Mamici de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Cred ca am ramas singura bantuind pe aici

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut, puii care se hotarasc sa vine sa fie sanatosi si mamicile sa aiba nasteri usoare!!!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Am reusit sa citesc acest capitol in intregime.
Felicitari Simonei si Letitiei Maria pentru bebelushi! Sa fie sanatosi si sa aduca numai bucurii.
Sara e icterica si ii dau fenobarbital, asa ca mai mult doarme. Ma enerveaza situatia, dar mi s-a explicat importanta acestui tratament. Ma chinui sa o alaptez pentru ca dureaza mult trezirea. O tin si la soare, da de scapam mai repede.
Am mai pus poze proaspete. Acelea erau facute in spital cu un telefon, nu sunt prea bunutze.
Va pup pe toate, tare mult imi lipsiti, dar imi intru eu in ritm. Mamini, ce mai faci? Mai ai rabdare?
Anis, te rog frumos corecteaza listuta. Eu am nascut natural, nu cu cezariana. Sar-mana!

Sa auzim numai de bine.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dede ,,sar'mana...mai ca as veni eu sa-l i-au pe Adi
Azi am reusit sa adorm cu chiu cu vai 1 ora..si pe seara ies in parc ...fac ecva ca mor daca nu dorm in seara asta.

MonaI corectam!

Felicitari LETITIA MARIA pentru bb Luca si sa va traiasca!

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Felicitari Simona si Letitia Maria pt bebelasi, sa va traiasca si sa fie sanatosi si numai bucurii alaturi de faimiile voastre!

Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI,noi doua suntem de coma: ieri cu 2 min inainte sa intri sa ne spui ca ai venit acasa intrebam de tine si cred ca inainte sa postezi ma uitam in spate sa gasesc linkul cu pozele sa ma uit la Sara- by the way, e superba si asa de mica...cred ca e greu sa te induri sa o lasi din brate, asa-i? iar azi( fiindca e ziua mea de nume) mi-am adus aminte si i-am povestit sotului la prinz cum "te ispiteam" sa ma pui si pe mine nasa prin corespondenta si draga de tine, te gindeai si tu la mine.... rezist, ce sa fac, cu greu, cite-o zi pe rind, ma pling la fete- saracele, ma asculta. abia astept.ma uit la bebelushii vostri si sunt asa de frumosi si vreau si eu....
pupicei.
M36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Cred ca am reusit si eu sa pun ceva poze. Nu's tocmai reusite da' pentru inceput merg. M-au napadit musafiri!
Revin mai pe seara sau daca nu...atunci miine
Pupici!
Anca si Matei 34s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini-eu un singur sutien luasem si mi-au mai trebuit!Am mai luat 3:2 de bumbac albe si unul mai sexicos-negru(tot de alaptat) de dantela-sa vaza si sotul ceva dragutz ca cred ca e satul de alea heavy duty de bumbac si cu bareta lata.Felicitari pt steluta,dar muncesti nu gluma!Apropos de odihnit-nici eu nu puteam dormi prea mult-poate nu imi calci pe urme!
ankak-si mie imi era f cald si am avut picioarele superumflate cand eram.Si mie mi-a parut bine ca nu a fost iarna-mai ales acum pt bebelusi!
Multumesc de aprecieri la adresa Oanei!Ce glumeata esti!Macar de ultima suntem sigure,nu?
Adriana -si eu am patit-o acum 2 seri cu parturile!Si ea a inceput sa se uite dupa jucarelele de la caruselul muzical cand se invart char aseara-doamne ce scumpa era!Am mai incercat cu io jucariuta colorata care face zgomot si ii atrage atentia!
Irda-bine ati venit!Ce bine ca ai laptic si ca ia Daria in greutate!Sunt tare dulci cand cauta tatica cu gurita,nu?
ancutzathree-Sa fiti amandoi sanatosi!Nu-i asa ca simti ca te topesti de dragul lui?O pup pe Oana tot timpul-mai ales ca iti poti da seama daca au febra punandu-le dosul palmei sau buzele pe frunte!I-a placut baita nr 2?Pupici lui Alex cel maricel si tie!
-sper ca nu o sa imi iei sfaturile de mai sus in nume de rau!
Ieri am fost la dispensar si Oana are 3.720kg.Miercurea trecuta avea 3.480kg>IMI pare asa bineNe mai cantarim si sapt viit!

frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ancutza, Monai am vazut pozele cu bb Alex, si Sara, de-abea astept sa o tin si eu in brate pe moatza mea!!! Fratilor, nu mai am rabdare!!

Anka, merge linkul, yupyyy!!!!!

Anis, plimbare placuta!!!

Irina si bebe 37 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Fetele, la mine ploua cu soare! Nu am mai vazut de mult o ploaie de-asta. Ma duc sa inchid geamurile. A venit si sotul meu fleasca... ploaie de vara.
Oriadam, nu stiu cum se aplica Garmastanul, dar uite ca Emaaimee zice ca si-a masat sfarcurile si pe restul sanului a dat cu crema de galbenele. Dilema mea e daca sa-l folosesc preventiv, sau doar cand o suge bebe? Pe prospect spune ca se poate folosi din luna a8a pt. sfarcurile sensibile.
Katink, o sa ma dau eu cu Garmastan si-ti povestesc. Cica previne sau vindeca ranile de la sfarcuri produse in urma suptului si pregateste sfarcurile sensibile pt. alaptat.
AnkaK merge linkul. Arati bine!
Ancutza, am vazut poze cu Alex, dulce foc! ce frumos se uita el la mami in prima poza!
Mergem sa facem de haleala!
Cred ca maine mai intru. Sa va odihniti bine in noaptea asta!

Zina si bb Matei 37 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Katink,se spune ca inainte ca bebe sa-si faca aparitia te apuca trebaluiala prin casa......vrei ca totu' sa fie luna ....asa ca

Deny si David

Mergi la inceput