South Beach - o dieta interesanta (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Eehehehheeee, ce activitate pe forum, si eu care credeam ca deja este un subiect inchis..

Ce faceeti fetelor, lore, cum stai cu cura???? ce iti faci bebelicu ala scump???

Pupici, cred ca ma reapuc si eu de SB, a fost cea mai tare cura din viata mea, care m-a tinut, si care m-a ajutat sa arat beton....Acum, am ceva in plus, dar stiu ca cu SB dau usor jos ...............

Pupici

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Nu mai e nimeni aici? Ma gandeam sa reincep cura... Cine mi se alatura??

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by yashy

Nu mai e nimeni aici? Ma gandeam sa reincep cura... Cine mi se alatura??Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

io m as baga .am mai tinut odata dar daor cele 2 sapt din faza 1 si am dat 4 kg jos.acu as vrea mai mult .
cand incepem? mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Andreea, si eu am mai facut o data cura asta acum vreo 2 ani... si chiar am slabit vreo 6-7kg. Dar m-am repus pe mancat... si-am ajuns de unde am plecat... adica in jur de 71-72kg. Ce bine ma simteam cand eram un pic mai slabuta...
Vrei sa ne imbarbatam una pe cealalta?? Ne apucam de luni?

Pupici O zi frumoasa!!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by yashy

Andreea, si eu am mai facut o data cura asta acum vreo 2 ani... si chiar am slabit vreo 6-7kg. Dar m-am repus pe mancat... si-am ajuns de unde am plecat... adica in jur de 71-72kg. Ce bine ma simteam cand eram un pic mai slabuta...
Vrei sa ne imbarbatam una pe cealalta?? Ne apucam de luni?Pupici O zi frumoasa!!Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

oki bun asa.de luni si scriem ce am mancat.si io am 60 dar sunt f mika nu zik cat.oricum io ar trebui sa dau 10kg sau macar 6-7 ca sa fie ok cat de cat .
o zi buna si tie si sper sa dam cat mai multe kg josssssss mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

neata' io sunt la cafelutza pe acre o beau mereu cu lapte...si ma gandeam dc am voie in timpul dietei ? ca io nush dc pot sa renunt la laptiku din cafea .
eu oricum am renuntat de acum la cartofi ,paine,fainoase,dulciuri si sucuri( beau ceaiuri ) .sindura chestie e ca manac struguri ,ca mi plac .nu sunt fan fructe din cauza asta imi si place dieta ,si mi se potriveste.hai ca abea astept sa ne apucam serios
pupici si sper sa mai intri pana luni mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea25

neata' io sunt la cafelutza pe acre o beau mereu cu lapte...si ma gandeam dc am voie in timpul dietei ? ca io nush dc pot sa renunt la laptiku din cafea .
eu oricum am renuntat de acum la cartofi ,paine,fainoase,dulciuri si sucuri( beau ceaiuri ) .sindura chestie e ca manac struguri ,ca mi plac .nu sunt fan fructe din cauza asta imi si place dieta ,si mi se potriveste.hai ca abea astept sa ne apucam serios
pupici si sper sa mai intri pana luni

mami si cu Ari(4 august 2006)

Nu cred ca un picut de lapte ar fi interzis... Acum 2 ani imi punem si o lingurita miiiica de zahar in cafea si tot am slabit! Cred ca baza e in fainoase, prajeli si dulciuri. Eu zic ca de astea tre sa ma feresc... adica ce-mi place mai mult!
Fructele ar trebui lasate deoparte pentru 2 saptamani si apoi e ok. Ai citit ce au zis fetele inainte, in celelalte capitole? E asa de mult de citit... dar vreau sa ma apuc cand am un pic de timp, sa-mi mai reamintesc retele care le scriau fetele din cartea cu dieta asta.

Nu stiu cat am sa pot sa tin cura asta... dar ma bucur ca te am pe tine sa ma mai tragi de manecuta!!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

nu am citit chiar tot tot dar am cercetat pe net si cred ca am tot ce se poate despre dieta.ti am zis ca mi se potriveste si e super buna.io asa consider.dc vrei retete chestii no problemo iti bag pe PM.
da cu fructele 2 sapt interzise .uite ca nu mai stiu exact cu lactatele ce si cum e .ma documentez io.cine stie pana luni poate mai avem colege de suferinta.dc nu ..io sunt aici
trebe sa poti sa ti..tre' sa incepem optimiste nu? mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Fetele ,ma incumet si eu,inca mai alaptez dar pitica are deja un an si cred ca-i ajunge,tssssssssssssszzzz cum tipa ea dupa mine!

Unde gasesc totul depre SB ? in primele capitole?

Raprtez;
71KG
doresc daca se poate intr-o luna sa slabesc 7kg
Pe 21oct sunt nasica la Reunion!

"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ionica

Fetele ,ma incumet si eu,inca mai alaptez dar pitica are deja un an si cred ca-i ajunge,tssssssssssssszzzz cum tipa ea dupa mine!

Unde gasesc totul depre SB ? in primele capitole?

Raprtez;
71KG
doresc daca se poate intr-o luna sa slabesc 7kg
Pe 21oct sunt nasica la Reunion!

"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

Ionica, bine ai venit la noi!!
Am cautat un pic pe la arhiva si am gasit si posturile de acum 2-3ani. Daca ai avea timp, ar fi bine sa tragi un ochi
Dieta interesanta
South beach - o dieta interesanta 2, 3, 4.
O zi buna si... lectura placuta!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput