Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

buna mamici,am vazut si eu cateva poze .ce bebelusi mari si frumosi avem nu-i asa?nu mai sunt deja atata de fragili.
sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Buna mamici
Am intrat special sa va multumim de urari (pe care acu le-am vazut din cauza de vaccin ieri).Noi intram rar ca suntem mai putin vorbareti...,dar de citit va citim .
Deci tare multumim de urari...suntem sanatosi somnorosi(3-4 ore pe zi+toata noaptea 22-07)..dar compensam cu faptul ca nu suntem papacioasi(deja am ajuns la 4 mese pe zi ...si alea cam cu strigaturi)
ja-ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi ani, Crinuta! Sa fii sanatoasa, iubita ca mama si sotie si desigur sa ai parte de mult noroc!
Fetele, multumesc pt raspunsurile referitoare la bubitele de transpiratie. Am vorbit ieri cu mama mea si mi-a zis ca baiatul e bine acum. Bubitele i-au disparut cu talc simplu, dar si datorita celor 2 bai cu pelin zilnice. Acum insa e tare agitat din cauza dintzisorului care ii iese. Ziua doarme f putin si suporta sa stea deloc singur. A cam disperat-o pe maica-mea. Totusi acum si-a gasit si o distractie: arunca jucariile pe jos si tipa daca nu i le da cineva inapoi, evident pt a le putea arunca din nou.
Shobo, iti doresc sa ai timp frumos la mare. Daca am retinut bine, parca acolo ziceai ca pleci in weekend.
Well, eu maine plec cu sotul in vacanta asa ca o sa absentez 2 saptamani de pe forum.
Pupici pt voi si bebei!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Crinuta la multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie.
Noi am avut zilele astea niste prieteni la noi si am tinut-o tot intr-o plimbare. Am fost la plaja-prima plaja a lui Cristi si primul contact cu apa marii. Daca era dupa ta-su, deja il invata sa innoate. Ne-am plimbat pe faleza si prin Mamaia de cate 2 ori pe zi. Sunt bucuroasa ca am stat asa mult la aer, chiar daca lui Cris ii dau dintisorii si umblam cu nurofenul dupa noi
Astazi de dimineata i-am dat banana amestecata cu mar si cu o jumatate de caisa, combinatie traznet pe care copilul meu, dupa ce a asteptat sa termin tot mi-a servit-o in totalitate inapoi.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

La Multi Ani Crinuta, si sa fii o adevarata "leoaica" pentru puiul tau;

Dar chiar ca e slaba activitatea pe aici; Lasati fetelor ca va inteleg ca sunteti preocupate cu pregatirile (pentru petreceri, pentru plecari in concediu), iar cel mai important este ca printre picaturi ne mai aruncam un gand si la mamicile si bebeii de pe "forum", si abia asteptam sa vedem ce s-a mai scris; Cel putin eu una asa fac;

Andreea (bestuza) te-am sunat ieri de pe fixul meu pe mobil,dar nu ai raspuns; am vazut ca iar aveti probleme cu tel fix. Facem ce facem si parca nu mai reusim sa ne vedem, ci numai sa ne alergam :))

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

am si eu o intrebare pt BBDEIAN_2005 de ce nu scrii la toti copii cand s-a nascut de cete kg a fost si de cate este acum ci scrii numai la cativa?sper sa nu fie cu suparare intrebarea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

creca nu scrie la toti pt ca nu avem datele tuturor. si mai cred ca la copilasu' tau scrie:)

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Ma-mi-ma-mu-ma-me-mamaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

HAPPY BIRTHDAY!!!CRINUTZA multa sanatate, fericire linga dragul tau RAYAN..si al tau sotz..
Andaca de obicei nota 10..as vrea sa am atit talent in ale scrisului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeian-feb2005 spune:

A zis cineva ceva de mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

La multi ani Crinuta!!!!

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput