Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 47

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catalina, nu ai de ce sa te invinovatesti! Lucrurile astea se intampla fara sa existe un vinovat si se pot intampla oricui. Cred ca nici nu puteai face mai multe pentru sarcina ta decat ai facut. Fii tare
Mishulici iti tin pumnii sa fie bine.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Dragele mele,
Sper ca totul sa se rezolve bine pt noi toate.
Catalina draga mea, NU TE INVINOVATI, nu ajuta la nimic. Nu ai ce face, asa a vrut Dumnezeu. Stiu ca par moralista cand eu inca ma invinovatesc pt cele intamplate, dar stiu ce spun.
Am ajuns sa nu imi pot privi sotul in ochi de remuscari, sa ma inchid in mine, sa nu vorbesc despre ce ma doare. Doar cu voi ma simt in largul meu si asta ma ajuta, dar trebuie sa trec mai departe, trebuie sa sper din nou, trebuie sa reusesc cumva sa imi spun ca ziua de maine va fi mai buna, trebuie sa imi recapat curajul de a lupta.
Nu uita ca in jurul tau sunt atatea persoane care tin la tine si vor sa te ajute. Nu te inchide in tine, daca vrei sa tipi, tipa si gata, urla, sparge ce iti cade in mana, nu conteaza atata timp cat reusesti sa te calmezi si sa nu te mai invinovatesti.
Stiu ca este dureros si greu de suportat, dar noi suntem toate puternice, si mai presus de toate suntem niste luptatoare. Daca nu eram asa Dumnezeu nu ne lasa bucuria de a avea copii. Toata lumea lupta pt a-si atinge scopul in viata, asa ca si eu si eu, si toate fetele trebuie sa luptam.
Mi se rupe sufletul sa te stiu asa. Imi vine si mie sa urlu iarasi, dar acum faptul e consumat si nu ramane decat sa ma impac cu mine. Apoi totul va fi iarasi ca la inceput.
Impaca-te cu tine si vei vedea ca va fi mai usor. Si inca o data iti spun NU ESTE VINA TA.
Iti tin pumnii si sunt cu gandul la tine.
LauraIoana cum te simti? Iti e bine?
Ingeras2a nu dispera, aminteste-ti ca si la mine 2 teste de sarcina au iesit negative chiar daca aveam un bebe in burtica. Stai linistita si asteapta sa vezi ce va urma. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Fetelor in week-end nu intru ca nu am net acasa, asa ca mai vorbim luni.
Va aveti un week-end placut si de luni sa auzim numai vesti bune.
Va pup,

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Curaj Catalina
Ai nevoie de tine ca sa mergi mai departe si sa iti realizezi visul.

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Catalina, sunt si eu alaturi de tine. Subscriu la ceea ce au spus fetele: nu te invinovati pentru ceva de care natura este responsabila. Trebuie sa iti aduni fortele sa mergi mai departe pentru visul tau.

Fetelor care trebuie sa faceti teste in perioada urmatoare: nu ne mai tineti in suspans.

Va tin pumnii la toate

ADriana 5+

Bebe strumf
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Heeeeeeeeeeeei! Undeeeeeeee sunteti? Ati intrat deja in we?
Am venit de la echo unde s-a vazut un frumos sac embrionar (parca asa se cheama), pozitionat unde trebuie si m-am mai linistit, ca de ieri o luasem razna si ma gandeam numai la prostii. Sarcina e inca prea mica si nu s-a vazut inca embrionul, dar peste doua sapt, cand merg iar la echo, sigur il voi vedea. Mi-a dat sa continui tratamentul si repaos la pat, nu am voie sa merg nicaieri. Asta e. Acum sunt foarte calma si linistita, slava Domnului!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Catalina draga, nu ai de ce sa te invinovatesti. Nu ai absolut nici o vina! Ma bucur ca esti ceva mai bine acuma, macar din punct de vedere fizic, e bine daca s-a oprit hemoragia, trebuie sa fii puternica pentru ziua de luni. Dar te rog, ai grija de tine, daca simti ceva ciudat in zilele astea de week-end du-te la spital chiar daca ai impresia ca e o prostie si in special daca cumva faci febra. Nu vreau sa te sperii, e mai bine sa fii avizata si sa actionezi din timp.

Eu ma gindesc la tine mereu si am lacrimi in ochi de fiecare data pentru ca stiu cit iti e de greu si mai ales stiu cum e sa te simti singura. Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine prin tot si sa iasa soarele si pe strada ta cit mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Felicitari ptr. Nu te mai incarca negativ priveste inainte.
Am fost la socra mea si in timp ce vorbeam se auzeau 2 pasarele cantand la balcon. Si eu i-am spus ti-ai luat pasarele? r; nu Cand ne-am dus pe balcon un pui de vrabie intrase dupa geam(geamurile vechi) si nu putea iesi.L-am luat l-am scuturat si l-am lasat sa zboare.Chiciti cine era acele 2 pasarele? Cred ca parintii lui...si au plecat totii 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Catty, te rog iarta-mi confuzia! Nu stiu ce a fost in capul meu, sunt cam zapacita in ultima vreme cu atitea stresuri pe cap!

Sper ca nu te-ai suparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Catalina imi pare foarte, foarte rau
Ma rog sa gasesti puterea sa treci peste tot, si sa gandesti ca totul va fi bine pana la urma.
Poate incurajarile noastre de a fi optimista ti se vor parea absurde in asemenea momente (stiu din proprie experienta) dar trebuie sa te gandesti, asa cum spun si fetele ca nu va trece mult timp si o sa poti fi din nou.
Curaj si sanatate multa!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Amely, fetele, in sfarsit mi-am recuperat calculatorul. Ce bine! Ce sa va zic, situatia este la fel: temp 37, sangerarea aia din jurul colului s-a redus, aproape a disparut, si in burta nici eu nu stiu daca sunt niste crampe ff usoare sau durere de rusi. Oricum, nu cred ca e cu BB, ci doar cu niste invazii urate - cred ca duminica (macar scap pana la nunta!!)
Catalina, n-am cuvinte! Inca sunt in soc! Sa-ti dea Dumnezeu curajul si speranta de care ai nevoie sa mergi inainte!

Mergi la inceput