Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

carucioare cu 3 roti mai usoare de 12 kg n-am vazut... si sa cobori trepte... si sa-l urci in lift... mi se pare cel putin sado-masochism! da` ...deh...nu te joci cu gustul omului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Eliana, Andora, Ramona, multumim frumos pt aprecierile la adresa ultimelor pozici cu Alma.
Lilia, te asteptam sa vii cu vesti bune. Speram din suflet ca acest calvar cu ghipsul Ameliei scumpe sa sa termine in curand. Mii de pupici la bebita ta curajoasa.
Ana, frumos carutul, dar si mai frumos e Stefanel. Sa-l stapaniti sanatosi.
Mihaela, Sofiabebe, Adela, aveti niste copilasi tare frumosi. Sa va bucurati mereu de ei!
Ca tot vorbeati zilele trecute de ce e mai bine sa folositi la baita, adica covoras vs. scaunel, vin si eu sa spun ce facem noi. Ei, broscuta noastra (adica scaunelul de baie) nu mai prezinta interes pt Alma, care e mereu interesata de altceva (copil curios ca mama-sa), desi scrie pe ambalaj ca se foloseste pana la 1,5 ani. Asadar noi folosim un covoras de cauciuc acum, cu niste pe verso care se lipesc de cada. Am ales varianta covoras mai mare (care se foloseste si in cazul adultilor la dus) pt a se putea desfasura in voie si a nu ne teme ca va aluneca in cada. Ei, am avut noi si unul mai mic, dar l-am lasat la buni in Ro pt eventualele vizite viitoare. In rest, chiar daca are o droaie de jucarii pt baie, ea prefera sa se joace cu cordonul de la dus sau chiar cu capul dusului, se distreaza de minune sa ne stropeasca pe noi cu el.Ii place nespus de mult sa stea pe spate (bineinteles ca nu e apa multa in cazul asta in cada) si sa inoate, sa se balaceasca. Canta, povesteste atata timp cat face baie si e lasata sa se joace acolo, iar cand o luam protesteaza de zor in halatelul ei de baie.
Referitor la premergator, ei bine, ea a primit unul cadou in Romania pt ca i-a placut tare mult sa se plimbe cu cel al lui Robert (baiatul finilor nostri) din poze si il foloseste din cand in cand, dar nici eu nu vreau sa exagerez si prefer sa fac exercitii moi-meme cu ea. De altfel, dupa cum spuneam mai sus, ea se plictiseste repede de orice, asa ca toata ziua trebuie sa fiu dupa funduletul ei si sa ii pun la dispozitie diverse mijloace pt tot felul de activitati.La premergator o incanta jucariile si butoanele cu care da drumul la muzica. Parca e un mini DJ cand sta acolo si se joaca. Ea mai are un catelus mergator, dar pe asta prefera sa stea ca pe motocicleta si sa butoneze de zor in loc sa se plimbe. Si ea face pasi daca e tinuta de manute, mai ales daca vor muschiuletii ei (uneori poate fi incredibil de incapatanata, tot exact ca mama-sa) si daca se reaza-ma de canapea sau cand se tine de masuta de salon.Se ridica din pozitia pe spate in sezut, insa nu s-a ridicat inca in picioruse, dar are tendinte si ii reuseste deocamdata doar pe jumatate.
Ca tot vorbeati de imitarea celor mari, si mademoiselle Alma ne imita din ce in ce mai mult, mai ales la vorbit si culmea e ca alege tot cuvintelele mai complicate si chiar atunci cand nu ne asteptam. Ca de o rugam frumos sa spuna dupa noi cand vrem, asa frumos stie sa scoata limbuta.
Si Alma danseaza dupa muzica , da din fundulet si topaie si impusca din degetele ca pe la Maramu'.
Ieri am adormit-o citindu-i povesti de Ion Creanga, iar preferata a fost "Povestea Porcului". Cum nu am reusit sa o las in patut de la bun inceput, am pus-o pe paturica ei si m-am pus langa ea pe burta, cu cartea in fata mea, iar domnisoara mea s-a asezat exact ca mine, rezemandu-se in coate si sprijinindu-si capsorul in palmute. Ma mai privea si cu niste ochi mari si atenti...de-mi vinea sa o pap toata pe papusa mica, in loc sa-i citesc mai departe. Si culmea e ca de obicei are tendinta de a distruge tot: carti, reviste, tot ce e din hartie si e colorat, dar de data aceasta a stat cumintica de parca stia ca acea carte era ceva pretios.
Sunt nevoita sa plec pt ca domnisoara s-a plictisit deja de jucarii si de tarc si trebuie sa inventez altceva pt urmatoarele 15 minute. Pupici la mamici si bebici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by mina

Vrem si noi in lista cu 7 dintisori, va rugaaaaaam!

Aveati de mult...

S-a schimbat modificarea...
Am trecut in lista in paranteza data I dinte... ramane sa completati sau sa anuntati si se completeaza...
Am pus si povestirile adevarate... unde era cazul... daca am ratat pe careva ziceti...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihaela unde esti? La mare cumva?
Da si tu un semn sa stim ca traiesti... Alexia ce face?

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Bine ai revenit Adela! M-am uitat si eu peste pozele de la Baby Expo si cu ocaiza asta am constatat ca nici aniela nu mai poasteaza. Stiti ceva de ea?

elyanne, Mihaela e in drum spre Romania daca mai tin eu bine minte.

Noi astazi am venit din piatza in bratze la mami pentru ca in carutz erau furnici si ne piscau de fund si nu mai putea sta acolo.
Toata lumea pe strada se amuza de cum ii sta parul (in sus, arata ca un arici), unii bufnesc instantaneu in ras si cand mai afla si ca-i fetita, e distractie mare. Mie nu mi se pare ceva haios dar cred ca m-am obisnuit cu infatisarea ei si nu ma amuza.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! tuturor bebelussil;or sarbatoriti astazi. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.

Se pare ca incepe si bebelina mea sa-si imbunatateasca vocabularul. Ieri a zis "Mama" si nu ii mai tacea gurita. Offf, ce frumos suna din gurita ei.

Ma duc si eu repejor sa ma mai uit la pozele mai noi postate.

Danyce, nu stiam ca exista covorase din alea de baie si pentru adulti. Sper sa gasesc pe undeva pe aici pentru ca alea mici nu imi plac deloc.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salut!
V-am tot citit dar de scris mai rarut ca-s super aglomerata la sv.In alea sase ore (teoretice ca nu reusesc sa ajung la sv cand ar trebui...) tre sa fac cam cat in opt si renunt la placeri nevinovate ca aia de a sta la taclale cu voi.Deocamdata.

Bine ai revenit Adela!Pupam tare Andreiu tau care s-a facut flacau mare si frumos! De unde ati luat colacu' ala meserias?
Fetelor am vorbit cu Pufy la telefon.Nu-i merge netu dar necazu mare e ca si ea si Alesio sunt raciti si iau amandoi antibiotic Ioana era asa ragusita ca abia vorbea...

Cristina (mcm) si la noi face mai mereu carucoiru' furnici

Treceti-ne si pe noi, va rugam frumos, pe listuta cu 9 dintoci - ultimul iesit e un canin care sincera sa fiu ma asteptam sa apara cu mai mult tambalau...Ne-a trecut si raceala.Mai sfornaim un picut pe nasuc da' cu rabdare si cu soare (plecam la mare) trece.Mai raportez ca am comis-o: l-am obisnuit pe fi-miu sa doarma cu mine in pat pentru ca eu in nemernicia mea n-am mai rezistat sa ma ridic de cel putin 3 ori noaptea sa trabsfer puiul din patutul lui in patul nostru sa-i dau tatzi.Acum dormim amandoi ca purceii; toata lumea e fericita (mai putin sotu'...).Andrei are tatzi la discretie - mai nou ridica tricou' si se serveste singur - iar eu dooooorm dulce somn si uite asa mi-am mai revenit si eu ca eram ca fantoma de la opera...
Plecam la mare si am emotii.De la voi am auzit numai povesti frumoase; doar asa mai capat si eu curaj...
Va pup tare,

Cristiana si Andrei
http://community.webshots.com/user/crivaid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am vazut ca vorbeati de premergator.
Nici eu nu i-am luat mult timp fiindca auzisem ca nu e bine.
Apoi, acum cateva saptamani,intreaga familie fiind disperata de nebuna de fi-mea care nu sta locului o clipa, am intrebat doctorita daca sa-i luam si a zis "DA".
Asa ca i-am luat si acum e cel mai fercit bebelus, e singurul lucru care o pasioneaza mai mult de 2 minute.
Nu stiu daca o sa mearga pe varfuri (apropos si pe mine m-au tinut in premergator si nu am avut nimic) dar ne-am asigurat niste momente de oarecare liniste.
Oricum, stam cu ochii pe ea.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Am vazut si eu o gramada de pozici cu puiuti mici si frumosi.

Andora, ai o gogosica frumoasa foc.
Danyce, pe micuta Alma imi venea sa o manac. Si ce frumoase erau pozele din Brasov….off ce dor mi s-a facut.

Adela, bine ai revenit si felicitari pentru masterat. Andreiutul este un smecheras si ce mai beutor de bericica este el

Mihaela, ce fumos ii sta bebelinei cu palariuta. O scumpica foc.

Cristiana, drum bun la mare si distractie placuta.

Pufymic, multa sanatate si tie si bazucului mic. Sa va faceti repede bine si sa scapati de antibiotice.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor...
Mina bravo ca v-ati intalnit, poze n-ati facut?
Danyce mii de pupici pt Alma cea desteapta, cred si eu ca-ti venea s-o papi cum statea ea asa in coate cu capusorul in palmute....
Adela am vazut pozicile, sarumana, tare mititei mai erau....
Mcm trebuie neaparat sa inveti fata sa se strambe la cei care rad de parul ei, ce, ia sa scoata ea o limbuta si sa se uite nitel urat sa vezi cum le piere zambetul . Aniela face bine, Inutza e o scumpete si jumatate, nu ne-am mai intalnit fiindca s-au plimbat mult si cam sunt plecate din Bucuresti dar ne-am vazut pe net
Ellen felicitari pt "mama"!!!!!!
Cristia ce groaznic cu traceala la Pufy si Alesio, eu ma tot gandesc si-mi vine sa mor, ne-am vazut la Arad cand racela Gogoasei era aproape trecuta insa tot mai tusea nitel. Sper ca nu le-am dat ceva acum am la ce ma gandi Stii cumva de cand sunt raciti? Distractie placuta la mare, sa vedeti cum ia Soarele orice urma de raceala....
In rest am fost pe-afara o groaza, ne-am dat in leagane, am vorbit cu 2 baieti si am inceput sa zicem "bebe".. de fapt mai mult un "babe" sau un "pepe" dar e spre bine...
Ufffff sper sa se faca Pufy si bazucu' bine cat mai repede.... daca noi suntem de vina innebunesc Gata ne-am intristat, o s-o sun si eu sa vad ce face...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput