Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ne trece si pe noi cineva in listuta cu povestea? Se pare ca am fost omise…

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Multumim Ellen de compliment!
Si multumim si de trecut in listuta..... Noi am avut primul coltisor de dintisor pe 20 iulie

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Buna fetelor! Multumesc pentru aprecierile la adresa Liei (mi se umple sufletul cand aud ca spuneti ca e draguta), asa mai uit cati peri albi imi scoate. Nu stiu cum va descurcati, va invidiez, ca eu practic stau cu Lia numai intre orele 06:00-09:00 si 19:00-21:00 (se culca la 9 si se trezeste la 06:00-07:00.
Aissa, leaganul de plastic l-au luat parintii mei din xxl, cca 100.000-150.000 lei, e foarte fericita in leagan. Am vazut ca cineva are un colac destept (cu spatar si cu loc de scos piciorusele) o sa caut si eu, cred ca o sa fie f fericita in el.
Nu mi-a raspuns nimeni daca credeti ca e ok cu bb in Spania-unde se spune ca e fff cald. Sunt putin stresata ca pe 1 aug intru in concediu si nici acum nu stiu unde sa mergem...

http://community.webshots.com/user/mihaela7373

Mergi la inceput

Andora, multumim si noi.

Mihaela, nu stiu ce sa zic de Spania cu bb, si noi vrem sa mergem dar fara bebelina. Vroiam sa te intreb prin ce agentie va duceti? Vrem si noi tot in Barcelona si ne intereseaza oferte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

elena vreau sa o iau si pe mama cu mine sa se obisnuiasca cu Lia pt ca bona pleaca in concediu toata luna august iar eu am liber doar 2 sapt asa ca de la jumatea lui august va fi intarcata. Mi-e asa mila de ea... Deci clar trebuie sa o luam cu noi sa nu i-o punem in brate bunicii fara sa fie "adaptata". Nu am gasit inca cea mai buna oferta ca asta cautam acum dar astazi mi-am propus sa ma ocup numai de asta si promit sa te informez. O sa caut agentii care organizeaza chartere de spania pt ca sunt tone de agentii care vand spania dar cele mai multe subcontracteaza. Aflu si-ti spun.

Mergi la inceput

Buna Adela! Piscina am luat-o din carrefour. Unde ati fost la piscina? In Bucuresti? Ai incercat sa-l bagati cu capul la fund, in joaca...?

Mergi la inceput

Mihaela, am inteles de ce vreti neaparat sa luati bebelina cu voi.
Noi vrem sa o lasam acasa sa vedem cum o sa-i fie si fara noi.
Daca gasesti ceva oferte tentante pls, trimite-mi si mie pe PM. Multam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Listuta arata super!

Bravo Elyanne

Sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

5 minute am pus-o in premergator in timp ce-i descalceam o jucarie sub forma de inel, 1 minut nu m-am uitat la ea si a rupt cele mai frumoase frunze dintr-o floare de apartament a bunicii.

Am uitat sa va intreb, am cuparat azi afine, am voie sa-i dau afine beblinei sau intra tot in categoria fructelor alergogene pentru ca au seminte mici? Stiu ca am luat o data borcanas cu mere si afine de la Hipp. Cu zmeura, fragi, capsuni si mure n-am vazut borcanase dar cu afine da. Ce ziceti?

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by mcm

5 minute am pus-o in premergator in timp ce-i descalceam o jucarie sub forma de inel, 1 minut nu m-am uitat la ea si a rupt cele mai frumoase frunze dintr-o floare de apartament a bunicii.

Am uitat sa va intreb, am cuparat azi afine, am voie sa-i dau afine beblinei sau intra tot in categoria fructelor alergogene pentru ca au seminte mici? Stiu ca am luat o data borcanas cu mere si afine de la Hipp. Cu zmeura, fragi, capsuni si mure n-am vazut borcanase dar cu afine da. Ce ziceti?

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Eu stiu ca nu au voie inainte de un an si nici dupa aceea nu cred ca m-as risca prea curand.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput