Reuniunea de 10 ani - liceu
Raspunsuri - Pagina 2
ANDRUSHKA spune:
Fetelor, dragelor, superbe poze , iar ideea cu site-ul pentru absolventi este de-a dreptul BES-TI-A-LA!!!!! Deja m-am emotionat cand v-am vazut acolo in banci... Sa nu te superi, olguzza, dar mi-am bagat nasul si pe forumul liceului vostru... am ras la depanarea amintirilor voastre... apropos, i-am avut si eu pe Balu- senior si junior -, dar la UPG. La Balu al batran mi-am facut lucrarea de diploma, de a trebuit sa-l caut pe-acasa pe la Campina....
Se pare ca voi v-ati simtit bine la revederea de 10 ani, sper si eu la acelasi lucru.... ma duc sa pritocesc idea cu site-ul.....
Catalin spune:
No, apai s-avem zile sa ne vedem la revedere! Ma primiti?
(Ma ofer spre ajutor la organizare, poate se gaseste ceva...)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
ANDRUSHKA spune:
Pey, da, ma Cata, lasam sotzii acas' si facem o reuniune dansanta ca pe vremuri intre liceele noastre....
gabibarta spune:
oricum lasati-va sotii acasa, ca se vor plicitisi... La noi s-au plictisit de minune, stateau nemiscati ca mobilierul din dotare, si maraiau la un moment dat ca le este somn si vor acasa... Eventual incearca sa dai cautare dupa numele fiecaruia pe google, in catalog la scoala mai gasiti adrese vechi, acolo la adrese parinti, si noi tot asa ne-am gasit, in ciuda faptului ca majoritatea e plecata in strainatate.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
numeioana spune:
olguzza, fara sa vreau am ajuns sa citesc acest subiect si...am descoperit ca am terminat acelasi liceu...bine, pe vremea mea (am absolvit in 2000) a devenit chiar colegiu. Ce este surprinzator, cati au plecat din tara!!!
Ce bine imi pare ca am intrat pe site-ul grigului....mi-am adus aminte de cea mai frumoasa perioada din viata mea! Abia astept reuniunea noastra, in 2010.
Ioana
olguttza spune:
Revin si eu dupa o indelungata absenta!
Daca organizarea e buna, lumea se va simti excelent. Am mai pus cateva poze de la revederea noastra, sunt pe site (grig95.com). Noi am fost cam 250 de oameni, absolventi, perechi si profesori. Am fost 7 clase de-a 12 a, dar foarte multi sunt plecati din tara. Au fost si care au facut eforturi mari si-au venit de prin canada, state, bashka europenii din irlanda, germania etc. S-a mancat bine, s-a baut bine, s-a dansat nonstop. Si, nu cum spunea cineva de-aici, perechile noastre s-au simti la fel de bine ca si noi. Al meu barbat s-a adaptat imediat, iar la sfarsit zici ca se cunostea cu toti de-o viata! Meniul a fost 1.200.000/pers pentru absolventi si 800.000/pers pentru perechi. Au fost 3 feluri de mancare (aperitiv, gustare calda si friptura), 2 cafele, tort, salata de fructe, alune, saleuri, vodka, garrone, apa minerala, vin la carafa, cola, fanta. Am inceput cu reuniunea de la liceu, unde fiecare si-a rezumat in cateva cuvinte ultimii sai 10 ani, am continuat cu o bere la o terasa invecinata si-am incheiat cu petrecerea de seara, de la ora 19:00 pana la 5 dimineata. Multi au continuat si dupa aceea .
In concluzie, a fost super! Si de-abia astept sa treaca astia 5 ani sa mai tragem un chef ca cel din vara asta!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
april spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Andrushka, felicitari pt. initiativa si succes! Nu pot sa te ajut nici cu un sfat, din pacate. Dar ma gindesc cu nostalgie ce insemna virsta asta... la anul eu fac 20 de ani de la absolvirea liceului, anul trecut am facut 10 ani de la absolvirea facultatii...
Cum trece timpul!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
idemmmmmm, abia astept anul viitor intalnirea de 20 de ani.
la cea de anul trecut, de 10 de la faculta a fost suuuuper
Catalin spune:
Subiect initial: "Zece ani de la terminarea liceului"
postat de cristina_tudor, 15/05/2005, 16:24:57
Buna,
Anul acesta implinesc zece ani de la terminarea liceului si are loc o intalnire cu profesorii si colegii.
Habar nu am ce trebuie spus atunci cand se striga catalogul. Eu am fost prima la catalog si deci voi lua prima cuvintul.
Ce spun? Ce-am terminat, unde lucrez acum, casatorita, copil si ATAT?
Ma ajutati cu idei?
multumesc,
Cristina
raspuns postat de 15/05/2005, 16:43:22
mama mea care a participat de caurand la o asemenea festivitate in calitate de profesor spune ca <<ostilitatzile se desfasoara astfel>> :
-se aduna profesorii si elevii intr o sala festiva...
-organizatorul dintre fosti elevi propune pastrarea unui moment de reculegere in memoria celor care nu mai sunt printre noi
-se striga catalogul
-fiecare dintre cei prezenti vin in fata si spun cce au realizat in acesti ani..profesional si familial
-vorbeste apoi directorul scolii din acea perioada
-se viziteaza scoala
-se merge la masa festiva
-pentru a marca momentul se inmaneaza o lista a generatiei cu directorii, profesorii si elevii generatiei..cei care nu mai sunt ....se subliniaza cu negru..sau se marcheaza pentru a putea fi diferentziatzi..
in rest....Tot binele din lume! si o reintalnire faina! ;)
raspuns postat de cristina_tudor, 15/05/2005, 21:27:56
Multumesc Dana!
Dar tot nu stiu ce sa spun despre mine. Mi se pare prea putin sa spun: am terminat ASE,sunt casatorita si am un copil.Lucrez la "X".
ATAT?
DA?
Merci,
Cristina
raspuns postat de danna2002, 15/05/2005, 22:58:34
pai puiule..cam atat...si eventual priecte de viitor..;) ..si ce mai stii despre altzi colegi care nu sunt prezentzi..daca ai mai pastrat legatura cu cei din clasa dupa terminarea liceului...;)...cum a fost dupa liceu..adica la fac ...in ce sens ai simtzit skimbarea liceu/facultate...
hmm eu zic ca ajunge...tu?
pupiicc