South Beach - o dieta interesanta (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

va scriu repede k am prins liber la calculator .
am papat crewsti goi,vre o 3 cafele k eram zombie,si la pranz piept de pui fiert cu sos de rosii cu usturoi.eee si acum am rontzait niste alune .
ptr maine mi am luat conopida,asa ca voi aplica retea "Piure-surpriza" South Beach .
pupici fetele
mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

ce liniste pe la noi..unde umblati fetele?
meniul de azi: cafea cu laptik, piure de conopida cu sunca de pui,marar,si o lingura de smantana.si am rontzait cateva alune.si cam atata ca am fost pe drumuri .
maine pap rosii umplute cu vinete.si ptr ca maine ne ducem la botez sperrr,sa nu trisez si sa pap numai permise .sa mi tineti pumnii sa rezist
va pupik si un sf de weekeend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norti76 spune:

Si eu sunt pe aici.
Piticii dorm asa ca eu stau un pic pe net.

Meniul de azi: dimineata o omleta cu sunca, brocoli, ciuperci, rosii, ardei, branza; la pranz putina branzica cu rosii; si seara cel mai probabil o sa fie un gratarel de pui cu castraveti murati si cu brocoli.

Eu ma gandeam sa tin faza 1 trei saptamani? Credeti ca este vreo problema?

Pupici,

Mami de David&Edward

Mergi la inceput

salutare la o
fetele mi e mi au venit rusii,si totusi ma simt ff goala,usurika.abea astept sa ma pun pe cantar luni.dar oricum e bine ca ma simt eu bine.
norti eu ma gandeam sa tin prima faza 1 luna,asta dc rezist.am mai citit si pe alte forumuri ca au tinut asa si au dat destul de mult jos.si cum eu am de dat vre o 10 kg ,vreau sa tin mai mult ,sper sa si pot.
va pupik mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Buna fetelor!
Daca n-am scris in ultimile zile asta nu inseamna ca am fugit de tot. N-ati scapat inca de mine!! Bineinteles ca am mai trisat cate un pic... Ba un pic de mandarina, un pic de strugure, mar... ciocolata si azi dimineata un pic de lapte cu gris... Imi ploua in gura!!

Multumesc fetelor pt. retete!! De acu` vointa sa am ca poate le fac. Lori, ai fost pe baricade si-ti multumesc!! Si eu abia astept sa vad maine cantarul...

Norti, Andreea si eu ma gandeam sa tin macar o luna prima perioada... poate si pot!!

Va pupic! Si intram maine cu rezultatele!! Sigur avem cu ce ne mandri!!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Neata!! Am intrat pe fuga...
Acum am mancat jumate de castravete(cealalta jumatate a mancat-o Luka).

m-am urcat pe cantar! Sunt tare multumita de mine!!La cat am trisat... tot am slabit! Am dat jos 1,9kgAm ajuns la 69,6 kg!! De vre-un an de zile n-am mai vazut 60si...

Va pupic! Astept sa vad cu ce va laudati si voi!!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

yashy...si eu cam tot asa.am 59.5 kg deci -1.5kg.si la cat de normal am mancat,e superrr! deobicei inainte sa mi vina cm ma ingrasam 1 kg ,uite ca acum am slabit.
ieri la botez am mancat normal,mai putin cartofi si paine,si am baut pepsi light si apa ca altceva nu aveam ce . si am plecat inainte de tort ,din cauza Arianei care era super obosita,asa ca am scapat si de tentatia tortului.
a fost dragutz.si eu sunt tare mandra de mine
deci ,fetele tinem 1 luna prima faza?
hai sa vedem rezultate
pupiciiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norti76 spune:

Felicitari fetelor!

Eu am 61.4kg, deci am dat jos 2.1kg. Eu zic ca-i bine, chiar daca ma asteptam sa dau mai mult jos.
Ma inscriu si eu pe lista celor care vor sa tina faza 1 o luna!
Cand intram in faza 2, voi stiti ce putem manca in plus?

PS. andreea25, cred ca avem copii de aceasi varsta, al meu cel mic este nascut la sfarsitul lui iulie 2006!

mami de david&eddie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hello si de la noi!

astazi dimineata m-am urcat si eu pe cantar ca sa vad de la cate kg incep,surpriza a fost cand am vazut -1kg.nu am tinut cine stie ce regim dar am redus fainoasele,orezul si painea.

de astazi tin regimul SB asa ca dimineata am mancat 1 ou fiert cu spanac fiert,la pranz carne de pui la gratar si o salatica,iar seara supa de varza cu tofu,ciuperci si carne de porc.astept sa adoarma copii si sa fac putina gimnastica.

maine am in meniu:omleta cu ciuperci si ardei gras,mancarica de ardei copti cu rosii si carne de pui(as face si mamaligutza dar nu stiu daca e permisa),iar seara somoncu salata si supa de legume.

Mergi la inceput

felicitari tuturor! sa o tinem tot ashea
azi meniul nu a fost f bogat: omleta cu rosii de dimineatza ,dupa cafelutza.si la parnz cremwusti goi.se pare ca nici nu prea am pofta de mancare.
maine in meniul am conopida cu pui.
norti in faza 2 putem introduce treptat carbohidrati,dar cu masura.faza doua: Alimente permise si interzise in faza a doua
Cunoscand efectele diverselor alimente asupra functiilor organismului, veti slabi mai usor si va veti mentine la greutatea normala. In viitor, daca va indepartati de la regim si descoperiti ca v-ati ingrasat cateva kilograme, veti sti cum sa reparati daunele. Veti sti foarte bine ce alimente puteti consuma fara restrictii, pe care trebuie sa le consumati cu moderatie si de care trebuie sa va feriti. Veti intelege principiile metabolismului - nu ca pe o chestiune de interes stiintific, ci la modul practic: cum influenteaza alimentele compozitia sangelui si ce impact are aceasta asupra greutatii dumneavoastra. Alimente pe care le puteti reintroduce in alimentatie Fructe: mere, caise uscate sau proaspete, afine, pepene galben, cirese, grapefruit, struguri, kiwi, mango, portocale, piersici, pere, prune, zmeura, capsune. Lactate: lapte de soia degresat, de vaca degresat (1% grasime), iaurt degresat simplu sau cu aroma de fructe. Produse fainoase (consumati-le in cantitati mici!): chifle mici, din faina integrala; paine multicereale, din faina de grau integral, de secara, de movaz integral; cereale cu continut ridicat de fibre, fulgi de ovaz (nu instant); briose din faina integrala, fara zahar, fara stafide; paste din grau integral; lipie din faina integrala; floricele de porumb; orez brun sau salbatic; orz. Legume: fasole pestrita, mazare boabe, cartofi dulci. Diverse: ciocolata amaruie (rar), budinca fara grasime, vin rosu.
Alimente care trebuie evitate sau consumate rar Produse fainoase si paine: chifle din grau rafinat, paine din grau rafinat sau alba, biscuiti, fulgi de porumb, paste din faina alba, prajituri din orez, orez alb, cornuri. Legume: sfecla, morcovi, porumb, cartofi copti sau piure. Fructe: banane, diverse fructe in compot, suc de fructe, ananas, struguri, pepene verde. Diverse: miere, inghetata, gemnorti pei sa ti traiasca leutzu' si te asteptam si la piersicutze.care e cel mik David sau Eddie?

Mergi la inceput