Coafeza priceputa in Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Alexia , poti sa-mi spui de cele doua sau sa-mi dai un pm ?

"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Plush spune:

Saloanele Gett`s, nu mai apartin Getei Voinea, ci fostului ei sot.Din cate am vazut, calitatea serviciiilor a scazut de cand nu se mai ocupa ea de Gett`s.Iti recomand insa, salonul ei Geta Voinea (Str. Londra 43, sau 45....mereu le incurc...:), si daca vrei ceva profesionist, fa-ti o programare la ea (chiar daca ii apartine salonul, profeseaza in continuare, ca sa zic asa... si inca foarte bine.De fiecare data cand am vrut ori o schimbare de culoare sau tunsoare ( imagine, in general ) am mers la ea, si am fost si sunt f.multumita. Nu vreau sa para reclama , dar cred ca e important sa impartasesti exerienta ta cu ceilalti...,nu?.Sfatul mneu e sa incerci (chiar daca e mai scump....merita).Si sa ne spui si noua cum a fost!

Succes! : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Da... la Geta Voinea .. Londra 43.
Eu merg la un tip VAli.. care gaseste niste culori splendide la par. Si Geta Voinea e mereu pe acolo si da 'indicatii'
Asa zic si eu.. e scump dar merita din cand in cand o nebunie de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Plush si Adi Dalma, va multumesc de sfaturi, se pare ca amandoua optati pentru Geta V. si nu pentru Gett's. Am memorizat si cand voi ajunge in Bucuresti voi merge la salonul ei.
O zi buna.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Scuzati-ma din nou, ca titlu informativ, cat costa vopsitul sau simplul coafat? (in euro)

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

La Geta V costa cam 100 euro.

Mergi la inceput