maca si branca ursului
Raspunsuri - Pagina 4
Stepha spune:
De ce nu luati bu in ceai de maghiran ( o jumatate de cana), eu asa fac. Si trucul e sa fie putin caldut fiindca nu mai simti chiar asa gustul ala respingator.
Costi ai avut greata fiindca bu scade tensiune, maghiranul o ridica, asa ca ele se compenseaza.
Diciu foamea nu e de la bu ci cred ca de la faptul ca trebuie sa-l iei pe stomacul gol si mai si trebuie sa astepti pana mananci. ( la pranz si seara stomacul gol inseamna sa nu mananci jumatate de ora inainte). Eu dimineata si seara trebuie sa astept cate o ora jumatate pana pot manca si mi se face o foame.....Odata, intr-o seara, stateam la masa si sotul meu manca fritura si eu asteptam sa treca 15 minute sa-mi iau urmatoarea tinctura....Va inchipuiti ca imi ploua in gura.
diciu spune:
da...ai dreptate...
noi insa luam doar de 2 ori pe zi...dimineata si seara...ne este imposibil in cursul zilei...
eu beau oricum un ceai energizant de dimineata...asa ca pana acuma n-am simtit ca-mi scade tensiunea....
azi de dimineata am diluat tinctura in mai multa apa si a fost mai usor de suportat.....sper ca in curand sa ne obisnuim cu el...
oricum...sotul meu..in afara ca ii face foame...nu are alt simptom...
noi luam si maca si eu mai iau si Tang Kuei de la Herba..
maine plecam la mare....si va trebui sa ne luam licorile cu noi...
succes pentru toate fetele!!!
martha78 spune:
Am luat si eu branca ursului si inainte si dupa masa, dar oricum l-as lua am niste arsuri groaznice si am renuntat...
If hope were not, heart would break.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by diciu
maghiranul cred ca ajuta sa nu-ti scada tensiunea....deocamdata am inceput cu BU de ieri...asa ca nu ma pronunt inca....e adevarat ca aseara mi-a fost greata dupa ea...si azi dimineata mi-a facut foame si greata iar....dar nu renunt...
merci fetelor pentru idee cu tinctura de zmeur!!
Da, maghiranul iti creste tensiunea. Mai ales daca ai tensiunea putin mai mica decat media. In general se beau cam 3-4 cani de ceai pe zi. Eventual, ia tinctura de BU cu mult lichid, cu 1-2 cani de ceai, ca sa nu ti se mai faca asa de greata si nu sta mai mult de 15 minute dupa ce o iei, pana mananci.
Multa sanatate, Adi
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
diciu spune:
merci de sfaturi!!
acuma am sosit si noi de la mare....dar acolo n-am luat decat maca si apilarnil...tincturile..BU si de zmeur...le-am luat primele 2 zile doar....si ne-am oprit...
insa continuam de saptamana asta...
ce pot observa dupa maca si apilarnil...mai ales la sotul meu...este o sporire a vitalitatii si apetitului sexual...si al mine o lubrifiere mai buna....normal ca si concediul a contribuit...
speram insa la rezultate si mai bune...pe hartie...
in 2 saptamani mergem iar la spermograma...
va doresc vacanta frumoasa la toata lumea!!...
noi intram iar pe treaba...
diciu spune:
am gasit o metoda de a lua BU mai suportabila....diluata in apa minerala...cam jumatate de pahar...are gust de apa tonica si nu mai avem greata dupa ea....cat priveste cu scaderea tensiunii...nu avem probleme...
insa luam doar de 2 ori pe zi...