superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19
Raspunsuri - Pagina 13
bety spune:
Teo - ma bucur ca ai mai aparut ... ca e o liniste pe aici...!
Saptamana viitoare stiu daca-i laie sau balaie!
Hai, iesi din melancolie...revin-o intr-o stare mai buna...uite
si [floare 3] de la mine, cu drag!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
thea_m spune:
Bety sper sa fie balaie, asa ca tine. Melancolica nu prea sunt eu, mai degraba furioasa si nervoasa, dar o sa-mi revin, mai ales daca mai vad vreo raza de soare la orizont din partea voastra. Cand mai vii in Bucuresti, da si tu un semnal, poate ne vedem.
fata blonduta
Si pe voi va pup moisicilor ( adica cele care scrieti pe aici)!
Teodora
Poze
alina25 spune:
Mi-am facut pana la urma programare la dr.Tutunaru si maine seara ma duc la el.
CATA :tu i-ai spus lui Tutunaru ca inainte mergeai la MOISA?
Ma gandeam sa nu zica ceva...dar ...asta e..cred ca v-a trebui sa-i spun.Si v-a trebui sa-i spun si ca acum i-au supozitoare carpicorn si vitamina E.

si maine seara va scriu ce am facut.
bety spune:
Teo - inca nu stiu cand voi mai ajunge in Bucuresti, dar sigur iti voi spune.
Alina - Cata e in concediu la mare, inca. Ca-i zici de dr., asta cum iti vine, dar de tratament vit. E+carpicon ar trebui sa-i zici; depinde cum apreciaza el naturistele.
Va
pe toate-toate si imi pare rau ca-i asa de putina agitatie pe aici...plus ca nu a mers forumul si tare mi-a lipsit!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
INDY spune:
Buna fetelor! Moisiste si nemoisiste... gravide si in curand viitoare gravide!
Am fost la ecograf, i-am vazut inimioara lui bebe mic... care nu prea e bebe mic... e maricel. Se spune ca daca bebe e mai mare este baiat, pentru ca fetitele sunt mai mici. Deci e posibil sa fie baiat, dar nu se stie inca sigur. Luni ma duc sa-mi fac analiza anticorpilor.
Bety, abea astept vestea de saptamana viitoare. Mai exact...cand saptamana viitoare?
Fetelor... capul sus, fiti optimiste! O sa vina bebe pe neasteptate la voi, si o sa va prinda suparate.
Va pup pe toate... Thea_M, Anca, MRL, Amely, Aileene, Roxee... si toate, toate care va pregatiti sa deveniti mamici.
thea_m spune:
Buna dragelor!
Indy ma bucur ca ne-ai scris, ieri chiar ma gandeam cum a fost la eco. Vad ca la noi bb se lasa asteptat, dar si cand vinee...Ce bb mare si nazdravan ai! Sanatos sa fie , ca-i baiat sau fata, cred ca esti bucuroasa de orice. Si mai imi place ca ne scrii pentru ca tu esti un bun exemplu ca se poate tocmai cand nu te astepti. Pup mamica si pe bb maricel
Bety chiar ca e o liniste pe la noi...Cred ca fetele sunt in concediu sau ne citesc din umbra.
Alina dar daca vei merge la T. vei mai intra sa ne spui ce ai facut, nu? Cu vesti te asteptam oricand.
Anca pup fata draga!
Si pe voi, dragele mele, va pup pe fiecare in parte!
Teodora
Poze
veronici spune:
Buna fetele,
Acum doua zile am fost la ECHO ,aici la Constanta,eram in ziua 11 de CM si aveam urmatoarele :
-endometru-10-11 mm
-ovar stang-4-5 foliculi de 9-10-11 mm
-ovar drept- 5-6 foliculi de 6-8-9 mm, deci nici unul stralucit,dar endometrul FOARTE BUUUUUUN.
Deci,o sun pe dr.Moisa imediat ce am iesit de la echo si-mi spune sa mai fac unul azi,in ziua 13 .
Merg acasa si impreuna cu sotzu` fac o analiza a dosarului meu de inseminari esuate,deci:
PRIMA INSEMINARE:
E(endometrul)-8.2 mm;
OS(ovar stang)-folicul 19.5 mm
-------------Esuata
A DOUA INSEMINARE:
E-6-7 mm
OD-20 mm
------------Esuata
A TREIA INSEMINARE:
E- 6-7 mm
OS-18 mm
------------Esuata
A PATRA LUNA DE OVULATIE NATURALA SURPRIZA:
E-10 mm
FOLICULI- pe ambele ovare mici,pana in 6 mm,deci,d-na doctor nu m-a chemat la inseminare
La urmatoarele doua inseminari tot asa: E-6-7 mm,Foliculi dominanti pe stanga sau pe dreapta de 19-20 mm.
Dupa a cincea inseminare esuata,d-na dr.imi da sa iau 2 luni de Ciclo Proginova sa-mi regleze acest endometru mic( a banuit ea ceva?).
Termin cele doua luni si e vremea sa vin la Buc.chiar cand ea pleca saptamana aia in concediu si-mi spune sa mai iau o luna,iau si vine aceasta luna cu datele care vi le-am scris din ziua 11.
Curioasa ,astept ziua de azi si eram sigura ca la fel,nu ovulez,si surpriza!!
E-10-11 mm (deci la fel de mare)
OS- folicul dominant de 15 mmsi altii pana in 6 mm,deci unul s-a ingrasat si ceilalti i-au facut loc.
Eu pana acum faceam inseminare in ziua 14 dupa ce in ziua 13 faceam Pregnylul,iar acum d-na dr.m-a chemat luni(deci voi fi in ziua 16) pentru echo si +/- inseminare cu posibilitatea sa facem marti inseminare. Ce s-o fi intamplat de ovulez asa de tarziu?Au produs ceva pastilutzele alea?
Si stiti care-i culmea?Marti trebuia sa ne intalnim cu tipa de la adoptii pentru dosar,marti e ziua mea de nastere,si marti poate fac inseminarea!!!! Ce-ar fi??????????????
E prea frumos sa cred ca acel ovul firav azi,se va face mare si vrea sa se combine cu un spiridus si sa se stabileasca in patutzul mare si pufos pe care organismul meu l-a pregatit! Si asta chiar de ziua mea :))
Oricum,daca aveti sa-mi spuneti parerea voastra despre aceste inseminari si legatura care am facut-o eu(dar mai ales sotul meu!!!) intre E si foliculi si acele inseminari esuate,eu o sa va urmarescu cu foarte mare atentie pentru ca sunt foarte nedumerita!!!
Va pup pe toate si va doresc celor care sunteti in concediu,concediu placut!
alina25 spune:
Am fost la dr.Tutunaru la control si vreau sa va zic ca mie mi s-a parut total diferit fata de dr.Moisa.El nu vrea analize,el merge pe o altfel de diagnosticare .Mie mi-a spus in felul urmator:luna aceasta imi face monitorizari sa vada ce se intampla exact cu ovarele mele pana dupa ovulatie si mi-a zis ca avand un ciclu neregulat s-ar putea sa ne vedem din 2 in doua zile,apoi luna viitoare in functie de luna asta imi v-a face o stimulare si daca nu se v-a intampla nimic mi-a spus ca v-a trebui sa fac laparoscopia .Eu sper din toata inima sa scap de aceasta operatie si sa am bb cat mai curand.Oricum este pentru prima data, in acesti 3 ani de cand vreau bb si mi se face o monitorizare exacta .Nici macar atunci cand am facut inseminarea nu am facut o monitorizare corecta ,asa spun eu pentru ca am facut o eco in ziua a 10 a si atunci m-a trimis direct sa-mi fac injectia cu pregnyl si m-a chemat in ziua a 13a direct la inseminare fara eco fara nimic(poate ca asa era corect dar avand in vedere ca eu am ovulatia mai tarzie .......).
VERONICI:ITI DORESC DIN TOATA INIMA SA FI MAMICA CAT MAI CURAND.LA MULTI ANI !
SA AUZIM NUMAI LUCRURI FRUMOASE SI POATE CAT DE CURAND NE MUTAM TOATE LA
PUPICI
utocatalina spune:
Neata fetelor
..am revenit de la mare unde am petrecut 2 sapt. de vis...Bianca a fost cuminitica, nu am avut nici o problema..per total am luat 8kg pina acum ...am pus pozele la cafeluta "concediu mare 2005"
...am fost in toate statiunile, terase, plimbari, plaja putina si doar dimineata si seara, deci cu masura, in apa am intrat numai cu picioarele de frica, dar a fost super tot
..azi il sun pe Iosup sa ma programez la a2-a eco mrofologica in prima sapt. din sept...pina atunci as vrea sa ajung miercuri la T la eco sa vad ca bebelina e bine, pentru ca joi plec in Moldova vreo sapt. si as vrea sa plec linistita..burtica e mare...nu mai intru decit in citeva hainute
...si cred ca dupa concedii nu prea o sa-mi ramina bani de garderoba noua
, asa ca voi vedea ce fac...mai am 2 sapt. de concediu si vreau sa profit din plin de ele...Alina scuze pentru intriziere
; Dan Tutunaru Telefon: 0723 999939..Apropo..prietena mea cu a2-a ISA nu a reusit sa dea lovitura luna asta...a fost la homeopata recomandat de T si a trecut pe tratamentul dat de ea...tipa i-a zis ca a avut femei cu TPC negativ, care au ramas natural dupa 3, respectiv 6 luni de tratament homeopat
...se va monitoriza in continuare la T, dar ISA nu mai face vreo citeva luni sa-si faca efect tratamentul...Va pup pe toate si mi-a fost dor de voi!
Cafeluta draguta
Bianca
17+
Sa nu depunem armele si vom reusi!