Mamici de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis mi-e tare mila de tine, dar nu stiu ce sfat extraordinar sa iti dau.
Nu poti sa iesi mai mult la plimbare, sa faci dus cald si lung inainte de culcare, sa citesti, sa asculti muzica, sa bei lapte cu miere?....toate sunt lucruri cunoscute. Cu Adi cateva zile sigur ai dormi ca un bebelus, dar e cam mare diastanta sa ti-l trimit.
Irina varsta ecografic se pune dupa diametrul biparietal al craniului si dupa lungimea femurului. Mai sunt niste semne ca vernixul din lichidul amniotic, gradul de maturatie al placentei.... Deci totul e relativ, un milimetru incolo sau incoace, se misca bebe si se duc dimensiunile cu 2 saptamani incolo sau incoace.

dede, Adi 4ani si Medeea (40 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna burtici, mamici si bebici!
Mai intaifelicitari noilor mamici! Sa fifti sanatosi si mancaciosi si plini de noroc!

Bine ati venit acasa, si acomodare usoara mamicilor care au ajuns acasa cu bebicii!

Noi am fost ieri la control si ne-a zis dom' doptor ca Pooh inca nu e angajat , asa ca nu crede ca se intampla nimic in urmatoarele 2 saptamani. Iar daca pana pe 8 august tot nik, atunci o sa facem inductie.
Dar ma misc asa de greu. Si, fiindca stam acasa, imediat imi vine sa dau fuga in pat. Si mi-e cam ciuda ca daca ma apuc de cate ceva trebuie sa ma intrerup.
Nu mai zic de glezne, care se umfla intr-o veselie de uneori nu mai am ce sa incalt. O sa trec la papucii de baie ...
Cu somnul stam bine. Adica dorm cam 9 ore pe noapte.Ceea ce inainte de a fi insarcinata nu se intampla. 6-7 ore erau arhisuficiente. Acum parca dorm pentru doi. Si daca pe la ora 23 nu "parchez" imi cad ochii in gura. Evident ma mai scol noaptea de dureri de oase sau de dor de buda, dar adorm imediat ca si sedata.
E aiurea de tot asteptarea asta. As vrea sa-l vad pe Pooh, dar daca el vrea la caldurica incerc sa-i respect dorinta. Doar e puiul nostru drag si (deja?) rasfatat. Stiti voi cum e!

Irina m-ai facut curioasa cu Codul. Multa valva in jurul lui. Ia sa fac si eu ceva util:sa mai citesc! Nu ca m-as plictisi, dar daca tot stau prin pat mai diversific si eu "documentatia" despre sarcina si crescut bebei.

danaB + POOH 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Albinutza felicitari pentru cresterea super in greutate, puteti iesi deja fara griji cate o ora, doua acuma ca e vara. si lasa acuma cantaritu , o data pe saptaman e suficient.
Letitia Maria, felicitari pentru bebe Luca marisor si dragut cu siguranta.

dede, Adi 4ani si Medeea (40 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Mamini, multam de incurajare. Si eu am fost in Bulgaria in sapt 31 si cu pasaportul pe numele vechi. S-a facut misto de mine la greu, cum ca poate ma retin la vama 1 zi, doua, asa de control. Am facut si plaja si baie (desi sotiorul meu drag m-a avertizat sa nu cad pe burta, ca-i pacat sa dam marea afara). Nu cred ca ma omoara drumul pana la tara, mai mult mi-e tarsa de oata lumea care sta cu gura pe mine "gandeste-te bine" "sa nu faci vreo prostie" etc. Banuiesc ca si voi auziti d-astea.

ZenaO - Cum se foloseste Garmastanul? Se maseaza sau doar se aplica? L-am rugat si eu pe sotu' sa-mi ia azi si as fi vrut sa incep sa-l folosesc.

Delia - Mercic de sfaturi, ma-i linistit. Eu am intrebat-o pe doc mea saptamana trecuta la cat nu mai e pericol sa nasc si ea mi-a zis ca asta nu-i treaba mea sa nu dorm noaptea si sa ma gandesc"aoleu, daca nasc mai repede". Asa ca, dupa cum vezi, am perseverat si am intrebat in continuare. Feelingul meu e ca nu voi avea probleme, dar ca tot omul paranoic, tre' sa stiu tot.

Ankak - draga mea, te-as cunoaste cu placere daca link-ul ar functiona. Mai trage-i un reglaj fin ca nu merge. Si dupa, zi-mi si mie cum se face ca sa ma cunoasteti si voi pe mine.

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Buna burtici si mamici!
Imi pare rau ca nu pot sa stau mai mult cu voi dar am intrat sa va arat niste pozici

Anca&bebe Alex(17 iulie 2005)

http://photos.yahoo.com/ph/ancutzathree/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Ancutza, scumpic foc bebe Alex. Sa va traiasca si sa va aduca multe, multe bucurii!
danaB + POOH 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Felicitari SIMONA si LETITIA MARIA pentru printisori!!! Sa fie sanatosi, dolofani si mincaciosi, iar voi sa va refaceti repede!!!!!

Ema, papusica mea maninca din toate: sin, biberon, trage si din suzeta si se pare ca le distinge pe toate. La sin, de o saptamina, se prinde super si maninca fara oprire vreo 20-30 min, pina ii scot eu sinul din gurita, ca altfel ar mai sta ea acolo (dar am citit ca nu e bine sa o lasi mai mult de 30 min, pt ca dupa este mai mult molfaiala si joaca) ... Oricum, este aproape adormita cind o iau de la sin, asa ca nu sesizeaza .

Ieri iar am tras o tura cu masina, pt ca Eva a prins miscarea cu luatul in brate. Cum o lasam jos, cum incepe sa miriie; o luam in brate si ea zimbeste cu gura pina la urechi!!! Nu credeam ca bebelusii isi pot da seama de asta asa de repede. Asa ca am pus-o frumusel in scaunelul ei si am condus de nebuni la 9:30 seara ...
Noaptea cred ca si-a facut deja program; se trezeste fix la 2:45, 5:45 si 8:45 sa pape, apoi adoarme de fiecare data inapoi. Dimineata, pina pe la 12-1 la prinz nu prea mai vrea sa doarma in unele zile, dar vad ca azi doarme neintoarsa.
Si noi o scoatem afara, dar f putin, pt ca aici la 9 am deja soarele arde ff tare, iar mai devreme de 9 abia se trezeste (si eu ) si sintem asa de obositi ... Mai mult seara, dar cite putintel. O sa aiba ea timp de iesit afara, pt ca noi nu avem iarna sau anotimuri fff reci. Asa ca deocamdata ne invirtim in jurul caldurii (de afara, pt ca in casa stam cu a/c).

Fetele, ce putin mai aveti si voi!!!! Nici nu am realizat ca este aproape august!!! In curind o sa trecem la Bebelusi! Mult curaj celor care trebuie sa nasca!!! "You can do it!!!" ca-i usor si trece repede.

Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Felicitari LETITIA MARIA pentru puiul tau voinic!! Sa va traiasca!

Ce mult ma bucur cand aud si de fete mai putin active ca ne dau marea veste! Asta inseamna ca ne-au mai citit, dar nu au indraznit sa scrie si cu toate astea, ne-au indragit si ne imparatsesc si noua bucuria lor!
Hai ca am devenit melancolica
Multumim pentru veste Mirela!

Eu am fost putin la plimbarica, si mi-am cumparat spray pt sters cuptorul si solutie de sters geamul de la dus ca se terminasera. M-a apucat harnicia

Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+

Fotografii

Mergi la inceput

Ancutza, multumim pentru foto, scump foc puiul ta! sa va traiasca!

DanaB, nu fi suparata ca nu e centrat puiul tau, a mea e centrata de 2saptamani si coborata bine, colul de deschis de 1 cm si ea tot nimica... si dr. a zis ca e pe vine... asa ca tot cand vrea ea sa iasa, iese, degeaba e centrata si cu usa intredeschisa ...
Asa ca asteptam sa se hotarasca

Irina, multumim pentru informatiile despre Simona. Dar de ce asa de tarziu il poate alapta? Dupa cezariana asa se intampla? Vine laptele mai greu?

Emaaimee, multa sananate Oanei, va doresc sa nu fie nimica grav.

Albinutzza, felicitari pentru gramele in plus luate de bondarelul tau! Si ce bine ca ati inceput plimbarile!! Vreau si eu, de abia astept!

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Si o intrebare pentru cele care folosesc Garmastanul .
Pentru ce e bun? Eu am inteles ca e bine sa te dai daca ai rani... sau sa previ ranile, dar acuma citesc ca sunt fete care il folosesc inainte sa nasca.... Deci la ce e bun de fapt?

Merci!

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput