South Beach - o dieta interesanta (5)
Raspunsuri - Pagina 15
bits spune:
hey neata!
m-am trezit si am fugit la cantar:71,8 kg
.ma duc sa-mi iau suc de legume si incep dieta
.
Andreea merci mult pt meniu.vad ca astazi am reusit sa accesez planul de meniu pt 2 sapt.primele 2 sapt am sa le tin ca acolo(fara desert si cu cafea cafea) si apoi retete proprii.
galerie si de la mine:HAIDETI FETELE SA SLABIM!

yashy spune:
Ohooo!!Bits, bine ai venit!!
In primul rand, La Multi Ani sotului!!
Sa fie sanatos, fericit si implit alaturi de voi!!
Si eu cred ca-i fac ziua azi lu` al meu... Pe 26, de ziua lui nu-i acasa(delegatie) si maine nu mai pot eu iesi din casa... Luka are varsat de vant.![]()
OK!
Acum am papat 1ou jumate cu o rosie. Si o maaaare cana de cafea cu o ling miiiiiica de zahar si cu un pic de lapte...![]()
Eu nu am tinut cont de menu-ul fix al curei nici acum 2 ani... Am mancat ce era permis
.
Multa bafta fetele!!

Adina
& Luka
obraznicatura lu' mami
andreea25 spune:
baftaaa fetelor !
bits La multi ani sotzului! 
yashy sanatate lui Luka,sa treaca bubitzele
.si petrecere frumoasa
nici io nu am tinut exact cu meniul dar numai din permise
.heee m am urcat si eu pe cantar...61kg 

.
deocmadata sunt la cafelutza cu zaharina si cu laptik![]()
va zic mai tarziu ce si cum pap ,ca nu am nimik in plan.dar am niste peste sa l scot din congelator
.
fetelor ,cand am tinut eu acum cativa ani,era iarna ,exact dupa sarbatori in ianuarie,si nu prea aveam diverse legume de mancat.acu as manca niste mancarika de masline...avem voie masline?
va pupik si multa bafta( la noi toate
)

mami si cu Ari(4 august 2006)
andreea25 spune:
fetelor nush cat e ora la voi ,cred ca suntem pe invers ![]()
asa sa va zic ce am papat pana acum: un ou fiert,simplu,asta mai de dim,supa ce am terminat cafeluta. acum la pranz ,am papat piept de pui la gratar cu 2 rosiute mici.mi am luat masline si cred ca o sa mi fak niste mancarica de masline cu carne de vita,cu putin ulei de masline.mai dietetik asa. si am baut ceai de soc,in loc de apa.
mai pe seara poate apuc sa fac si niste exercitii,asa ceva usor
.
niste dovlecei pane or merge?
ionica ,mai esti cu noi?
hai ca acum trece ziua si nici nu mi am dat seama ca sunt la dieta.e super bine asa
yashy spune:
Andreea
, la noi e acum 10 seara
. La ora de vara e diferenta de 6h, iar la cea de iarna - 7h.
Ce bine arata meniul tau!
Sa-ti fei de bine!
Acum... meniul meu de azi...
Dimineata am zis... un ou cu rosie![]()
La pranz... n-am avut chef sa mananc ca am plecat de nebuna in oras si mi-am luat un suc de legume
. Si gata.![]()
La cina.... azi am facut pt. ziua sotului pulpa de pui cu legume in folie de aluminiu![]()
Doar ca mie mi-am facut piept
. A fost o minunatie!! Si am mai avut broccoli cu rosie presarati cu sare si ulei de masline.
Si.... bineinteles....
o bucatica miiiica de tort!!![]()
![]()
Dar de maine nu mai trisez cu nimic! Promit!!
O seara placuta!
Adina
& Luka
obraznicatura lu' mami
capra cu trei iezi spune:
yashy, cum faci tu legumele in folie ( si cat le tii?)
si pieptul de pui in folie nu iese fad?
te intreb pt ca eu nu prea am gatit in folie, dar acum m-am apucat si eu de south beach si sper sa ma tina.
haideti sa va dau o reteta de ciupercute>
se curata, spala ciupercile/ se toaca 1-2 cepe si coditele de ciuperci si se inabusa in putina apa si ulei/ se umplu palariile cu compozitia de ceapa si codite, se pune marar si se dau la cuptor.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
norti76 spune:
Salutari colege de suferinta ! Ma primiti si pe mine in cercul vostru ?
Raportez si eu : Dimineata am mancat 1 rosie mica+cateva feli de sunca + un pic de cascal
Ma gandeam, pt pranz oare varza calita este ok ? Voi ce ziceti ?
Despre mine, telul ar fi 55kg, insa ,ma multumesc sa ajung si la 59kg in prezent avand 63.5-64kg la o inaltime de 1.64m
Mami cu David (3.5ani)&Eddie (14 luni)
andreea25 spune:
multumim ptr reteta capra cu trei iezi,pare delicios
.cred ca o voi incerca sapt asta.
norti76 binenteles ca te primim in
.la multeee kg josss!
yashy te iertam cu putinu tortulet ,ca a fost ocazie speciala dar de maine...asta te asteapta
![]()
cina mea: peste in folie la cuptor cu mujdei ,yamiii si cu o salata verde cu ceapa,rosie,masline si zeama de lamaie(si putin ulei de masline).
eu ma duk la un botez la sf de sapt si sper sa reusesc sa nu trisez ![]()
va pup fetele 

bits spune:
fetele am trisattt
.dupa ce dimineata am mancat omleta facuta cu ceapa,branza degresata si ardei rosu+suc de legume,la pranz salata si peste ,seara la cina am mancat salata cu file de pui si spanac calit cu bacon cand au inceput baietii mei sa baloteze din tort nu am mai rezistat
.asa ca am mancat un triunghi de tortulet aseara si acum la ora 16 am mai papat o felie
.oricum de la 1 o tin serios ca nu mai are ce sa ma ispiteasca,pana atunci am sa mananc disociat si nu ca in planul de regim.
fetele nu dati cu rosii dar stiam ca folia de aluminiu nu prea e sanatoasa.cica la temp inalte degaja nu stiu ce substanta in alimente si nu e buna pt organism.eu una mai bine prefer sa fac friptura la gratar de cat in folie de aluminiu.
hai sa va zic o zacusca de peste (se poate si cu ulei1/2 pahar de ulei)fara ulei:se pun cam 500-750 g peste(spalat si taiat bucati-poate fi si cu oase)3 cepe taiate cubulete,2 pahare de suc de rosii,piper,sare,foi de dafin si 1/3 pahar de otet.se pune intr-un vas de ena si se da la cuptor 220 grade si se lasa pana oasele incep sa se inmoaie.