Impreuna, Timisoara! (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Simt ca innebunesc!!! Am un sfarsit de saptamana complet aiuristic. Pe caldurile aste tot ce imi doream era sa reusesc sa plec de vineri la casa de vacanta, sa-i fie si copilului mai bine (vine cu noi dar sta cu buni in camera) si sa prind doua zile de relaxare. In plus, mi-am facut programare astazi la manichiura si epilat, sa fiu frumoasa in weekend-ul romantic. Ei bine...
1. S-a stricat masina. Mecanicul poate vedea de ea numai sambata seara.
2 Poli joaca asta-seara cu Nationalul si trebuie sa filmez la meci. Asta inseamna ca la noapte stau si montez si maine dimineata am releu sa transmit imagini la Bucuresti.
3. Am avut control de la CNA si nu m-am mai dus la Salon, am pierdut programarea stand si descurcand hartoage.
4. Maine dupa amiaza sunt ceva curse de masini la Aeroport si TREBUIE sa le filmez si pe astea. Ultima data am stat vreo 8 ore in soare si am montat pente noapte.
5. Din toata nebunia rezulta ca am sa reusesc sa plec abia duminica la amiaza din oras, pe caldura a mai mare si am sa vin innapoi duminica seara.
Ce sfarsit de saptamana romantic, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nasol DANI. Scuza-ma ca te intreb, dar nu esti libera in weekend? Esti singura pe Sport?

Fetelor va pupic pe toate.
Azi plec mai repede ca la ora 18 sunt programata la mani si pedi.
Maine mergem acasa in Alba, duminica la nunta in Dej si ne intoarcem in Timisoara luni.
In concluzie, ne auzim marti.

Pupici.

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

V-am citit si nu puteam sa plec fara sa va scriu vreo 2 randuri!
Plecam maine sau poimaine la Praid dar cu astrele astea nu se stie...
GabiCand se termina cu saturnul asta ca deja "fierbe mamaliga" din ce in ce mai tare?Pe unde mai esti doar nu esti biss mama?

danitinsi la noi sunt toate cu susu-n jos dar sper ca iesim la liman cumva, distractie macar duminica!
Anaam fost alaltaieri in parcul cu pricina abia am trecut podul si la intoarcere prctic am zburat pt ca Lori nu stiu ce a patit si are dureri de burta si diaree acum i-a mai trecut, n-am mai fost la dr i-am dateu furazolidon sper ca n-am facut rau!
Poate veniti voi odata in parcul de la noi ca voi sunteti mai mari!
Dorisma gandeam sa vorbesc cu un mesteras care acum e in concediu fara plata dar vad ca ti-ai rezolvat!
Cu freza mea, pe cand?
minybine ai venit!
Giovama mai intere si eu de ap ca nici din traian unde stau eu nu ti-e departe de Unirii!
Giulia
mitzucasa traiasca ficiorasul!
alexa00
silvanaconcediu placut!

Fetelor sper sa ne "scriem" cu bine, sa mai venim si cu vesti bune, dupa 7 aug ma intorc din concediu dar poate acolo gasesc ceva club si at ne mai vorbim.
Octavian din pacate nu e asa bine, in urma tratamentului ar fi trebuit sa scada blascii(sau cum li s-o zice) 20% dar lui i-au scazut abia 5%.
Amintiti-l si pe el in rugaciunile voastre.
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/dintisor1.jpg" target="_blank">Arpi
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/lorand.jpg" target="_blank">Lori
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octavian.jpg" target="_blank">Octavian
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor nu am mai scris de cateva zile ca am si eu probleme cu meseriasii, parca ne/am adunat toate aici cu amenajari interioare exterioare si mai ales cu probleme diferite cu meseriasii
Ma chinui de pe 1 iunlie sa reamenajez o camera de bloc sa sparg peretele dintre camera si balcon in ideea maririi camerei cu balconul .... si numai probleme intampin .... am avut pus geamul de termopan sus si cand am ajuns acasa era sa lesin, le/am spus la baietii care il montau sa isi adune sculele si sa plece si l/am chemat pe seful lor si i/am explicat ca asa ceva eu nu am nevoie in casa .... aratau jalnic si la o galeata de bani cat costau aveam totusi pretentii .... acuma am gasit pe altul dar am nevoie mai intai de un tinichigiu care sa imi faca sus pe margine planseului o tabla indoita in forma de L care sa protejejeze spuma de apa care trece prin fisurile deja existente in planseul de sus (balcon neinchis al vecinilir de deasupra) si ca sa evit mucegaiul in camera la iarna cand va sta zapada la ei pe balcon si va trece la mine cu timpul ...... ma rog ideea este ca acuma cel cu termopanul asteapta dupa mine sa imi fac chestia aia ... am gasit un tinichigiu care dupa ce a venit sa masoare imi spune ca ii pare rau ca nu stie sa faca, pe cuvant ca nu cer ceva complicat, ca daca as avea scule eu as face, si desen i/am facut si nu si nu vrea..... Acuma sunt in cautare de un tinichigiu, daca cumva cunoasteti pe cineva va rog mult sa imi dati un indiciu, vreo adresa ... sunt dipetrata
Oricum nu termina pana in data de opt cand trebuie sa plec in concediu ..... doris deodata luam concediu ca sefii mei m/au saltat o saptamana sa mai lucrez putin, norocul meu este ca la lucru e mai racoare ca si acasa .... uf uf cred ca in curand o sa imi pun si acasa aer conditionat .

doris ma inscriu si eu la "cobai" pentru elevele tale cu cea mai mare placere.... imi place tare mult sa imi faca cineva cu parul toata ziua cate ceva ; e o dulce a mica a ta, m/am distrat tare mult cand am citit ce i/a facut catelusei ... saracuta de ea , parca il vad pe fiul meu si el chinuie pisicile bunicilor intr/o disperare ce sa facem sunt copii si noi am fost la fel nu????

mihi imi pare tare rau ca nu ne dai vesti bune despte octavian ... sincer sunt tare rascolita de aceasta problema ata desi nu scriu prea mult pe aici sunt alaturi de tine si de mama lui , ii doresc tot binele din lume si insanatosire, ..... hai ca trebuie sa se faca bine si sa venim la ziua lui pe 10 sept, andrei abia astepata

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

CONCEDIU PLACUT LA TOATE FETELE CARE PLEACA IN URMATOARELE ZILE ..... DISTRACTIE PLACUTA SI SA VA TRAITI FIECARE CLIPA CA SI CUM AR FI ULTIMA DIN VIATA

asa sa va distrati

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara fetelor,
Mihi,azi am catacdisit sa merg pana la Turbine in parc,dar a fost dupa 19.30....Nu a fost chip sa ies mai devreme cu caldura asta de afara...Si asa cat am stat acolo a fost cald.Parca e la ecuator,unde aerul e umed in permanenta de nici nu mai poti respira si transpira....
Si mie imi pare rau ca Ocatvian nu se simte bine....Poate ca asa e prima reactie la tratament....Doctorul ce spune?care sunt pronosticurile date de medic?hai,mai,ca eu nu cred ca nu o sa dea rezultate tratamentul...Sa spui cand trebuie sa mergem la donat sange....sa stim si noi...
Ai incercat sa dai la copilas Smecta?Eu asa am rezolvat cel mai bine problemele diareice ale copiilor mei....
Concediu placut la Praid si sa va relaxati....numai bine!
Andanii,trage adanc aer in piept,pizduieste pe careva dintre mesterii aia si.....gata!te racoresti!Mare chestie si cu meseriasii astia,mama lor de banditi!Si eu stiu cum e cu ei,ca am trecut prin experiente de genul celor prin care ai trecut si tu si toate fetele de aici....Pai si eu iti doresc spor la munca si,cand o fi,concediu placut!
Danitin,chiar ca a avut Gabi dreptate cu saturniada asta....Tare nasol!Las' c-or veni ele si zile mai bune....Sa auzim de bine!
Giova,bine procedati....si ascultati si de tanti aia ca astia batrani stiu ei ce zic....Spor la treaba!Cum te simti?ce face bebe?
Simina,bine ai revenit!Ce mai faceti?Cum ati petrecut?Pupam flacaiasul ala scump!
Doris,Albi,Gabi si restul fetelor,pe unde sunteti,mey?!
Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Chestia cu sportul e o treaba clasica pentru stilul meu de a-mi complica existenta. Lucrez, in paralel, pentru doua posturi de T.V. - unul local - Europa Nova si altul central - Telesport. Inainte am lucrat pentru Nova si pentru Realitatea dar cand a apraut bebe nu am mai facut fata si a trebuit sa renunt la Realitatea pt. ca job-ul de acolo impunea plecari in miez de noapte, telefon deschis non-stop, deplasari. asa ca m-am reprofilat pe sport. Avem nevoie de bani si asta a fost solutia. De aceea lucrez singura pe sport, pentru ca sunt corespondent.
In alta ordine de idei, pentru ca weekend-ul meu sa fie "perfect" a facut Lori diaree !!! Acum stau si cu groaza asta ...
Mihi, imi pare tare rau de vestile despre Octa, Eu ii doresc din tot sufletul multa sanatate si voua putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Saluti tuturor!

Noi inca pe baricade! Ne cam lesina caldura, cred ca si pe Lucas, poate de aia nu vrea sa iasa ... Vad ca Ana iar a cam potrivit-o cu super-urseala ei
Io cu astrele, ea cu zicerea si prezicerea. Ei hai, ca la noi pe forum avem "di tate" .

Bine ai venit Miny!

Va doresc tuturor nervi de otel si mult calm in acest weekend mult prea torid

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 38+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Ciao fete mumoase

Io nu prea am avut activitate pe-aici, pe motiv de dispozitite...

Tocmai am aflat ca mult-iubitu' meu are pb existentiale in leg. cu mutatul meu acolo... Adica l-au luat temerile ca nu stie daca e pregatit... si daca e bine sa stam impreuna... In fine i-am prezentat variantele si a zis ca sa gandeste...
1. stau acasa (a zis ca nici asa nu e bine...)
2. vin acolo si stam impreuna in chirie
3. vin acolo si stam: el acasa si eu in chirie sau in camin...

Ati trecut prin experiente asemanatoare ? Sau aveti ceva idei cu care sa-mi mai dati si alte perspective ? Orice comentarii sunt bine-venite
Ca eu-una sunt foarte dezamagita de "criza" asta a lui...

Va pup pe toate

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Danitin,pai esti de admirat pentru cat muncesti!Sincer!Adevarul e ca atunci cand faci ceea ce iti place,faci cu pasiune!Este?Mult succes in continuare!
Gabi,zici ca te nimeresc?Lasa,mai,ca mai e putin si gata!Nasol e cu caldurile astea!Ai grija!Ce zici?In 2-3 luni fac si eu cunostinta cu flacaiasul tau,ca tot l-am pronosticat....Numai bine!
Albi,mama draga,tare ciudata situatie la tine!Pai cum vine asta?Adica sa te muti aici si tu la camin sau chirie si dansul cu ai lui?Eu nu pricep asta.Ori amandoi cu chirie,ori fiecare cum e acum....Eu asa vad lucrurile.Am impresia ca esti disperata sa scapi din casa de la Brasov si ai face orice sa te muti aici,orice motiv e bun,asa-i?!Albi,mai gandeste-te de 2-3 ori pana sa zici hop!daca vrei sa te muti neaparat in Timisoara o poti face si fara a avea un motiv sentimental.Asta te-ar face mai increzatoare, cu mai multa incredere in tine.E adevarat ca e tare greu singur printre straini,dar o data si o data tot vei face pasul asta,ca doar n-o sa stai cu mami si tati pan' la adanci batranete.Dar nu-ti mai gasi motive de evadare in lumea larga pe "spatele" domnului iubitel.Faptul ca zice ca nu e pregatit de o relatie serioasa mie imi da mult de gandit si nu imi miroase a bine...Dupa ce ati discutat de treaba asta atat timp si ati stabilit o relatie si ati hotarat ce consecinte va avea aceasta si impactul ei asupra relatiei voastre,sa vina sa zica"sti,ca eu de fapt nu sunt pregatit"?Ciudat!Ar fi bine sa dati cartile pe fata si sa vorbiti deschis,fara cearta si contraziceri si sa spuneti fiecare ce asteptati unul de la celalat....Iti mai aduci aminte ce ti-am scris mai demult,la o ora din noapte destul de tarzie,povestindu-ti cum am plecat eu de la casa mea?Pune-te un pic pe ganduri....Eu vreau din tot sufletul sa fie bine pentru tine,sa iasa totul asa cum tit doresti si....sa fi sanatoasa in primul rand.Sper sa nu te supere modul meu direct de a aborda problema ta,dar ai zis ca astepti orice sfat si sugestie...Asa ca astept zvonuri de bine de la tine!
Dragelor,hai sa aveti o duminica buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput