maca si branca ursului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Diciu
N-am dat prea multe amanunte despre situatia mea ca sa nu va plictisesc. La mine cauza sterilitatii este "inexplicabila". Asa au concluzionat medicii. La prima dozare de hormoni mi-a iesit prolactina mare. Am luat 8tb. Dostinex si la repetarea testului a iesit de fiecare data foarte buna. Asta a fost acum vreo 5 ani.(De 8 ani ma chinui .)Apoi am facut o decorticare ovariana pentru ca s-a gandit prof. Marinescu ca m-ar putea ajuta. Au urmat 2 eco. vaginale(in 2 luni la rand) in care s-a vazut foliculul mare si OK (fara nici un alt tratament sau stimulare).Ovulatie, trompe, glera cervicala si restul sunt bine. Motive nu ar fi. Sotul meu a avut la prima spermograma(de acum 5 ani)valori normale dar la limita minima nr.. Asa ca le-am tot repetat si dr. au zis ca nu este un motiv de sterilitate .
Asa ca eu m-am hotarat sa facem totusi si altceva. Ne-am indopat cu BU, cu Zn si acid folic pentru cresterea mobilitatiisi altele pe care acum nu le mai scriu. Daca e cineva interesat voi reveni.
Sperante mai am . Am doar 33 de ani. Asa ca mi-am zis ca tratamentul Liviei cu naprasnic, cretisoara, coada calului, carpicon, vitamina e, marar poate sa insemne o sansa pentru noi. Asta si pentru ca Ancar mi-a recomandat FIV pt. sterilitatea "inexplicabila" iar Marinescu a zis ca totul demonstreaza ca se poate natural, eventual inseminare artificiala dar eu vreau natural(inca) daca se poate. Poate avem amandoi nevoie de niste reglari interioare. Cand vin din concediu imi verific si tiroida ca poate ea ma impiedica. Cu cat mai multe citesc cu atat mai multe motive de incurajare gasesc.
Na,ca ti-am scris de te-ai plictisit dar eu sunt convinsa ca nu am NIMIC asa ca trebuie sa reusesc.

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Diciu,
Nu stiu cum sa-ti raspuns la remarca ca efectul bu dureaza cat iei.Eu iau in mod regulat: ceai de napraznic, ceai de cretisoara, tinctura de muguri de zmeur, mastodynon si vitamina 3(ziua 5-19). In prima luna am luat doar napranicul, cretisoara si 21 de zile tinctura de marar (care are efect de estrogen, celelalte-naparznic, cretisoara, zmeu -au efect de progesteron) si cred ca acum, in a treia luna s-au adunat efectele si la zmeur+mastodynon+bu de mi-au dat asa un rezultat de bun. Eu am citit de cineva care a ramas doar band ceai de napraznic si cretisoara. Deci cred ca depinde de organism, de cat de tare trebuie sa-l zdruncini ca sa revina la normal. AL meu cred ca e mai lenes si bu are un super efect, asta nu inseamna ca neg efectele celorlalte plante, dar bu e ca trandafirul din buchetul de flori:)), dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

diciu, eu te-as sfatui sa iei si tinctura de zmeur fiindca regleaza ciclul, si sa astepti apoi sa-ti faci dozarile ca sa vezi care exact e buba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

tinctura de zmeur.....notat!
noi abia am inceput...sa vedem ce va iesi....
eu iau oricum de cateva luni Tang Kuei de la Herba....si nu stiu daca e numai de la asta....sau si de la faptul ca am fost mai putin stresata....dar mi s-a mai reglat ciclul cat de cat...adica macar imi vine....ca luase pauze mari...

Mergi la inceput

da marina...iti inteleg problemele...sigur ca vei reusi...si chiar si natural...iti doresc mult mult succes!!!..
sunt insa foarte multe analize care trebuie facute....un factor cat de mic si neinsemnat poate duce la infertilitate....
mie mi-a dat doctorul o lista f lunga de analize...si endocrine si de toxicitate...si de sange...si sotului meu...
la noi problema pare mai grava....si probabil vom ajunge la IA sau FIV...dar cum in medicina sunt mereu si succese inexplicabile....noi incercam sa ajutam cum putem bebeul sa vina...
sa aveti parte de bebe cat mai repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Daaa...Diciu, din pacate eu n-am luat BU pe stomacul gol decat foarte rar, ca ma termina... am sa incerc cu maghiran (poate imi da si vreo insomnie, ca in rest le am pe toate...). Apropo, tinctura de muguri de zmeur am luat si eu, si a fost foarte eficace pt. reglarea CM, mai ales la mine, dupa curetaj. Succes!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

maghiranul cred ca ajuta sa nu-ti scada tensiunea....deocamdata am inceput cu BU de ieri...asa ca nu ma pronunt inca....e adevarat ca aseara mi-a fost greata dupa ea...si azi dimineata mi-a facut foame si greata iar....dar nu renunt...
merci fetelor pentru idee cu tinctura de zmeur!!

Mergi la inceput

nu mai zic de sotul meu...care zice ca-i alcool..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by diciu

oare vreuna din ele poate avea efecte precum greata si senzatie de gol in stomac?...ma gandeam mai ales la branca ursului....e rea pe stomacul gol...si mi-a dat o stare ciudata..

Da, branca ursului si mie imi facea rau la stomac, chiar foarte rau.
Dupa ce luam aveam stari de greata citeva ore, dupa 2 saptamini n-am mai putut sa iau, ma tineam de nas, inghiteam si fugeam la baie.
Elena

Ultima speranta!

Mergi la inceput

da...se pare ca asa e cu branca la unii...si asta e rau ca tratamentul trebuie sa fie de lunga durata...noi incercam sa-l luam cu mai multa apa...mai diluat si apoi in 15 sa mancam ceva...si eventual o sa iau si maghiran...
suntem deocamdata in a 3-a zi...
mercicel fetelor..

Mergi la inceput