superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19
Raspunsuri - Pagina 12
Roxee spune:
Dragelor,
am intrat si eu sa va salut si sa va urez un we fain.
Nu stiti pe unde mai e Teo? O fi in concediu, cumva?
No, va
pe toate cu drag,
alina25 spune:
SALUTARE LA TOATE ASPIRANTELE,
Nu am mai scris de mult pentru ca nu am avut vesti dar acum sunt ff suparata ca am fost ieri la Moisa la spital sa vad cum stau cu chisturile mele si m-am intors ff nervoasa pe Moisa si cred ca renunt la ea dar asta nu inseamna ca eu nu o sa va mai scriu ba da eu tot aici cu voi o sa raman pana cand o sa trec poate intr-o zi la
.
Moisa imi daduse sa i-au AC 2 luni si eu nu am luat de loc dar in schimb am luat supozitoare carpicorn 5 zile cate 2 pe zi.Eu lui Moisa i-am spus ca am luat AC o luna ,am mintit-o ce e drept dar ea oricum s-a suparat ca de ce nu am luat 2 luni dar la eco ieri chistuletele mele aratau mult mai bine adica de cel de 6 cm am scapat si mai am unul de 2cm pe ovarul drept.Ieri i-am spus ca eu nu mai vreau AC eu vreau un copil si i-a mi-a zis ca nu ma poate ajuta decat daca mai i-au o luna AC si vedem pe urma.
Sunt ff suparata simt ca trec lunile si eu nu fac nimic
.
CATA :am si eu o rugamite poti sa-mi d-ai si mie numarul de telefon al lui Tutunaru ca m-am hotarat sa merg la el si daca poti sa-mi scri si mie cate ceva despre preturi si unde face el consultatiile ?

pentru toate fetele
INDY spune:
Slaba miscare... moisistelor! Ce e cu voi? Pe unde umblati? Sau...pardon!... poate ca faceti copii si nu mai aveti timp sa intrati si pe net. Daca-i asa... SUCCES!
Eu... sunt bine; bebe... creste; nu am nici o stare de rau, mi-e doare foame si somn. E cuminte bebe mic. Joi ma duc sa-i ascult inimioara, sper sa fie bine pana la capat. Am niste emotii....
Succes fetelor!... faceti copii, ca oricum pe vremea asta nu aveti ce face.
Roxee spune:
Buna fetelor,
buna Indy, asa-i, slaba miscare in front...macar dac-am fi ocupate cu facutul de bb...eu, din pacate, mai stau pe tusa si intre timp imi bat capul cu impozitul pe profit, cu situatii financiare la 6 luni....bleahhh.
Mai vin maine si de poimaine sunt la mare, in concediu
!
Tu, iti doresc succes la doctor si sa fiti sanatosi!
Fetelor, va
pe toate!
bety spune:
Maine la 5 dimineata sunt la aeroport cu al meu sot, ca sa-l conduc. Eu am motive intemeiate sa "lipsesc" deci...Voi ce mai faceti?
Alina - eu zic sa nu te ambalezi chiar asa de tare...supozitoarele cu carpicon nu-s pentru chisturi, iar daca ai scapat de ele (partial), oricum nu e de la ele, pentru ca in 5 zile, nu au efect nici cat o frectie la picior de lemn...scuze (se iau din ziua 5 a cm pana in ziua 19, deci 14 zile, cate 2/zi) dar asa e!
Stiu ca lunile zboara, nu trec - cel putin in cazul meu; si pe mine ma apuca toti piticii cand vad ca mai trece o luna si vine CM, dar strang din dinti si fac ce-mi zice doctorul!
fata mica sa nu mai fie suparata!
Indy - salut
dragutica!
Va
pe toate-toate!
Eu sunt trista...imi mai vad sotiorul peste 5 luni jumate , daca nu 6!
Ferice de voi!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Mit spune:
Buna dimineata!
fetele, cine vrea urmeaza la toamna sa face FIV la Giulesti la Prof. Marinescu (paciente d-r Moisa) va rog frumos raspundeti la e-mail, am citeva intrebari
Multumesc
bety spune:
se vede ca eram cam ...
- de la plecarea lui Dan mi se trage!
Alina - de fapt am vrut sa spun ca supozitoarele nu sunt numai pentru chisturi si ca doar 5 zile nu-s de ajuns...dar am circumstante atenuante!
Mit - pe aici, la acest subiect nu s-a ajuns inca la vitro...poate la anu' eu sau poate da Dumnezeu si nu ajung nici eu.
Va
pe toate -toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Anca Wish spune:
Veronici, felicitari pentru decizia luata. Cu adoptzia. si eu ma gandesc serios la asta, dar al meu sotz vrea sa mai asteptam un pic (1 an-sau 2). Ma rog...
Bafta la inseminare si sa ne dai vestea cea buna cat mai curand.
Indy, sarcina usoara in continuare si sa ne anuntzi cand vei afla ce e bebitza (fetitza sau baietzel)
Eu va pup pe toate si va citesc din umbra ca nu prea am ce sa scriu.
anca...SIGUR intr-o zi

thea_m spune:
Buna fete dragi!
Vad ca nu ati mai plecat la gravidute ci in concediu. Bine si asa, numai sa va intoarceti cu bb.
Veronici felicitari pentru alegerea pe care ati facut-o. Daca ar fi dupa mine si maine am depune dosarul pentru adoptie, dar sotul vrea sa epuizam toate posibilitatile mai intai. Asa ca, anul acesta mergem inainte cu inseminare, daca nu anul viitor FIV, iar daca nici atunci nu vom avea bb, vom trece la adoptie.
Bety imi pare rau ca ti-a plecat consortul, dar noi suntem pe pozitii. Pe cand ceva vesti?
Liliana ce mai faci? Ai plecat la munte sau la mare?
Amely, Raluca, Cata va doresc concediu placut, asa, in lipsa.
Alina da' stiu ca esti suparata! Cu anticonceptionalele ai dreptate, si mie mi-a dat sa iau pe perioada in care luam trat. pentru hipertiroidie, numai ca eu nu am luat trat. prescris de endocrinolog ( am trecut pe homeopate si acupunctura) si, drept urmare, nu am luat nici anticonceptionalele. s-a cam suparat ea si m-a certat ca nu e de joaca cu tiroida, dar cand i-am spus ca eu ma simt mai bine asa, m-a lasat. Initial a insistat sa iau anticonceptionale si i-am spus ca nu vreau, am luat in urma cu cativa ani si am avut probleme cu ficatul. Pana acum singurul lucru care nu imi place la ea este ca da anticonceptionale cu prea mare usurinta, dar in rest e OK. Merg mai departe. Daca nu mai ai incredere, mergi mai departe cu alt medic, important este sa existe acel feeling intre tine si medic.
Indy pup mamicuta si pe bb. Ai facut eco? Sa auzi cantecul inimii lui bb?
Mit cand faci FIV? Poate vom cere noi relatii de la tine. Intreaba fetele de la FIV ce vrei sa stii.
Aileene frumos concediu ai avut si se prevede in continuare la fel.
Si eu mai vreau in concediu! Dar n-am sanse. Am reluat sedintele de acupunctura pe care le-am intrerupt pentru o saptamana, dar mai fac doar joi pentru ca pleaca dr. in concediu. Nici inseminare nu am facut. Ramane sa fac in septembrie. In rest nu sunt in cea mai buna forma, dar las' ca-mi revin eu!
Va pup fetele, pe toate, si va astept sa va intoarceti din concediu, iar pe cele care mai sunt pe baricade le astept cu o veste buna ca se termina capitolul si nu a mai aparut nici o graviduta!
Teodora
Poze