Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Draga mamicilor,

iar vin cu miloaga...
Ar fi putut fi unul din copiii nostri daca parintii ar fi stiut ca exista grupa bebe de ian -feb. Va rog cititi aceste cateva randuri si poate faceti un gest:
Una într-un milion

“Fetita noastră este cea mai frumoasă din lume. Asa o comoară se naste o dată la 100 de ani… E una într-un milion!” Care dintre dumneavoastră nu a gândit asa măcar o dată în viată privindu-si copila? Si avem tot dreptul, pentru că fiecare copil e unic pentru ai lui.
Sabina este una într-un milion. Are 6 luni si ochii ei încă si-au păstrat albastrul acela de nou-născut.
În urmă cu două săptămâni Sabina a plecat în Scotia. Nu într-un voiaj de plăcere ci la Royal Hospital for Sick Children din Edinburgh. Pentru că această minune mică se zbate între viată si moarte. Trupul ei se luptă cu cea mai rară formă de cancer de ficat – un caz la un milion de persoane – Hepatoblastom. Acum e sub supraveghere medicală, a început o nouă rundă de citostatice. Pentru a trăi are nevoie de 50.000 de lire sterline.
Povestea ei aici Mângâiati-o pe Sabina! E una într-un milion!"

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Ma-mi-ma-mu-ma-me-mamaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

Anda,sper ca persoanele care au citit povestea Sabinei nu raman nepasatoare.Noi venim duminica in Bucuresti iar luni depun in contul Sabinei.Felicitari pentru ca te implici in situatii de acest gen.Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor am plansssss , am ochii in lacrimi inca , povestea Sabinei este cutremuratoare , nu mai imi revin , asa un ingeras frumos si dulce sa fie in problema de viata si moarte . Are 6 luni atat cat si Mandy , doamne greu e sa fii parinte de copil bolnav .
I-am aratat si sotului care s-a bulversatde asemenea , o sa ii ajutam cu catputem , mi-as dori sa pot mai mult ,mi-as dorii sa se faca bine de tot si sa traiasca fericita alaturi de cei ce o iubesc .
Am vrut sa fac cazul cunoscut aici la biserica insa nu se poate , mi-a spus sotul ca mai intai trebuie sa fii membru iar noi nu suntem ca trebuie sa platim o taxa la ei , iar acei bani nu ii putem duce lipsa .Nu cunosc oameni asa de multi si nici nu stiu ce sa mai fac ca zau nu prea am ce face .
fetelor pe unde sunteti ?
Crinuta , La multi ani ! sper sa ti se indeplineasca toate dorintele , si sa petreci aceasta zi asa cum nu ai mai petrecut vreodata , acum il ai pe Rayan .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 5 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

of, doamne ce poveste trista.mi-a sfartecat inima,mititica Sabina.

sper ca Dumnezeu sa fie alaturi de ea si sa o ajute sa se faca bine.

Mergi la inceput

Mara

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

http://community.webshots.com/user/rayan22100

Fetelor, va multumesc pentru urari.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

merge?

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei

Mergi la inceput

Cica, dar oricum, zilnic are forumul asta probleme....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

neatza Crina si micul printz:)

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei

Mergi la inceput

'Neata Anda si Irina.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput