Va place sa ii mirositi ...... pe soti?
Raspunsuri - Pagina 3
april spune:
wow, ce subiect tare.....
si mie imi place, enorm. si e inconfundabil.......
l-as sti dintr-o mie cu ochii inchisi
Antonela &
Andrada
Violetik spune:
si noua ne place...
Al meu citeodata mi se pare ca misoase a bebe ( sa nu credeti nimic de rau ),iar cind nu e acasa imi place sa-i port tricourile pe care le-a purtat cel putin o data dupa spalare ca sa fie cu mirosul lui pe tricou asa simt ca e cu mine si linga mine si nu-i simt lipsa in tot acest timp 
grati.ela spune:
fetelor, noi ne vedem doar seara dupa dus si atunci miroase asa cum imi doresc: a curat si a L'eau par Kenzo (care este naucitor). dimineata cand ne intersectam foloseste Escada sentiment care este destul de sexos dar nu ca Kenzo. parfumurile eu i le aleg pentru ca vreau sa fie si eficiente (si-a luat odata Platinum egoiste de la Chanel si nu m-a inspirat deloc).
ralucoantza spune:
daaa... si mie-mi place!! dar fara parfum! sa miroase a el! pe fatuca, pe la nasuc, urechiuse, pe piept, pe maini, pe perna... eu si-asa sunt mai pupacioasa de felu` meu, cand vede ca-l mai si miros...
dar oricum, se simte magulit... feromonii aia, ce sa-i faci...si-mi place de mor!
asi spune:
Si mie imi place cum miroase a barbat.Parca numai el miroase asa (a barbat)dintre tot fostii si asta cred ca a fost determinant in relatia noastra.La inceput cand il adulmecam si ii spuneam ce bine miroase apoi a devenit interesat si el si acum ne mirosim reciproc.E super!Asta se intampla de 9 ani.
elean75 spune:
quote:
Originally posted by Koky
Feromonii
Koky, mama de doi super bebici
Maare dreptate ai, manca-te-ar mama, feromonii, bata-i vina!
Ana68 spune:
Fetelor,nush care zicea ca ii place sa stea cu nasucul in perna dupa ce sotul pleaca la munca.Alta dintre voi spunea ca ii place mirosul lui dupa baita,cand miroase a parfumul ales de ea....Bey SI IO,SI IO...Si eu aleg spray-urile si parfumurile lui...Imi plac alea cu miros tare sau mirosuri cu nuanta de tabac....Si sa va mai spun o chestie,vorba Andorei,chestie de catelusa....hihihihi....cand a fost plecat aproape o saptamana de acasa m-am trezit bantuind ca stafia printre hainele lui,mirosindu-i pijamaua si tricourile...fata de pe perna...
mmmmmmmmmmmmmmmmmm......
Va pup si sa fiti iubite....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
herra spune:
si mie imi place sa dorm in partea lui de pat, pe perna lui, sa-i simt mirosul!
imi plac de asemenea parfumurile alese de mine, pe pielea lui - l'eau par kenzo - intr-adevar naucitor!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
megbeng spune:
ooo...ce bine am nimerit aici!!! uite, chiar nu vorbisem cu nimeni despre asta...SI NOI NE "ADULMECAM"

mirosul pielii lui e absolut special...pe gat, desigur, dar si pe frunte, spate si urechi...pot sa ma excit la greu doar mirosindu-l..din pacate nu e prea incantat de obiceiul asta si se mai si gadila, mai ales cand ii adulmec urechiusele![]()
...si el imi miroase "pielicica de puiutz" (ca noi asa ne alintam, cu "pui"...nu ne-am zis pe nume decat pana la primul sarut..in rest nu putem, pur si simplu sa ne spunem pe numele mici..)dar am divagat...
el ma miroase pe brate, pe ceafa si pe gat, dar nu asa insistent cum fac eu...mie imi place uneori sa ii spun" te-as mirosi o viata-ntreaga"![]()
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png
Loma spune:
quote:
el ma miroase pe brate, pe ceafa si pe gat, dar nu asa insistent cum fac eu...mie imi place uneori sa ii spun" te-as mirosi o viata-ntreaga"
Ha ha si eu la fel
Loma
Smerenia este regina virtutilor.