South Beach - o dieta interesanta (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andrruzza asa eram si eu ...pe la 60-61 kg ma cam saturasem de toate...vroiam sa slabesc mai repede si nu reuseam deloc, asa m-am apucat de tot felul de diete si regimuri...dar nu mi se potriveste nici unul , in skimb asa ...south beach...mi se pare ok, nu mori de foame , si dupa 2 saptamani ai voie cam de toate...
acum mai am 2-3 de dat jos si simt ca mai am 20 ...asa de greu merge...dar nu ma las...am muncit pre amult ca sa ma dau batuta tocmai acum ...plus ca mai sunt 23 de zile pana la mare ...

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

adriana, iti fac galerie in astea 23 de zile:))

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

reteta asta o stiam si eu.
dar cineva a spus ca are ardeii umpluti la cuptor, si nu stiu de ce dar am crezut ca sunt umpluti cu branza "ardei umpluti cu branza" la cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

vin si eu la raport
azi dimi dupa o saptamana de regim SB am 56,9 kg, adica cu 1,7 mai putin, eu sunt tare multumita avand in vedere cat am mancat

capra cu trei iezi eu fac dovlecei umpluti cu branza de vaci cu marar la cuptor
sunt deliciosi, cred ca poti si ardei ...

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

dragi fane SB, cum merge cura la voi?
mai dati-mi si mie retete si idei despre ce mai mancati voi, ca eu mananc si tot mi-e cam foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

eu acum pap pestisor in folie de aluminiu la cuptor cu legume la aburi(broccoli, sparanghel si ardei) yummmmy. Si la copii diseara le fac macaroane cu branza si ou, si io ma uit

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

unde v-ati dus fetelor, m-ati lasat singura cu dieta?
uite d-aia eu o sa fiu slaba si frumoasa si voi grase si urate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

ba nu!!!
Eu nua acu ma dezintoxic, adica pap fructe de oricare, si numai fructe. Pt ca totusi acum sunt fructe de sezon, nu pot sa vad cum trece vara si eu nu am papat fructe, asa ca pap doar fructe. Sper sa va uimesc luni la kg:)). Cand imi termin damblaua cu fructele tot la sb revin.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

hei,unde v-ati duuuuuuuuuuuuuuuus? ati slabit toate? nu ma lasati! credeti ca dieta mai are efect daca am calcat stramb doua zile?
am botezat iada cea mica si am degustat niste sarmale care aveau si orez si tort si vreo doua-trei prajituri, si nu vreau sa pun la loc tot ce am slabit intr-o saptamana.
nu ma lasati, chiar daca ati slabit dati sfaturi la.
pupici la bebici, burtici si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

fetelor succes la dieta.
de maine ma reapuc si eu serios de SB prima etapa trebuie sa dau jos cele 5 kg pe care le-am pus de anul trecut pana acum.deci,de maine vin zilnic la raport.acum am 69,8kg.vreau sa jung la 65 pt inceput (tinta mea e de fapt 58-60)
pupicei si bafta

Mergi la inceput