Va place sa ii mirositi ...... pe soti?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

buna fetelor...

un subiect fooarte interesant...
mie imi place la nebunie sa adorm cu nasul pe gatul lui sau cu nasul pe piept tinandul in brate si el pe mine..imi place mirosul lui de barbat mai ales ca e foarte curat si se mai da si cu after... ma omoara .si dimineata cand pleaca la ora 6.00 la lucru ma trezeste sarutanduma si ma innebuneste ma face cu nervii...:))

carmenn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

bun subiect!!
Normal ca si mie imi place sa-l miros,si dragostea asta are dea face cu olfactivul,e stiintific demonstrat ca te indragostesti si dupa.."mirosul" celuilalt,o treaba cu feromonii,hormonii si tot neamul lor.
Dar tot sper sa ma ajutati cu ceva.Sotzul meu-(o persoana foarte curata,face dus zilnic macar o data) -ei bine,nu vrea sa foloseasca parfum.Nici aftershave-pentru ca nu se rade "clasic" ci cu o masinarie sofisticata,da cu ceva crema si e fresh.
Si eu vreau ca el sa foloseasca.. mi se pare fenomenal cand barbatul miroase a un parfum bun,care i se potriveste.
Si nu vrea!zice ca el n-are nevoie,ca se spala,e curat si daca ar face-o zilnic n-ar mai avea nici un farmec pentru mine.Asa se da cam o data/an,la ziua mea sau ocazii din astea.Bineinteles ca i-am spus,i-am explicat ca-mi place,ca mi se pare mai sexos ca..ca..ca..'geaba!
Ce sa fac sa-l conving..ma apuca groaza ca ma asteapta o suta de ani langa el..neparfumat:)

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

E normal sa-ti placa mirosul lui si sa-ti placa sa-l mirosi asa ca... spor la adulmecat.

Asta ar trebui sa fie clubul "catelusii politisti"

"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

de ce "catelusii politisti"? eu cred ca mai degraba catelusii indragostiti

ce mult imi place ca am intrat la subiectul asta...si cel mai mult imi place ca mai sunt multe femei care fac asta..e atat de frumos

eu nu cred ca as mai putea sa traiesc fara mirosul lui...si fara mirosul nostru dupa ce facem dragoste...imi da o stare atat de frumoasa cand simt mirosul pielii lui...si mai ales cand si el ma adulmeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

... si mie imi place "mirosul de dragoste" dupa ce ne iubim, si mirosul lui natural imi place tare.

Treaba sigur e legata de feromoni, pentru ca la mine in primele zile cu iubi meu, eram la mare si el pe-atunci nu folosea deodorant tot asa pentru ca se spala, dar dupa vreo 2 ore se simtea un miros de transpiratie dintr-aia proaspata si pentru prima data in viata mea mi s-a parut excitatant!

Eu cred ca mirosul este mult mai important decat o atingere, cel putin pentru mine !

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Hm.
Mie imi place atit de mult sa il miros, ca mai mereu ma trezesc ca ii zic: "stai asa, un minut, sa ma "conectez" un pic la priza, sa imi incarc bateriile", si imi bag nasul in adincitura gitului, lateral, si inspir adinc, adinc de tot.
L-am intrebat de multe ori, in gluma: "te-a fiert mama ta in lapte cu zahar cind ai fost mic?"
Imi place mirosul lui si cind e proaspat iesit de sub dush, si cind e inainte de dush.
Seara, cind ma pun in pat, daca nu e si el cu mine, iau pijamaua lui si adorm cu nasul in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Si mie-mi place mirosul lui.De regula el vine noaptea tarziu si candschimb lenjeria,peste zi,si el nu a apucat sa doarma in ea,pur si simplu nu pot sa adorm.Numai faptul ca-i simpt mirosul pe perna ma linisteste si adorm.Ce e si cu feromonii astia!!!!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Ma abonez si eu la clubul vostru! ! Mie mi-a placut asa de mult mirosul lui....mirosea a om bun, suflet bun..asa ca m-am indragostit si mai mult de cel ce avea sa devina sotul meu! Acum , trebuie sa recunosc, ca o miros mai mult pe fetitza noastra decat pe el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Si eu ader la clubul vostru! Imi place sa-l adulmec de cand ma stiu. Ma bucur ca nu sunt singura cu un astfel de comportament!

"Dovedesti o mare prostie sa crezi in toate aparentele dincolo de care nu poti patrunde"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cand am vazut prima data titlul subiectului m-a umflat rasul dar uite ca intru si eu in club. Cel mai mult imi place cand ne culcam sa ma inghesui in el si sa imi bag nasucul in pieptul lui, mi se pare fantastic, si gatul si mainile au acelasi efect.

Si bineinteles cand pleaca inaintea mea, se stie - hop pe partea lui de pat si pe perna lui. Putem deschide un club

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput