. io-s bine...am lasat stresu' si imi vad de viata mea..
pup la toate

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata fetili!
Tumpi,esti pe treaba rau de tot nu,sa iasa cu oki!
Mi,a mea esti,vb. la tel luni ca sa stabilim ce si cum!
irina,tu ai mai facut ceva,cu serviciul ai rezolvat?
Naty,as vrea io sa vin....poate,cine stie,oi avea noroc cu homeopatele astea...
Anca,ma enervezi rau,4 kile a?Urito!Zi Lachioanei sa stea cuminte in pat,sa se prindaaltfel,are de a'face cu mine

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

vale, e ok, ma conformez! vreau sapt viit sa ii imping o vizita crinutei. iti surade?
aaa..plus k sapt viit sper sa ma intalnesc cu anis..si cu bebelina..sper

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetele,cred ca va mai aduceti aminte de mine.Nu am mai intrat de mult timp pe forum,am fost cam suparata in ultima vreme,certuri cu soacra m-am suparat un pic pe al meu sot si dupa aceea am avut si eu 3 zile de concediu in care am reusit sa ma simt minunat si sa profit de ele.eu cu nici o veste noua a orizont.Astept sa vad cin oare isi va face aparitia bebe,dar sincer nu ma mai strsez pe aceasta probleme pentru ca cu cit ma gindesc mai mult cu atit imi fac mai rau.Felicitari noilor gravidute care au aparut si le urez sarcina usoara.
Va pup pe toate si sa stiti ca nu v-am uitat dar am vrut sa iau o mica pauza

Mihaela

Mergi la inceput

TMihaela..las' k de acum va fi bine. pup
valeeeeeeeee.....raspunde

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Anca Wish - tin minte ca acum o saptamana, cand eram pliiiiiiiiina de nervi (ma lamentam pe la "Paciente...") ai avut un cuvant bun pentru mine. si spune-i lui Lachione ca si o Pacienta optimista se gandeste la ea!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

la toate fetele optimiste sa nu!
Eu am revenit cu forte proaspete dintr-o minivacanta la tara.A fost super mai ales pentru fiul meu.
Din 5 august ne apucam(cu al meu sot) sa luam branca ursului.De ce din 5?Pentru ca atunci e luna noua si se zice da daca vrei sa iti iasa bine ceva sa il incepi cand e luna noua.Speram sa iasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Asi bine ca ai revenit pe aici. Chestia cu luna noua nu o stiam. Atunci o sa astepte si sotul pana in 5 august sa inceapa sa ia branca ursului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bety, ma bucur ca ai revenit printre noi. Pup fata ca sa-i fie bine si sa-i revina optimismul.
Bafta la inseminare!!! (vezi ca te urmaresc?)

Pe Lachioanea o doare spatele si s-a constipat. Dar e optimista si va pupa pe toate.

Vale, mi-am atins scopul si te-am ofticat! Ce ma bucur.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput