avem nunta in august in grecia si majoritatea invitatilor din ro vin cu trenul pe ruta buc-salonic.
a mai calatorit cineva cu trenul si mi poate da informatii?
invitatii vor avea toti scrisori de garantie plus o hartie sa demonstreze ca vin pt nunta(asta cu ultimele ordonante).nu stiu cu banii de aratat cum or sa se descurce...
stie cineva cum is vamesii pe la pctele de trecere cu trenul?cum e cu trenul pe distanta asa lunga?exista vreun fel de riscuri?
ei au ales trenul pt ca e mai comfortabil decat autocarul si la bani e aprox.la fel.ca de altfel si orele pe drum...
astept info
multam mult de tot
Nicole-mami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
People see God every day, they just don't recognize him.
Buna,am fost anul trecut in Grecia cu trenul, lucrez la CFR,vamesii romani mi-au cerut rezervarea la hotel si altceva nimic.Ne-au Intrebat daca avem bani la noi, noi am spus ca da dar nu am spus cat si totul a fost in regula.In rest pana la salonic nimic. Drumul este obositor, bulgarii ne-au tinut mult la granita.Succes
Dar biletul de tren pe ruta BUc-Salonic cat costa ???
Sunt pe clase ? Vagon de dormit , cuseta , cls. I ???
albumele noastre
La clasa I la vag. de dormit(2 paturi)- 3.250.000 lei dus-intors/persoana, la clasa a-II-a (3 paturi)- 3.050.000 lei dus-intors/persoana.Nu sunt vagoane clasa, numai vagoane de dormit.Trenul 465 cu plecare la 10.30, sos. Salonic 05.27 si intoarcere plecare Salonic 00.04 si sosire Bucuresti Nord 19.21.Daca nu ai luat locuri pana acum nu stiu daca mai gasesti(pe intoarcere pe 1 septembrie nici nu mai gaseai acum cateva zile).Daca mai vrei sa sti ceva intreaba-ma.