Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 47

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Mi-a iesit la Urocultura Infectie urinara Esc. Coli
La Ex. secretie vaginala Candida
La Hemoleucograma mi-au iesit marite; %, nr.eosinofile, basofile, volumul mediu trombocitar, nu stiu ce sant cu astea ce rol au in organism.Am fost la Dr.de fam. si mi-a dat ptr. infectia urinara 14 fiole gentamicina sa fac.Cu celelalte nu m-a lamurit?
Dar ce fac cu candida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Barbye,din cate stiu eu,se trateaza ambele infectii;de E.coli nu stiu nimic,dar de Candida stiu ca se poate lua prin actul sexual sau
folosind prosoape sau toalete infectate,sau chiar de la anumite tratamente cu antibiotice pe o perioada mai mare;nu e ceva grav si foarte multe femei se potcovesc cu asta;am patit-o si eu o data, de la antibiotice,dar am scapat cam in 3 saptamani parca, ptr ca a trebuit sa repet tratamentul,adica sa-l fac de 2 ori cu pauza, ptr siguranta vindecarii;foarte multe gravide fac candida,ptr ca le slabeste sistemul imunitar si sunt mult mai predispuse la infectii;probabil ca-ti va prescrie tratament ptr ambele. La sange nu ma pricep nici atat. Nu te speria,ca nu-i nimic grav! lasa ca scapi repede prin tratament,o sa vezi tu! multa sanatate!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Barbye pentru candida te duci la medicul ginecolog sa-ti dea un tratament local (ceva ovule,de ex si ce mai crede...)
Eozinofilele si bazofilele cresc in boli parazitare (de ex Giardia sau Tricomonas Vaginalis) sau in alergii...
Trombocitele au rol in procesul de coagulare al sangelui,nu stiu exact ce inseamna cresterea volumului trombocitar...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Barbye, uite aici niste articole care or sa te mai
lamureasca in privinta tratamentului;dar trebuie sa
ti-l recomande medicul tau!

http://www.eva.ro/sanatate/articol134.html
http://www.romedic.ro/boli/BTS/candidoza_genitala.htm

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Doamne Catalina...ce o fi in sufletelul tau??
Amely, endometru de 10 nu e subtire..e tocmai bun.
Princess, Flamexin-ul e antiinflamator

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Catalina imi pare rau...sanatate!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Amely eu am ramas cu un endometru de 9,3 mm la ovulatie..deci 10 este PERFECT!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Buna fetele,
Mishulina, am ajuns bine insa pic de oboseala. Multumesc pentru tot .
Catalina, numai Dumnezeu stie ce-o fi in sufletul tau...ma rog sa-ti dea puterea sa mergi mai departe.
Catrinel, mai sunt sperante pentru tine, iti doresc sa fie cum vrei tu.
Alexia, si eu am avut impresia ca ai avut temperatura trifazica luna asta, mai e ceva timp pana luni.
Mihaela , din 4-5-6 sper ca macar unul sa se prinda . Concediu placut!
Andicu, mai am pana trec hopul (LH, Prolactina, Progesteronul), apropo sti cumva in ce zi se face prolactina ?
Ingeras, pe cine sa menajez ca de atatia ani de asteptare Motzul meu stie mai bine ca mine cand trebuie .
Barbye, asa cum ti-a scris si Mishulina, eozinofilele arata parazitoza intestinala dar si alergii. In general persoanele cu trombocitele crescute au un timp de sangerare mai mare. Cand te tai sau te intepi singele se coaguleaza mai greu ?, iti curge sange din nas foarte usor?
Iepurila, un de incurajare.
Amely .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Va multumesc tuturor pt.urarile de concediu, promit sa nu ma gandesc la nimic care sa ma streseze,va trimit multi pupicei si sa aud numai de bine cand ma intorc...o sa-mi fie tare dor de toate Mishu, Andicu, Iepurila, Motzulica, Catty, Princess, Amely, Lumit, Catrinel,Ingeras, Mirela, Alexia, scuze daca am uitat pe cineva si "tutulor" burticoaselor....la burtici..
Catalina, ma doare sufletul pt.tine, cand am citit ce ai patit parca trec si eu inca o data prin asa ceva , stiu cat de dureros este si ce este in sufletul tau si imi pun din nou a nu stiu cata oara intrebarea de ce ni se intampla noua celor ne dorim atat de mult acesti copii, cu ce gresim Doamne de tb. sa trecem prin asa ceva.... ma rog pt.tine sa treci cat mai repede de aceasta suferinta , sa te refaci cat mai repede si sa ai curajul sa mergi mai departe... e greu, f.greu dar incearca cand te simti mai bine sa vorbesti cu noi , noi te intelegem cel mai bine... si daca ai hemoragie pana luni nu sta acasa pentru ca odata cu hemoragia vin si durerile si sunt insuportabile, incearca sa eviti pe cat posibil toate acestea daca poti...si...incearca sa vezi partea buna ...s-a prins odata cu siguranta va fi si a doua oara... Dumnezeu sa fie alaturi de tine ...

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Motzule ma bucur ca ai ajuns cu bine,acum pot si eu dormi linistita! Si eu sunt franta...
Mihaela si mie imi va fi dor de tine! Concediu placut si sa te intorci cu bine...aaa...cu bebe! Si cu tolba plina de poezioare...
Iepurica iti tin pumnii pentru maine!

Ina

Mergi la inceput