Clubul celor tineri(sub 20 ani) :))
Raspunsuri - Pagina 15
Ana-Maria21 spune:
Mam uitat si eu la Premiile Oscar.......sunt cam dezamagita...speram ca George Cloney sa ia mai multe Oscaruri.Cate a luat pana la urma?Mai ma iutam si la altceva din cand in cand.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
ingerash spune:
ceau fetelor ce faceti?
Ana, eu am avut intentia de a ma uita dar a inceput la ora 3 noaptea (la noi)!!!!!!asa ca am vazut covorul rosu si apoi 3 ore de somn, dimineata cand ma imbracam am deschis tv-ul si am prins exact ultimul premiu - pt. cel mai bun film. eu ma bucur ca a luat Reese premiul pt. cea mai buna actrita :) eu o iubesc
ma uit in seara asta la toata gala in reluare.
Ale, Symaco, unde sunteti?
va pup
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ingerash spune:
LA MULTI ANI!
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Ana-Maria21 spune:
La multi ani si din partea mea tuturor.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
ingerash spune:
ceau fetelor.
ce faceti?
cum ati petrecut 8 martie?
eu nu pot sa stau mai mult la povesti.
am de invata...
va pup
symaco spune:
iuhuu,fete!
noi nu am petrecut nici cum de 8 martie....a fost o zi ca oricare alta.felicitarile le-am primit,dar florile abia a doua zi!.nu-i bai.altu rau sa nu fíe!
in rest,tot ok,burtica e tot mai mare iar ziua ceea mare incepe sa se vada!..io cu 2 fete..,sa nu ma luati neaparat de exemplu!
spor la invatat sa aveti!
ps:trebuie deschis capitol nou ca cele 10 pagini permise s-au terminat!va las pe voi mai tinerele,ca nu-si mai are rostul daca il deschide baba de mine!
Cristinutza_ale spune:
symaco ma bucur ca burtica e bine
fetelor, voi ce mai faceti?...eu toata ziua sunt pleacata, de la curs la facultate, de la facultate la curs :)
ati auzit ce a patit laura stoica?...:(
ingerash spune:
salut.am terminat inca o saptamana.timpul trece,bacul vine...
Symaco, si eu imi doresc (peste aaaaaaaaaaaannnnniiiiii) tot doua fete asa ca iti iau exemplul
Ale, am vazut si eu ce s-a intamplat, nu imi venea sa cred , mi se pare ata de nedrept...
In alta ordine de idei: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70922" target="_blank">BINE ATI VENIT LA CAPITOLUL 2