Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 47

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, fata frumoasa.
Lumit si Danutza, va multumesc pentru raspuns. Am vrut sa fac prolactina in z.3 cand am facut si celelalte analize dar n-am stiut ca nu trebuia sa mananc si am ratat-o. Daca pot s-o fac oricand atunci e ok, o fac in z.14 odata cu LH-ul.
Nadya, daca este elastic, este mucus fertil.
Catrinel, drum bun, te asteptam saptamana viitoare cu forte proaspete.
Amely, analizele le fac la Bioclinica, si preturile cam ustura la buzunar. FSH, Estradiol, TSH, T3, T4 au costat 1.440.000 si mai am de facut LH, Prolactina si Progesteronul care ma vor costa inca 1.100.000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna fetelor! Va pupicesc dulce pe toate!Urez bun venit fetelor noi!
Catalina, iubita, sunt si eu langa tine, draga mea! Fii tare si incearca sa nu te mai gandesti la nimic! Tu nu ai absolut nici o vina in tot ce ti se intampla , ci pur si simplu Dumnezeu iti da niste incercari peste care vei trece! O sa fie bine si pentru tine si asta cat mai curand! Ma bucur ca familia iti este aproape si poate te ajutam si noi aici un pic! Ai grija de tine si stai cumintzica si ... roaga-te! Te imbratisez, draga mea!
Catrinel, drum bun si pupic!
Laura, imi pare bine ca esti in regula; stai cumintica la patut!

Fetele mele iubite , maine dimineata plec in concediu la mare si tin sa va spun ca o sa-mi fie dor de voi toate , o sa-mi lipsiti enorm pt. ca mi-ati devenit tare dragi! La intoarcere sper din toate inima sa aflu de la voi numai lucruri bune si frumoase, asa cum sunt sufletele voastre!Va pupic pe toate si sa ne "vedem" sanatoase si burticoase cat mai repede!

..........
.........
.....
........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Princess, sa ai vreme buna si apa calda la mare! Sa vii bronzata si eventual cu un bebik in burtik
Catrinel ai facut testul? Oricum, drum bun si sa te intorci repede cu vesti!
5+

Laura
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dragele mele, la mine s-a confirmat faptul ca nu este sarcina: mi-au venit rushii...asta este, mai incercam :(((am fost varza, am plans de-am capiat si am tipat la toata lumea, dar acum m-am linistit.
Laura Ioana, felicitari! sa fie bine si sanatos!
Catalina, te rog din suflet, nu mai spune asa ceva, nu a fost vina ta, a fost voia lui D-zeu si asa cum vrea El, asa face...o sa vezi ca va veni si randul nostru...poate ca acesta I-a fost gandul, sa ne imprietenim si sa ne impartasim atat bucuriile, cat si necazurile...Catrinel, ce se aude cu testul tau? Concediu placut, odihneste-te si vino cu un omulet mic in tine!!!

Va pupacesc mult si va urez we placut! Urmeaza o noua luna de incercari, poate si cu reusite!
Un ingeras care va iub si care vrea si el 2!

Mergi la inceput

Multumesc, Ingerasule! Ai sa vezi ca ai si tu un ingeras pazitor care va trage barza de picior pana la tine, poate chiar luna vitoare!

5+

Laura
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Concediu placut,sa te bronzezi si pentru noi.Gata fetelor luni merg si fac si celelalte analizesi seara merg la moniorizare, Luna asta am bagat prea multi bani in analize luni imi fac totalul si va zic....Adio mare,adio munte.....de concediu ce sa ma spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Catalina, poate nu te ajuta cu nimik ce zic io acum..dar sa stii k in viata nimik nu e intamplator. totul se intampla cu un scop. stiu k e greu k in momentele astea sa privesti putin in viitor...dar incearca sa te detasezi putin.
Motzunicule, ce mai faci pui?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele,
Mesajele voastre imi dau speranta, mai ales ca stiu ca vin de la persoane care inteleg exact ceea ce simt eu.
Azi parca m-am trezit un pic mai cu energie, am reusit sa fac putina curatenie ... sa imi mai treaca gandurile putin.
Nu am febra, nu ma doare nimic, va multumesc de grija si eu ma monitorizez pentru ca imi e putin cam frica. Capul m-a durut ieri dar cred ca era de agitatie.
Va voi tine la curent. Si aveti mare dreptate, nimic nu e intamplator.

Va pup si va doresc concedii placute si succese.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele,
Am intrat doar ca sa va spun ca sunt acasa si sunt relativ bine.
Acum mai am un picut de treaba (inclusiv sa ma duc sa-mi recuperez masina din parcarea spitalului- ca eu in vitejia mea am crezut ca ajung aseara acasa la volanul masinii).

Va pup si intru mai dupa amiaza sa va citesc (ca am ramas in urma) si sa va povestesc cum a fost.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Cum a mers, Iepurica? Asteptam detalii.

5+

Laura
Puiutul meu

Mergi la inceput