Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 47

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

catty,iubita,se vede ca tu inca mai suferi,inca iti mai faci reprosuri...Eu zic sa inveti din experienta nefericita pe care ai avut-o,sa te bucuri ca ai putut ramane insarcinata(eu n-am fost in stare pana la 31 de ani) si sa speri ca in curand minunea se va intampla din nou.
Cat despre sotii nostri,sa stiti ca al meu nu e deloc stresat de prestatul pt.cauze nobile.Glumim foarte mult(in general dar si pe tema asta)si asta face lucrurile mai usoare.Ori ii trimit sms-uri in care il rog sa nu munceasca prea mult la birou,ca are de lucru acasa;ori il intreb ce mancare vrea sa-i gatesc,ca sa aiba"putere de munca";ori cotcodacesc pe langa el si atunci intelege ca trebuie sa fie cocos.Dupa ce prestam,noi stam amandoi cu picioarele pe pereti,in speranta ca macar la unul dintre noi se va prinde.De fapt,la ce burtica are,la el cred ca deja a avansat sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Andicu, Lumit, , asa o sa facem, prestam si duminica, din 2 in 2 zile...pai ce, e dupa el()? eeeeeiii! mai bine sa-mi ia gatu' decat sa-mi para rau ca am ratat momentu' si sa ma torturez singura...
Da, Catty, ai mare dreptate, si sotu' meu mi-a propus sa ne mai detasam un pic de nebunia asta cu CSD si sa mai facem si "la inspiratie", pentru ca e clar ca daca intervine stresul nu prea sunt sanse mari sa prinda bebe...asa ca am prestat frumusel si aseara, fara nici un fel de stres, cu toate ca eram constienti ca sansele sunt "0" in ziua 9-a (T. ne-a spus sa ne "pastram" doar pt. vineri seara). A fost ceva spontan, da' zau ca a meritat!
Princessita, daca ai ovulat ziua 10, n-ai ratat momentul pui, nu uita ca ovulul traieste pana la 24 de ore! in plus, daca ai ovulat seara, cu atat mai mult... Apropo, la tine de ce se produce ovulatia asa devreme? Eu in ziua 10-a nici foliculi ca lumea nu am, de endo ce sa mai zic...
Simt ca imi iau campii de tot...Mirelus, Ingeras, cum adica endometru de 10 mm este subtire???, ca al meu nu depaseste 8 - max.8.3 mm nici cu slujbe, iar mie nici un dr. nu mi-a zis ca ar fi subtire. In plus, am si ramas o data gravi, iar pierderea sarcinii nu a avut nici o legatura cu endometrul, motivele au fost genetice din pacate... Luminati-ma si pe mine, please, ca sunt in ceata...

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Lumit, hai ca esti hazlie! Mi-ai placut si sunt de acord cu tine ca umorul face foarte mult bine , mai ales in situatia in care ne aflam noi aspirantii la titlul de parinti! Si la noi in cuplu functioneaza umorul, dar pt. ca eu eram o fire mai serioasa , mi-a trebuit ceva timp pana sa ma schimb!
Asa ca , fetelor, incercati sa mai luati viata si in gluma ca daca nu, ne ia ea in serios (asa se spune)!

Amely, nu stiu de ce am ovulat in ziua 10! Probabil ca ciclul asta este mai scurt, mi s-a mai intamplat!Nu am facut luna asta monitorizare , dar punand la un loc ce "zice" fertility cu ce simptome am avut eu cred ca asa a fost!.... Oricum prefer sa fac acum pe "naiva" , sa nu ma mai gandesc la problemele sotzului si sa sper ca poate , poate....Mercic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Poate ca gresesc eu cand vorbescx cu sotul meu mult despore asta, dar el pune multe intrebari si trebuie sa ii raspund. Oricum in afara de nici glume pe tema asta nu prea mai comenteaza nimic. Oricum si noi incercam sa o facem cand vrem, dar tin mereu socoteala ca inainte cu 2 zile sa apara ovulatia sa nu facem nimic pt a fi "in forma" in ziua cu pricina.
Este adevarat ca inca ma mai acuz de cele intamplate, dar nu am ce sa fac. Sper insa ca in curand voi reusi sa trec si peste asta, cu toate ca este destul de greu.
Princesse, nu spun neaparat ca trebuie menajati, dar incerc sa ma pun in situatia lor si pe de o parte ii inteleg, desi nu ei duc tot greul. Oricum am decis sa nu ma mai gandesc atat la bebe si sa incerc sa ma concentrez mai mult asupra lui ca dupa aia, nu o sa mai vada el atata afectiune ca toata o sa fie numai pt bebe. Si el va trebui sa stea frumusel la coada.
Acum trebuie sa inchei ca mai am ceva treaba si apoi vreau sa plec acasa pt ca sunt fffffffff obosita.
Va pup si sa aveti grija de voi

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Wow..lipseste omul o zi cu treburi prin oras si are de citit doua pagini!!!
Amely,multumesc pentru ,uite-l si pe al meu!.Si eu zic sa profitati de situatie duminica seara....Nu are ce strica!
Iepuricule 1001 ,iti trimit o scrisorica....
Princessica draga,de reveneala nu ma intreba,perfuziile le incep luni! Nu cred ca ai ratat momentul,cred ca a fost numai bine!
Andicutz spor la "defrisare",(sper sa o fac si eu maine)
si distractie placuta la plaja...Sa dea Dumnezeu sa ne vina si noua randul odata,cum zici tu ca io-s cu butoiul aproape...
Catrinel fugi de langa butoi! Nu e loc ptr. amandoua si eu ma scald deja in el...Fa un Clear blue inainte de a pleca sa sti o treaba...Imi vei lipsi!
Alexia daca chiar sunt rushii ce ai vazut tu inseamna ca bebelina ta se "pastreaza" pentru luna de miere....
Ingeras nu dispera,endometrul tau nu e asa subtire,daca e sa se prinda bebe ar avea unde....
Catty,nu dispera,fi tare... Nu esti singura care sufera,eu te inteleg ca ci mie imi vine cateodata sa "strig spre cer" de cat de greu imi e...Am trecut si eu prin multe si inca mai trec dar m-au ajutat aceste fete minunate sa merg mai departe si nici noi nu te lasam sa plangi...Hai,fruntea sus!
Motzule ai ajuns cu bine? Odihneste-te azi,vorbim maine!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele dragi.
Am o veste nu tocmai buna. Va redau aici mai jos, asa cum am fost rugata, mesajul Catalinei.

Draga Irina,
Iti multumesc din tot sufletul pentru ca mi-ai transmis mesajele
fetelor si
am sa te rog sa imi faci marele serviciu sa il transmiti si pe al meu
pentru ca mie imi e imposibil aproape sa intru pe forum, nu stiu de ce,
de
acasa este foarte greu.

Dragele mele,
Va multumesc din tot sufletul pentru sustinerea voastra. Sa stiti ca
conteaza enorm.
Dumnezeu a decis altfel decat am vrut noi. Am fost azi la Niculescu si
rezultatul este rau. Am hematometrie (o acumulare de hematoame in uter
-
pericol pentru mine) si sarcina nu mai avea batai de inima. S-a uitat
mult
(echo transvag) dar eu observasem inca de la inceput. Vineri cand am
vazut
bataile chiar invatasem cum sa ma uit.
Concluzia: luni ma internez, va deschide colul si va evacua sarcina. Ce
sa
va zic, daca vineri hematoamele erau de trei ori mai mari decat
sarcina,
azi erau de sase ori cred (ca sa estimez dimensiunea). L-am intrebat
"credeti ca sarcina mai are vreo sansa" iar el mi-a zis direct "eu cred
ca
nu", Iar sotului i-a zis clar cand a intrat "e rau, luni evacuez
sarcina".
Sincer imi pare rau ca a decis sa astepte pana luni, sunt intr-o stare
pe
care nu stiu sa o descriu dar probabil ca nu vrea sa ma interneze
vineri si
apoi sambata si duminica nu e. In orice caz, daca e vreo hemoragie pana
atunci ma duc singura la spital inainte de luni. Mi-a zis ca hemoragia
de
sambata a fost o oaresce eliberare a uterului.
Vreau sa va zic ca omul mi s-a parut si el destul de afectat, desi eram
la
cabinetul particular nici bani pe consultatie si echo nu mi-a mai luat,
nici ce ii adusesem. Nu stiu, poate nu are nici o importanta asta dar
m-a
impresionat asa ...
Deci luni ma internez si va rog sa continuati sa va rugati pentru mine
pentru ca eu ... din nou nu mai pot (pentru moment ...).
Va multumesc ca imi sunteti alaturi

Iti multumesc Irina anticipat ca vei transmite mesajul meu.
Doamne ajuta!
Catalina

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Catalina draga sunt...stupefiata,mi s-a strans inima!!! Mi se pare cumplit de nedrept ca trebuie sa treci prin asta...Sa dea Dumnezeu sa treci cu bine prin interventia de luni si sa te faci bine...Ma rog pentru tine si iti tin pumnii....Sper sa avem cat de curand vesti bune de la tine.... Doamne Ajuta!
Mai mult nu sunt in stare sa zic...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Catalina
Fetelor eu am fost azi dupa rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Catalina,Doamne, ma doare sufletul pentru tine!
Nici nu stii cat de rau imi pare ca ti s-a intamplat asa ceva!
Sper din tot sufletul ca vei fi bine si vei trece peste incercarea asta. Asa face Dumnezeu, ne incearca exact cand nu ne asteptam, pe unele mai mult decat pe altele! Tu trebuie sa fii tare si sa te faci bine ca s-o poti lua de la capat,si sunt sigura ca data viitoare cand se va intampla sa fii gravidutza,o sa faci un bebe frumos si sanatos! Multa sanatate si-ti tin pumnii sa scapi repede de probleme si sa revii alaturi de noi!noi suntem cu tine!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by barbye
Fetelor eu am fost azi dupa rezultate

Si? Cum sunt? Spune-ne si noua,ca stam ca pe jar!

Ina

Mergi la inceput