Impreuna, Timisoara! (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miny spune:

Vaii, si azi a fost cald .Mi-am facut curaj pe la ora 4 si am plecat la strand. Doamne ce aglomerat era. Abia am gasit sa-mi pun si eu prosopelul. Tot mai bine e la .

Acum simt ca ma racoresc numai la gandul ca plec maine dimineata la munte. Va dati seama ce racoare e acolo?

Cand ma intorc o sa va rog sa ma invatati si pe mine sa-mi pun un album cu poze (adevarul e ca nu am incercat)

Va pup si va doresc o saptamana racoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Un lesinat si cu limba scoasa: BUUNaaa seaaaraaa, Timisoara!Inca o zi infernala, in care nu am avut timp sa merg la strand, ca am pazit mesterul sa nu plece...
Mi-am luat ieri o combina frigorifica, de care sunt tare mandra, si o masa de bucatarie super moderna cu 2 scaune smechere...
Azi noapte la ora 3 eram cu Radu in parc in Dacia, unde era plin de lume, care dormea pe iarba, cu copii, cu bunici, tot familionul...
Nu tin minte in alte veri sa fi vazut asa ceva...
Era fain, adia vantul, de la Fantana.
Ines a suportat destul de greu caldura de azi, nu doarme bine, nu mananca, in schimb bea lichide tot ce prinde, si a prins berea, si cola... e, nu mult, ca am fost pe faza, dar acum cere spuma de la bere...
In rest, mesterul e aproape gata cu faianta mai are gresia de pus.
Simina, bine ai revenit.
Faine poze, si smecher pustiul...
Mini, unde pleci in concediu?
Iti doresc concediu placut, si daca mai intri seara asta fetele te ajuta sa-ti faci album.
Stie cineva cand vine Miro?
Mi-e dor de ea.
Doresc tuturor celor care plecati in concediu odihna placuta, si distractie pe masura...
Si incepeti sa va ganditi pe cand urmatoarea intalnire???
Mie mi-e dor deja de rasetele voastre si de o barfa...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miny spune:

Plecam pe la 6 dimineata si urcam pe Parang iar luni plecam mai departe spre Horezu, Pestera Polovragi, Manastiri si multe altele.E super zona. De fapt mergem sa ducem niste invitatii pt. nunta si profitam si noi de asta sa mai iesim un pic.

Doris, unde stai? Cred ca suntem un pic vecine. Eu stau in Aradului langa parculetul de copii (de langa cimitir).

Inca o data va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

BUNA SEARA,FETELOR !!!
Am aparut si eu din concediu.A fost super.
Va pup pe toate si mai apar si eu pe aici cand am timp(de cel mic) si loc(de cel mare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Cosmina,bine ai revenit!Cum a fost in concediu?Pe unde ati fost?Cum te simti?
Doris,sa stapanesti sanatoasa combina!Miro am inteles ca vine la 1 august pe acasa.
Miny,nu-i greu cu albumul...Ne anunti cand vrei sa il faci,ca sa nu scriem si tu sa fi plecata....Concediu placut la munte!
Fetele,sa aveti o duminica buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Fetele, am o intrebare: marti ajungem, cu ajutorul lui Dumnezeu, in TM, urmand sa luam trenul pana la Iasi. Credeti ca avem sanse, ca ccc cu cateva ore de plecare trenului sa putem cumpara bilete la vagon de dormit ? Ma gandesc, ca daca nu din gara, poate de la agentie. Imi puteti spuneti, din gara (TM Nord), cum ajung la agentia CFR?

Merci mult!!!

Alina

Mergi la inceput

Alina,cel mai simplu iei din gara un taxi si ii spui soferului sa te duca la agentia cfr.Daca doresti o plimbare cu ratt-ul poti lua troleul 11 din gara,cum iesi din gara peste sosea e statia si te dai jos la a II- a statie.De acolo mai mergi putin inainte,spre Pta Operei(pe langa Volskbank si restaurantul Cina) si se face o strada la dreapta.Mergi pe ea inainte,treci de farmacia Sensiblu si pe dreapta este agentia.Poti incerca sa iti iei bilete si din gara,s-ar putea sa gasesti,dat fiind faptul ca la cuseta este destul de scump si lumea nu prea se inghesuie.
Drum bun si multa sanatate!

Mergi la inceput

Ana, multumesc foarte mult!!!

Am gasit pe net un nr. de tel. de la agentie: 191.889

E bun?

Alina

Mergi la inceput

Alina,numarul de telefon al Agentiei CFR Timisoara este:0256/(prefix) cu numarul local 491889.
Cu placere!

Mergi la inceput

Ana, saru'mana!!!

Numai bine!

Alina

Mergi la inceput