South Beach - o dieta interesanta (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

hehe ionica bine ai venit in

mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Ce faci Andreea?
Eu deja am facut cateva cumparaturi pt dieta... Sper sa nu ma agit prea tare... si apoi sa ma plictisesc repede.
Pupici!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by yashy

Ce faci Andreea?
Eu deja am facut cateva cumparaturi pt dieta... Sper sa nu ma agit prea tare... si apoi sa ma plictisesc repede.
Pupici!Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

eeee n- ai voie sa te plicti .ce provizii ti ai facut?
eu am tot citit pe alte forumuri despre cum au reusit sa dea unele fete multeeeee kg jos. io chiar vreau sa ma ambitionez si sa reusesc .eu dc nu vad rezultate ma descurajez si renunt.desi stiu ca da rezultate pe pielea mea ,acum dupa ce am nascut parca nu mai reusesc sa dau nici 1 kg.sunt chiar curioasa sa vad efectele.
asa ca am de gand sa nu ma las.minim o luna sa vedem ce iese.
asa ca nu te las sa te plicti si sa abandonezi
pupicimami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Multumesc pt. in curajari! O sa incerc sa nu ma plicti... ca altfel...
Ari e fetita sau baiat...? Sorry, nu vreau sa te supar.Unde pot sa vad niste pozici cu voi?

Pupici!!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

eeee de ce sa ma supar,stai linistita .Ari e prescurtare de la Ariana .uite www.flickr.com/photos/9544071@N07/1415755035/in/photostream/" target="_blank">AICI suntem amandoua .
Luka cat are ? am vazut niste poze la tine in album din 2005 presupun ca acum are 2 anishori? pupici mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Tare frumoase sunteti amandoua!! Sa-ti traiasca printesica!
Luka are 5 ani, pozele care le-ai vazut sunt vechi... Am mai pus si niste albume mai noi, trage un ochi!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by yashy

Tare frumoase sunteti amandoua!! Sa-ti traiasca printesica!
Luka are 5 ani, pozele care le-ai vazut sunt vechi... Am mai pus si niste albume mai noi, trage un ochi!Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

ms ms. aaaa pei acum m am dumirit...am vazut si din fata blocului si la gradi. mai ce baiat mare si mumos . e super simpatik Luka ,sa ti traiasca! si tu arati super bine ,nush de ce vrei sa slabesti ...am vazut si poze mai vechi cu toata familia ,sunteti o familie tare frumoasa,va sta tare bine impreuna
hai ca acu vine luni si intram in actiune
pupici
mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Multumesc!!
Da... chiar vine luni. Oare nu mai vin fete sa ni se alature? Ar fi mai frumos daca am fi mai multe! Dar poate daca ne vad pe noi ca incepem sa dam jos...
Ionica, incepi si tu cu noi de luni?

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

yo yo ma primiti!

Adinutzo gand la gand cu South Beach-ul.mey si yo sunt pusa rau sa dau 10 kg jos.parca la a 2-a sarcina nu mai pleaca dreq kg-mele astea.de maine si eu incep ,cu toate ca e ziua sotului am sa ma straduiesc sa fie un inceput bun.hai sa ne gambarim

fetele am cautat in arhiva planul de meniu zilnic dar nu mi se deschide.are cineva planul la indemana?

Mergi la inceput

eeee hai ca asa ne strangem ,cate una cate una
bits bine ai venit in .
hai ca scriu eu meniul ptr prima zi,dar io nu cred ca o sa tin ca la meniul. Ziua 1
Micul dejun - 250 ml suc de legume
- 2 buseuri cu legume: 300g de spanac, 3 oua, 3/4 cana branza telemea slaba, rasa; 1/4 cana ardei gras verde taiat cubulete; 1/4 cana ceapa maruntita, 1/2 lingurita sos de ardei iute (optional). - cafea decofeinizata sau ceai decofeinizat cu lapte degresat si inlocuitor de zahar.
Gustare de dimineata - o felie de branza mozzarella cu continut redus de grasime. Pranz - piept de pui la gratar cu salata verde
- 2 linguri de sos de vinegreta cu otet balsamic (otet aromat produs in Italia) sau un alt sos pentru salata fara zahar
- desert aromat pe baza de gelatina, fara zahar. Gustare de dupa-amiaza - telina umpluta cu un triunghi de branza topita cu continut redus de grasime. Cina - somon la gratar cu rozmarin
- sparanghel fiert la abur
- salata mixta (diverse verdeturi, castraveti, ardei, rosii)
- ulei de masline si otet dupa gust sau doua linguri de sos de salata fara zahar. Desert - crema de urda cu vanilie: 1/2 cana urda partial degresata, 1/4 lingurita esenta de vanilie si un pachet de inlocuitor de zahar. Amestecati intr-un castron urda, esenta de vanilie si inlocuitorul de zahar. Serviti rece.
si retetele:
Buseuri cu legume (6 portii)
1 pachet (300g) spanac congelat maruntit
3 oua
¾ cana branza telemea slaba, rasa
¼ cana ardei gras verde taiat cubulete
¼ cana ceapa maruntita
½ lingurita sos de ardei iute (optional)Tineti spanacul pe foc cateva minute, pana cand se dezgheata, apoi scurgeti apa. Imbracati cu folie de aluminiu interiorul a 12 forme de briose si apoi ungeti-le cu putin ulei. Amestecati bine intr-un bol ouale, branza, ardeii, ceapa si spanacul. Repartizati amestecul in mod egal in cele 12 forme. Introduceti la cuptor pentru circa 20 de minute, pana cand un cutit introdus in mijlocul compozitiei ramane curat.
Buseurile cu legume pot fi congelate si reincalzite in cuptorul cu microunde. Puteti folosi orice combinatie de legume si bramza dietetica.Detalii nutritionale per portie: 77 calorii, 9 g proteine, 3 g carbohidrati, 3 g grasime, 2 g grasimi saturate, 160 mg sodiu, 10 mg colesterol, 2 g fibre.
Somon la gratar cu rozmarin (4 portii)500 g somon
2 lingurite ulei de masline extravirgin
2 lingurite zeama de lamaie proaspat stoarsa
¼ lingurita sare
1 varf de cutit piper negru proaspat macinat
2 catei de usturoi tocati
2 lingurite frunze proaspete de rozmarin maruntite sau 1 lingurita de rozmarin uscat maruntit
frunze proapete de rozmarin pentru decor (optional)
capere (optional)Taiati pestele in 4 portii egale. Amestecati intr-un bol uleiul de masline, zeama de lamaie, sarea, piperul, usturoiul si rozmarinul. Ungeti pestele cu acest amestec.
Asezati pestele pe gratarul uns cu ulei de masline. Frigeti-l la foc mediu spre rapid, pana cand incepe sa se desfaca usor (circa 4-6 minute pentru o felie de 1 cm grosime). Daca pestele are mai mult de 2 cm grosime, intoarceti-l pe partea cealalta la jumatatea intervalului.
Daca folsiti gratarul cuptorului de la aragaz, asezati-l circa 10 cm fata de sursa superioara de caldura si procedati ca mai sus. La servire, puteti garnisi pestele cu capere si frunze proaspete de rozmarin.Detalii nutritionala per portie: 231 calorii, 23 g proteine, 1 g carbohidrati, 15 g grasime, 3 g grasimi saturate, 213 mg sodiu, 67 mg colesterol, o g fibre.
Crema de urda cu vanilie (1 portie)½ cana urda partial degresata
¼ lingurita esenta de vanilie
1 pachet indulcitor de zaharAmestecati intr-un castron urda, esenta de vanilie si indulcitorul de zahar. Serviti compozitia rece.Detalii nutritionale per portie: 178 calorii, 14 g proteine, 7 g carbohidrati, 10 g grasime, 6 g grasimi saturate, 155 mg sodiu, 38 mg colesterol, 0 g fibre.hadeti fetele ,la cat mai multe kg jos ..bag o mika galerie ,asa sa prindem elan.
pupici mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput