Aspirante optimiste (147)
Raspunsuri - Pagina 11
andicu spune:
Anca, condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca! Timpul te va ajuta sa treci peste suferinta!e greu sa-ti spun altceva,ptr ca stiu ca nici-un sfat nu te ajuta deocamdata sa treci peste asa ceva!![]()
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
andicu spune:
Ina si Anis, sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi!
Felicitari amandorura!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
LindaG spune:
Anca,sincere condoleante.Dumnezeu s-o odihneasca in pace!!!Stiu ce simti!!!Dar esti puternica si ai sa treci peste asta.Trebuie sa fii puternica pt. bb-ul care va veni cit de curind la tine!
zamfir.mel spune:
Anca, sincere condoleante. Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Te inteleg perfect prin ce treci. Mama mea a murit acum 8 ani la doar 42 ani.
mel
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Anca Wish,
, acum 7 ani de zile l-am pierdut pe tatal meu. Nu avea decat 50 de ani. A fost o lovitura cumplita pentru mine si pentru mama. A fost foarte, foarte greu sa trecem peste asta, dar Dumnezeu ne-a intarit si am reusit. Se intampla asa pentru ca Dumnezeu ii iubeste tare mult pe oamenii buni. Nu avem ce face. Numai El poate hotari cand vine vremea sa mergem la el. Din suflet, sincere condoleante si sa fii tare.
La un moment dat, mai devreme sau mai tarziu, toti ajugem acolo. Depinde cand se termina ata.
Anis, felicitari, sa iti traisca printesa si sa va aduca numai bucurii.Sa ii dea Dumnezeu noroc, santate si tot ceea ce este mai bun in lumea asta.
Ina, felicitari. Sa va bucurati de copil si sa ii oferiti tot ceea ce aveti voi mai bun in voi, sa ii dea Dumnezeu sanatate, noroc si numai bine in viata.
Vale, esti deja la mare? Sper ca nu mi-ai luat-o inainte.
Lauriciiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Ardituzule, tot cu munca mama? Mai las-o incolo, ca nu ne ridica nimeni statuie.
Mirelus, ce mai zici?
Hai ca va pupacesc pe toate din mers si pe mai tarziu.
alina constantin spune:
Condoleante Anca... nu pot decat sa imi imaginez prin ceea ce treci acum...
Anis, felicitari!
valentinag spune:
Anca......
Georgiana,inca nu,pe 15 plec,abia astept ca nu mai pot.
Anis,felicitari!
Alina,
vreau sa ne vedeeeem.
Mi,te sun diseara!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
poliana spune:
Anca, sincere condoleante!! Nu imi pot inchipui ce este in sufletul tau dar stiu ca D-zeu este alaturi de tine si te va ajuta sa treci peste asta!!
Anis iti doresc tot binele din lume tie si bebelusului tau!!!
Sa fiti fericiti si sanatosi!!
Eu intru rar si poate multe dintre voi nu stiti mai nimic despre mine dar nu puteam sa nu reactionez.Va citesc frecvent si va stiu bucuriile si necazurile!
Va pup pe toate din suflet!
Poli
asi spune:
ANIS felicitari !

Anca sincere condoleante!Nu pot sa spun ca stiu prin ce treci dar sunt alaturi de tine.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!