Reuniunea de 10 ani - liceu
E cazul sa ma apuc de organizarea acestui eveniment, dar nu stiu cu ce se mananca... Se face ceva in cadrul scolii? Un fel de reeditare a banchetului? Se merge la restaurant? Spuneti-mi si mie, va rog, ca habar n-am! In mintea mea incetosata imi inchipui un cadru semi-formal, emotional (desi in timpul liceului ne dusmaneam cu forta pentru repartitia de la final...) In definitiv, de ce se fac aceste reuniuni? Ca sa vedem ce s-a ales de fiecare in ultimii 10 ani, nu? De aia ma gandeam sa invit colegele cu familiile complete, inclusiv micutzii "pedagogisti" -care ii are. Poate sa facem o reuniune cu profesorii la scoala, apoi o 'masa rotunda' la o terasa sau undeva unde sa fie o atmosfera degajata, sa depanam amintiri - frumoase , eventual, de pe vremurile demult apuse, desi pe vremea aia imnul clasei noastre era "liceu-cimitir al tineretzii mele...."
Va rog, povestiti experientele voastre sau eventualele idei.Mai e timp, eu planuiesc sa merg acasa pentru asta cam prin mai-iunie anul viitor.
Multumesc!
Raspunsuri
Siminaf spune:
Andrushka, felicitari pt. initiativa si succes! Nu pot sa te ajut nici cu un sfat, din pacate. Dar ma gindesc cu nostalgie ce insemna virsta asta... la anul eu fac 20 de ani de la absolvirea liceului, anul trecut am facut 10 ani de la absolvirea facultatii...
Cum trece timpul!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
tumpi spune:
Abia dupa 10 ani de la terminarea liceului unii dintre noi ne dam seama cat de repede trece timpul.
Acum o luna am organizat si eu aceasta intalnire.A fost emotionant,desi nu am fost decat jumatate dintre colegi , iar profesori care i-am invitat nu au putut veni.
De regula se merge intai la scoala in clasa in care ai facut ultimul an de liceu, diriginta striga catalogul ca in timpul liceului, dupa care se merge la un restaurant/tereasa, depinde ce alegeti.Daca vreti puteti sa luati si sotul/sotia (cu copii e mai greu),dar asta ramane la alegerea voastra.Noi am preferat sa venim singuri.
Nostalgia timpurilor trecute ma napadeste iarasi, imi e dor de anii aceia.
poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
ANDRUSHKA spune:
Tocmai m-a "pocnit" o idee cu care sa-mi invit colegele (noi am fost numai fete.... n-am mai fi fost...). Ma gandeam sa redactez o invitatie sub forma unui ..proiect de lectie (care ati facut pedagogicul stiti ce pain in the ass era cu proiectele alea...) cu "obiective", "scopuri", toata terminologia de lemn, " desfasurarea activitatii" si propunerea in sine strecurata cu umor printre randuri. Nu de alta, dar daca nu ne-am fost prea dragi unele altora atunci, cam greu sa cred ca am dezvoltat vreo dragoste netarmurita in ultimii 10 ani, si atunci am nevoie de un 'stimul" sa se adune fetele...n-ar fi pacat sa nu ne vedem? Multumesc pentru idee, tumpi si incurajari, Simina, sper sa iasa....Dar eu, totusi vreau reuniune si cu copiii, suntem toate cadre didactice, ar fi si culmea sa fie debandada la masa progeniturilor Zic si eu asa...
gabibarta spune:
Eu am avut intalnirea de 20 de ani pe 9 iulie. La noi s-a organizat si cea de 10 respectiv de 15 ani. De fiecare data ne-am intalnit sambata pe la 9-10 dimineatza la scoala, am mers in fosta sala de clasa, dirigintele (sau loctiitorul, ca dansa a murit) ne-a tinut un discurs de cateva minute, dupa care ne-a citit numele fiecaruia din catalog si fiecare pe rand a povestit ce s-a mai intamplat in viata lui. Dupa ora de dirigentie ne-am dus la cimitir sa ne comemoram profesorii decedati, iar seara chef mare. Noi am tinut in sala de spectacol a scolii ca am terminat patru clase si am facut chef impreuna. Anul acesta din 36 de elevi (35 de fapt, ca unul a murit) am fost 29. Ca noutate fata de celelalte intalniri, am inceput cheful deja vineri seara la o gradina de vara.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
Bubbles spune:
Fetelor, dar voi unde-i gasiti pe toti colegii?... Daca as da de 10 din 35, ar fi minunat... Tin legatura cu 2 foste colege si bune prietene, atata tot.
Noi ne-am intalnit cativa la 3 ani de la terminarea liceului, din intamplare : la o terasa, era canicula si cum orasul era mic... Acum nu mai am habar care pe ce meridian este in prezent
Bianca
Bubbles spune:
Silvia, merci
Sunt inscrisa de cativa ani acolo, dar inca n-am prins "picior" de fost/a coleg/a... Oameni ocupati
Am cautat si-n Paginile Albe, dar numele de familie sunt comune, prenumele nu prea apar, si-n plus cine stie prin ce orase sunt toti in prezent.
Insa mereu e loc de speranta: daca nu la 10 ani, poate la 20
Bianca
ANDRUSHKA spune:
Joxy, draghe, multzam ca m-ai aruncat in ograda lui Cata, aci la paranghelii, numa' ca aci nu se uita mai nimeni, in afara celor cu nunti si botezuri.Am vrut initial sa-l plasez aciulea, dar pragmatica din mine zise "nu si nu". Io una n-am mai deschis forumu' asta de cand m-am maritat Si daca tot m-ai transferat, cum fu la reuniunea ta de 10 ani?
In alta ordine de idei....tzara arde..baba se infrumusetzeaza...cam care este stilul de vestimentatie ptr o ashea okazie? Nu ca as fi aranjat totul si asta-i ultimul amanunt care mai ramasese...
andora spune:
Salutare Andrushka!
Noi am avut intalnirea de 10 ani in mai si daca vrei sa vezi cum a venit lumea imbracata si cum aratau locurile revederii uita-te aici .
Pe scurt: sambata dimineata - intalnire liceu , strigare catalog insotita de cateva cuvinte din partea fiecaruia ("ce am facut in ult 10 ani") plus prezentare profesori + cuvite de la fiecare ("ce-mi amintesc din timpul liceului")
Sambata-duminica noaptea - restaurant, elegant, elevi + soti + profesori, tort 10 ani, DJ, dragut.
Legatura a luat-o un coleg cu fiecare prin:
- www.colegi.ro
- internet (site-uri personale etc)
- telefoane
Avem si un grup pe Yahoo Groups unde am tot palavragit de la inceput...
A durat ceva pana ne-am adunat dar a meritat efortul.
Cred ca ideea cu proiectul de lectie e f draguta!!! Eu as mai fi adaugat si o intalnire informala poate a doua zi si cu juniorii (cei care-i au).
Iti urez bafta si sa faceti ceva frumos!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
olguttza spune:
Eu am avut acum o luna, mai exact pe 18 iunie, revederea de 10 ani de la terminarea liceului. Pentru informatii si idei: www.grig95.com . Este site initziat de noi, absolventii. Gasesti de toate, numai ca nu te poti inscrie, pentru ca este exclusiv pentru noi. Sper sa-ti placa ce-o sa vezi! Pupici!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.