Mamici de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anca, Monai, aveti niste bebei taaaaare draguti! Vorba Irina, nu mai am nici eu rabdare.

Irina, ma bucur ca ti-au iesit papanasii! Ai vazut, nu e grea reteta si se face repede.

Si eu mi-am luat Garmastan. Am inceput sa ma dau cu el seara, dupa dus. Am inteles ca iti desfunda canalele si reduce riscul de a face ragade cand suge bebele. Acum sa vedem daca are efectul asta cand o veni bebele.

Pupici
acusor 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, la a 4-a steluta in timp asa scurt trebuia sa fie un mesaj gen "get a life"-numai pe DC sunt tot timpul...
sutiene am luat 2, ca nu am gasit mai multe si sotul imi arata marimea mea veche apoi m-a intrebat cit am acum si i-am zis ca ne trebuie si mai mare si era"mai cresc?" era f incintat. o sa imi mai iau mai incolo.
ce bine creste Bibi!bravo!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Felicitari Letitia Maria-sa va traiasca Luca si sa fiti sanatosi!
ancutzathree-un scumpic bb Alex!
oridam & Katink-va scriu din prospect:
Garmastanul pastreaza pielea mameloanelor si a aureolelor suple si elastice,prevenind aparitia eroziunilor,contribuind astfel la protejarea pielii extrem de sensile a acestei regiuni.Este o crema ce contine albastru de guaiazulena,produs din uleiuri eterice ale arborelui de guaiacum.Se aplica usor pe mameloane si aureole inainte si dupa fiecare alaptare.Nu este necesara indepartarea unguentului prin spalare inainte de alaptare.Aplicarea se repeta de cate ori este necesar.Pentru mameloane sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema.
Pt mameloanele sensibile,se poate folosi inaintea perioadei de alaptare.Se aplica dupa dus,incepand cu luna a 8a de sarcina,pt a pregati mameloanele pt actiunea mecanica ce se va exercita in timpul alaptarii.
Este f concentrat si e o crema bleu.Chiar daca e in tub mic de 20gr se da f putin!
Katink-mersi si eu sper la fel!
Katink,mamini-mai e putin si vin si fetitele voastre si eu eram la fel de nerabdatoare-si ce va mai invidiam ca aveti fetite!Acum am si eu fetita mea
Oana C-ma bucur ca vrea si tatica si bibe!Asa am citit!Practica bate teoria insa,nu?Eu nu ii dau suzeta Oanei deloc!Le am sterilizate in sertar-3bucati la numar si am si clema de prins de hainute si etui pt suzete.Si pitica noastra stie de bratica si o punin bouncer si se maraie ca tot vrea la noi!

frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, vezi acum ne-a venit noua rindul sa ne uitam lung la pozele cu Bibi, cu Eva, cu Sara cea mititica si sa oftam in asteptare...dar hai ca vin si fetitele noastre...
M36+
tare liniste pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetelor, ce copii frumosi aveti! Pupici, pupici!

MonaI, poza aia cu talpitele e geniala! Imi place foarte mult. Si Sara ta, desi micutza, e frumoaaasa foc! Vai de tati cand mai creste fata, o sa stea cu pistolul dupa usa (si stiu ce spun, din proprie experienta, ca al meu sot deja se antreneaza )

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Am intrat doar sa va salut.Azi am avut musafiri si sunt obosita rau.
Felicitari noilor mamici
k

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Gata, mergem si noi la nani, pupici tuturor si un somn odihnitor va doresc!!!

Irina si bebe 37 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ioana desi stam mult afara si mancam la san cand se face foame lui Mihnea cautam o banca mai retrasa si dam san lui bebe. Ne acoperim cu un scutecel ca sa nu vada toata lumea sanul lui mami si asta este lui sa ii fie bine. Apoi doarme dus. Asta este e mami ca tiganca scoate sanul dar daca la baiat ii este bine ce mai conteaza.

Fetele eu ieri mi-am facut molifta desi nu au trecut 40 de zile cica se poate face si mai repede ptr ca noi vrem sa plecam in week-endul urmator ptr o luna la munte.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Monica, si eu am de gand sa fac exact la fel! Mi se pare un lucru natural, firesc si frumos! Adica la televizor vedem atatea ........ de ce ar fi anormal sau "tiganesc" sa imi alaptez copilul in parc?
Super ca mergeti la munte!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

'Neata fetele!

Anca si Monai, ce copilasi dulci aveti!

Ema, ce bine ca Oana creste frumos!

Urmam noi, dar eu sper sa nu se intample in we asta, ca nu dr. si nu vreau pe altcineva.

Pupici!
Vorbim mai tarziu, ca acum bantui singura.

Andy si 38+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput