Aspirante optimiste (147)
Raspunsuri - Pagina 10
ardit spune:
ina felicitari, sa-ti traiasca puiul, are o mamika pe cinste, ce mai!
pup fetele frumoase, eu cu trebi, munci agricole prin hartii, hai ve pupe mama de fete frumoze, ioi de laurici chiar nu stiti nimic?! da de asteraki mu ce stiti?
irinacodrina spune:
Fetelor, eu am o insolatie de toata frumusetea..... sambata am fost la Siret, la socrii.... am mers la apa cu Paul si cu cutu.... ne+am balacit, i-am facut baie lui cutu.... a fost fain..... apoi duminica ne-am dus la iaz la Cumparatura (tineti minte casuta aia din fotografii? iazul e la vreo 2 km de acolo), si m-am balacit in iaz ca o ratzusca, dar m-a ars soarele f.tare..... nu mi-am dat seama la timp, acolo nici macar nu ardea soarele prea tare.... asa ca acum sunt plina de besicute, pe piape, pe spate (partea de sus), pe umeri si brate, si pe fata...deja imi cojesc nasul..... am luat de la farmacie azi un spray cu hidrocortizon.... sper sa ajute....
Naspa e ca azi m-au invadat si rusii.... pe la 4 dupa-amiaza.... ziua 18.... oricum era naspa graficul..... asta e.
tumpi spune:
anuis, felicitari, sa-ti traiasca printesa , sa va bucurati de ea sa fie sanatoasa, mancacioasa si la fel de mumoasa ca mamica ei.
poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Anca Wish spune:
Anis, felicitari! Ma bucur din tot sufletul pentru tine.
Din pacate, eu n-am vesti bune. Mama mea a decedat vineri la ora 18:30 la varsta de 52 de ani. Am aflat abia duminica. Azi am inmormantat-o si am sufletul fript. Mi-e asa de greu!!!!!!!!!
Nu stiu cum o sa depasesc momentul, nu stiu ce-o sa ma fac acum fara ea...
anca...SIGUR intr-o zi

tumpi spune:
Anca sincere condoleante
asa cum ti-am mai spus sti unde ma gasesti.E greu sa dai sfaturi,dar e bine sa sti ca ai pe cineva langa tine care sa te asculte.Tu esti o persoana puternica,incearca sa fi tare,acum pare ceva poate care mai sufera amnare, dar gandeste-te ca bb al tau o sa vina si are nevoie de o mamica puternica.
Sunt alaturi de tine si daca ai nevoie de ceva nu ezita sa ma cauti.
poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
annaa spune:
Anca condoleante.![]()
Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceasta mare durere (am patit la fel acum 14 ani
)si incearca sa fii tare, si sa ceri ajutorul celor din jur, pentru ca sigur te vor sprijini.
Ana