Va place sa ii mirositi ...... pe soti?
Raspunsuri - Pagina 5
anghelada spune:
Daaaa, sigur e de mine aici.... Si mi-e imi zice ca ma bag ca un mat (pisic) in el. Si locul ala intre gat si umar e facut special pt mine, i-am zis-o de multe ori. Este exact masura mea... Si caldura pielii... miros, ce sa mai zic. 
http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.
klumea_blondy spune:
cred ca l-as recunoaste pe al meu sotior dupa miros dintr-o mie de barbati!si asta indiferent ce parfum ar folosi!sunt innebunita dupa mirosul lui!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
Ramona J spune:
Hop si eu! Aceeasi poveste cu mirosul. Valabil de la inceputurile noastra, cred ca asa m-am si indragostit mai tare pe atunci.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
danyelana spune:
Si eu, si eu. Imi place tare mult sa-l miros, mai ales dupa ce iese de la dus si cand e proaspat ras. Si uneori ma mai miroase si el si imi spune ca "miros a bebelus".
Pupici.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
Claudi@ spune:
Ador mirosul lui, daca as putea as sta numai cu nasul la pieptul lui. Si el la fel, suntem ca doi catelusi.
Happiness_4_us spune:
Mmmmmmmmmmmmm. Si mie mi se intampla si inca foarte des. E ceva ce nu poate fi descris in cuvinte!
Nana Motoc
Nunta noastra!
Hanuska spune:
ne place sa ne mirosim reciproc , bine eu il mai sufoc cateodata ![]()
In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai. Josh Billings
michelle7 spune:
quote:
Initial creeata de Loma
Nu va ganditi la prostioare....
Mie imi place (dar bine nu cand e nespalat si transpirat si plin de praf...), de fapt ador sa stau cu nasul in el, in special in zona gatului si a pieptului, si el rade de mine, cica sunt un catel........ pana la el nu mi s-a mai intamplat niciodata.... cateodata ma respinge si nu-mi place.. dar recunosc ca si eu sunt sufocanta....[bang, in schimb eu in locul lui m-as topi de placere sa stiu ca sunt "adulmecata" de sot.
Voua vi se intampla...?
Sa fiti iubite
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
faza asta mi-a adus aminte instantaneu de un fost coleg de lucru. Cand se panica, cand se enerva, cand muncea TRANSPIRA. si sunt sigura ca nici nu se radea sub brat si nici nu folosea deodorant. (nu stiu daca facea dus zilnic dar presupun ca da, ca incepea sa miroase doar la 11 dimineata si noi lucram de la 9). ei bine mirositorul asta ne-a spus intr-o zi. " imi place sa fiu insurat, seara imi imbratisez nevasta si ne uitam amandoi la televizor. ea isi baga nasul sub bratul meu ma miroase si -mi spune mi-a fost dor toata ziua de mirosul tau". Precizez ca nu numai eu am observat ca pute - nu exista persoana sa nu se dea 2 pasi in spate cand se apropia minunatul. Dar nevasta-sa ii adora mirosul. s-au iubit mult. au fost casatoriti peste 15 ani pana cand el a inselat-o cu o femeie cu 15 ani mai batrana ca nevasta si ca el si acum e cu "baba"
si ca sa raspund la subiect
nu nu-mi place sa-mi miros barbatul in schimb ma miros pe mine se pune

Michelle

Lucia_B spune:
quote:
Originally posted by mcm
Da, si mie imi place. Si pe langa sotz imi mai place la nebunie cum miroase bb.
ma inscriu si eu in gasca Toxikomanilor - sotiomanilor si bbiomanelor
, dar asa este.Cu nasu in mirosul acesta ma simt in siguranta si caldura.
Sa iubiti si sa fiti iubite.
-------------------------------
Bucate de Bucate

Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"