Coafeza priceputa in Bucuresti

Coafeza priceputa in Bucuresti | Autor: anemona

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, sper sa ma ajutati cu o recomandare.
Coafeza la care mergeam este insarcinata si acum a intrat in concediu prenatal, deci am ramas descoperita la capitolul vopsit exact cand vreau sa ma fac si eu frumoasa, sa plec in concediu.
Intrebarea mea este: stiti o coafeza foarte priceputa si amabila care sa ma vopseasca cu vopseaua mea (sa platesc doar manopera, sau se poate si cu vopseaua lor daca au Londa, cea pe care nu vreau s-o schimb pt ca vreau exact aceeasi culoare pe care o am de cativa ani). Si as vrea sa stie sa faca si suvite blonde.
Eu am incercat mai demult la diverse saloane la care am fost nemultumita, ma trageau de par ingrozitor, nu aplicau vopseaua cu rabdare, ieseam cu durere de cap de acolo. Am si parul lung si des si e un chin daca nu are rabdare si nu este priceputa.
Sper sa-mi recomandati pe cineva la care sa merg si eu, in Bucuresti.
Va multumesc !!!

Anemona

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Koky spune:

In ce zona/cartier ai putea merge? Eu stiu doua, una in Colentina si una in Drumul Sarii/Taberei.

Koky, mama de doi super bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Anemona , pot sa iti recomand un hair-tylist, la un salon aflat chiar vis-a vis de Casa de Casatorii a sect.6, pe Drumul Sarii.Tipul se numeste Stefan.Tel. salon:4107714.Azi este inchis pt. ca se casatoreste patrona.Daca te duci ii spui ca vii din partea mea:Dana-Viilor.
Bafta la facut mai frumoasa!

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Va multumesc muuuult !!! Eu stau in Militari, deci Dr Taberei sau Dr Sarii imi este perfect, nu e o problema sa ma deplasez, ca nici coafeza pe care am avut-o nu era chiar langa casa.
Dana, cum se numeste salonul si ce poti sa-mi spui despre preturi? Asa, orientativ.
Koky, astept si ceva info despre coafeza stiuta de tine in zona.
Nu e urgent, daca merg saptamana viitoare e ok.

Mergi la inceput

Anemona, preturile sunt ok.La fel ca pe piata.De ex. eu m-am vopsit saptamana aceasta, marti, si am dat 650.000 lei, cu vopseaua lor, cu coafat, am parul lung.Si mi-a aplikat si un tratament pt. par.
Salonul se numeste NICO-BEATY, si se afla deasupra unui Dealer Connex!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Dana., multumesc mult mult mult !!! Ajung saptamana viitoare si o sa-ti spun cum a fost.

Anemona

Mergi la inceput

Anemona, sa suni inainte la salon , sa vezi cand e de serviciu Stefan, ca el nu e in fiecare zi.
Te sarut!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koky spune:

Coafeza mea are propiul ei salon, la doi pasi de cel recomandat mai sus: cum mergi putin de la Casa de casatorii, se intersecteaza Drumul Sarii cu Aviator Garofeanu. Chiar pe colt, acolo, la demisol, e Carmen. Insa 99% trebuie sa faci programare inainte, daca nu vrei sa astepti cu orele. Nu mai stiu nici preturile nici telefonul, eu sunt plecata de 3.5 ani, stiu insa ca e inca acolo.
Bafta! Sa faci poze

Koky, mama de doi super bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Fetelor dar o coafeza buna in zona Titan, nu cunoasteti ?
Coafeza mea a plecat si trebuie sa gasesc pe cineva care sa aiba mana buna la tuns , pentru ca eu am parul scurt, rar si moale si daca nu sunt tunsa bine .....

"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Mica-mica

Fetelor dar o coafeza buna in zona Titan, nu cunoasteti ?
Coafeza mea a plecat si trebuie sa gasesc pe cineva care sa aiba mana buna la tuns , pentru ca eu am parul scurt, rar si moale si daca nu sunt tunsa bine .....

"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"

Chiar la Titan nu cunosc....dar daca te ajuta cunosc pe Socului si la Costin Georgian. Si eu am parul tot moale si rar....si naspa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Apropo de coafor...imi spuneti si mie, va rog frumos, care este caliatea saloanelor Gett's Hair Studio si a celor Geta Voinea? Va multumesc.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput