South Beach - o dieta interesanta (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

aaa si astazi am facut 30 min de fitness si 15min sauna.maine fac aerobic!sper sa ma tin de cuvant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

bits aha deci ne parasesti ptr moment .hai ca te iertam ca ne ai dat o reteta yamii.sa stii ca si eu fac petsele in vas de yena exact asa cum ai scris tu.cat despre folia de aluminiu..chiar ca nush..o fi posibil.aseara oricum ma grabeam si era mai simplu sa fak pestele asa .uite pupici ,chiar dc ai trisat,si te asteptam cu incurajari
eu nu am reusit sa fac exercitii.am o lene de ma doare .
inka nu am papat nimik.am baut cafelutza mea cea buna si acum beau un ceiutz de ginseng cu scortisoara.
fug la bucatarie ca tre sa pregatesc de papa si ptr fata si ptr moi .
revin mai tarziumami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Salutare fetelor!! Ne inmultim??

Azi am papat asa: dimineata un iaurtel
Pranz salata de rosii cu castraveti si un pic de ceapa cu sare si 2picaturi de ulei de masline.
Cina.... un avocado micut cu toufu(branza de soia) stropit cu soy sos (ce bun a fost!!) Intrebarea mea e... avem voie avocado?? Ca tare plina ma simt dupa ce-am mancat. A fost tare satios!De asta tind sa cred ca nu e prea bun....
Si intre mese putin suc de rosii.

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by capra cu trei iezi

yashy, cum faci tu legumele in folie ( si cat le tii?)
si pieptul de pui in folie nu iese fad?
te intreb pt ca eu nu prea am gatit in folie, dar acum m-am apucat si eu de south beach si sper sa ma tina.

Bine ai venit la noi!!
Eu folia o fac ca pe o punga. Ieri am bagat in ea morcovi taiati rondele, ciupercute si corn. Peste am pus carnea presarata cu sare, piper. Si-am mai stropit cu un pic de ulei masline. Si gata!!am inchis si gura cealalta de la punga.
Ieri am facut pt mine pieptul la oala de aburi...(bay marine??) si am lasat cam pt 45-50 min cu capac. Nu a iesit deloc fada... mie-mi place pieptul. In folie mai iese si un fel de supa, care de obicei o sorb cu cea mai mare placere, dar ieri am lasat-o ca m-am gandit ca acolo-s toate grasimile.
Bits, nu te contrazic! E foarte posibil sa nu fie prea sanatos sa faci in folie, dar... cate nu facem noi intr-o viata si nu-s sanatoase!!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

si eu stiam ca folia nu prea e sanatoasa, dar acum ca am renuntat la alte bunatati si variantele sunt mai restranse, se permite

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

eu azi am papat dovlecei pane si salata verde .si mai dupa amiaza 2 mici cu castraveti si ardei gras.
despre avocado nush ce sa zic.io stiam ca e un fruct .acu parerea mea e ca nu prea merge ptr faza 1.
azi am facut aprovizionarea ptr iarna ,o parte.asa ca sapta asta sunt gospodina
mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

fetele,si io la mareee.
azi in meniu e iar pui cu salata cu de toate.va dau detalii mai tarziu ce si cum ,ca inka nu m am decis cum sa l pregatesc .
am inceput sa beau f mult ceai( de soc,de ginseng,de iasomie) si e f bun in lok de apa .
pupici la fete ,revin mai pe seara mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hello!mi-au adormit copkii si am si eu putin timp de relax.

astazi am apucat sa mananc la pranz niste felii de branza degresata si seara:o salata bulgareasca(sunca,branza feta,masline,1 ou fiert tare,castravete,ardei rosu,ceapa,salata verde,rosii).in schimb am baut 2 cafele si 1 l ceai verde.parca am tinut post dar pe cuvant ca nici nu mi-a fost foame la cat de ocupata a fost.

Andreea ar fi bine sa faci macar niste abdomene.tare mult ajuta sportul si miscarea.

cereale om avea voie?planuiesc sa mananc maine dimineata cereale cu iaurt,la pranz o salata iar seara am in program ghiveci de legume.am sa-l servesc familiei cu orez sau cu paine iar eu am sa ma multumesc sa-l savurez in sucul propriu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits

hello!mi-au adormit copkii si am si eu putin timp de relax.astazi am apucat sa mananc la pranz niste felii de branza degresata si seara:o salata bulgareasca(sunca,branza feta,masline,1 ou fiert tare,castravete,ardei rosu,ceapa,salata verde,rosii).in schimb am baut 2 cafele si 1 l ceai verde.parca am tinut post dar pe cuvant ca nici nu mi-a fost foame la cat de ocupata a fost.Andreea ar fi bine sa faci macar niste abdomene.tare mult ajuta sportul si miscarea.cereale om avea voie?planuiesc sa mananc maine dimineata cereale cu iaurt,la pranz o salata iar seara am in program ghiveci de legume.am sa-l servesc familiei cu orez sau cu paine iar eu am sa ma multumesc sa-l savurez in sucul propriuAmon si Kenzo

daaa stiu ca ar trebui sa fak miscare.da' uite ca nush ce i cu mine ca am o mareee lene.deobicei ma ambitionez si fak ,acu' sunt inainte de CM si probabil din cauza asta.si am si pofteee .
cereale nu in prima faza(adika 14 zile ).ca si orezul,pastele,faina si cerealele sunt tot carbohidrati.
1 L de ceai verde ? bravo tie
cat despre meniul de maine , acu' mi ai facut pofta de ghiveci ,cred ca iti imprumut ideea mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

)Va pup pe fuga fetele!!
De azi am unda verde sa-l duc la gradi pe Luka! Si eu tre s-o fug la servici!

Ieri am papat un ou fiert cu castravete la micul dejun; la pranz si cina mi-am facut o salata cu multe verdeturi(iarba), toufu si piept de pui fiert cu dressing de susan (reteta originala - addhoc) si seara inca o supica de soia.

Azi la micul dejun... n-am mancat nik ca nu-mi vine pofta... Am baut o sticluta cu vitamine ca-s taare obosita si racita! Sunt sigura ca sticluta aia are si zahar... dar asta e! Nu ma simt in stare sa-mi misc asta mare la servici!

Va pupic, mai vb!!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput