Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 47

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am luat si eu Flamexin la menstruatie 1/zi numai in zilele menstruatiei!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ma iertati, am vrut sa spun grosimea endometrului :))
Cam cat ar trebui sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Prinzessina,n-am apucat sa vad mesajul tau.
Eu zic ca mai ai sanse,totusi,daca ati prestat in ziua 10,cand ti-a detectat ovulatia; z.12 e intr-adevar prea tarziu,dar 5 si 10,poate iese ceva,cine stie ?!
Catrinel,eu una in testul Barza nu am prea mare baza,a mai dat rateuri;mai repede ia-ti un Clearblue,ca ala ar trebui sa se pozitiveze deja la tine;stiu ca e cam scump,vreo 9-10 eur dar e foarte bun!iti tin pumnii sa iasa cu II!
Alexia,scumpa, nu dispera, ca mai ai cateva zile de asteptat!poate sunt tot semne de implantare.Pana nu navalesc rushii afurisiti,nu trage concluzii pesimiste !

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

endometrul tre sa fie peste 10

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Ingeras2a, lasa mama ca poate o sa fie bine. Si la mine la primul eco endometrul era destul de "anemic", dar alt doctor la care am fost ieri mi-a spus ca sigur din cauza controalelor si a ecografiilor s-a intamplat ce s-a intamplat. Oricum incearca sa fii cat poti de atenta si sa nu faci efort deloc si daca se poate nici "plostioare" pana nu stii sigur daca este bebe sau nu. Daca iti aduci aminte eu saptamana trecuta am facut timp in care am avut o durere cumplita si ca un fel de presiune in ovare dupa aceea, si chiar v-am intrebat ce ar putea insemna asta.
Este adevarat ca nu poti sa nu te gandesti si sa nu speri, eu chiar incepusem sa ma port ca o femeie insarcinata, sa am grija de mine, ma incerc sa mananc sanatos, sa ma gandesc cum o sa arate camera lui bebe si cum o sa o pregatesc atunci cand voi sti sigur daca este fata sau baiat. Sa nu mai vorbesc de faptul ca seara ma mangaiam pe burtica si ii povesteam ce am facut in ziua respectiva.
Acum toate astea sunt istorie, dar imi doresc din tot sufletul ca la tine sa fie bine.
Imi vine sa urlu de nervi si de durere!!!!!!!!!!! Nu mai pot!!!!!!!!!!! Desi imi spun ca poate luna asta se va intampla minunea. Oricum m-am hotarat sa nu ii mai spun sotului meu nimic pana nu voi sti daca este sigur si pana nu ma asigura doctorii ca sarcina s-a prins.
Nu stiu ce m-as face daca nu as putea sa vorbesc cu voi, si va multumesc din suflet pt suport si pt ca reusiti sa imi aduceti aminte ca orice ar fi nu trebuie sa disper si ca trebuie sa am incredere in Dumnezeu oricare ar fi problemele prin care trec.
LauraIoanatie cum iti mai este?
Catalina esti mai bine?
Celelalte fete, scuze ca nu v-a retinut inca numele la toate, dar subiectul asta se misca cu o viteza uluitoare, la voi cum merge tratamentul?
Astazi nu stiu ce s-a intamplat, dar temperatura mi-a crescut de la 36.4 cat am avut luni, marti si miercuri la 36.8. Sa fie cumva vreo infectie pe undeva, sau o fi mai mare pt ca mi-am luat-o cu vreo 20 de minute mai tarziu ca de obicei? Nu stiu ce sa cred.
Oricum hemoragia mea inca nu s-a terminat, dar vad ca este pe ultima suta de metrii, si sper ca maine sa ii spun pa-pa.
Amely, sunt de acord cu Andicu, nu are de ce sa iti faca rau daca si vineri si duminica, cel putin asa o sa ai mai multe sanse. Oricum este recomandat sa ne "facem de cap" cam la 2 zile distanta, asa ca nu vad nici o problema in asta.
Mai fetelor, voi ati observat ca am devenit obsedate de monitorizari, tratamente si alte alea? Chiar nu mai putem sa facem si noi "plostioare" si cand vrem, nu numai cand ne spune medicul? Sotul meu mi-a spus la un moment dat ca se simte "folosit" in perioda de ovulatie si ca dupa aceea nu prea ma mai interesez de el asa cum fac cand am nevoie de "luptatorii" lui.
Si sa stiti ca are dreptate, sotii vostri nu simt la fel? Mi-as dori tare mult sa pot face cand vreau, cum vreau, si fara sa ma tin cont de ce spune medicul care ma are sub observatie? Voi nu?
Va rog sa ma scuzati daca vi se pare ca am spus ceva nepotrivit, dar sincer eu asta cred si simt.
Sa aveti grija de voi,
Va pupicesc pe toate

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Andicu, din pacate, de cateva zile am deja in burtica niste senzatii prea bine cunoscute care anunta scarbele. Genul asta de sangerare l-am avut luna trecuta cu 2 zile inainte de explozie. As risca un test, nu de alta, dar tre sa-mi fac portia de teste luna asta. Nu suport incertitudinea, tare as vrea sa ma lamuresc intr-un fel sau altul! Multumesc deincurajari, esti o scumpica

Mergi la inceput

Katty, iubita, toate simtim acelasi lucru.
Multumesc, asa o sa fac...

Voi stiti ca eu nu ii spun prietenului nimic de cand sunt la ovulatie, cand nu sunt, cand trebuie etc? Incerc sa fac oarecum regulat, ceva mai des la ovulatie, dar pe cat posibil fara stress...poate ca ar fi bine sa il menajezi putin si sa nu ii mai spui chiar tot, ca stii cum sunt barbatii...incearca sa vina totul de la sine, iar in perioada fertila sa fii doar sigura ca s-a intamplat, fara sa-i spui cum si de ce...cat mai natural, ca iti spun eu, este mult mai bine si nu il faci nici sa se simta folosit...eu cred ca este mai bine asa, pt ca ar trebui macar acum sa se simta pe primul plan, ca oricum, dupa ce vine bb, nu o sa mai fie si atunci sigur o sa simta :)))
MirelaV, multumesc pt raspuns, in zilele de ciclu mi-a spus si mie sa iau.

Pupicei multi la toate fetele si bafta la tot!
Un ingeras care va iub, este plin de speranta si vrea si el 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ingeras, da, ai dreptate, trebuie intr-un fel menajati, tu esti o diplomata, dar mie imi vine sa mor – DE CE numai eu sa ma stressez, sa sufar, in timp ce d-lui trebuie menajat?? Mi se pare cumplit de nedrept sa streaca femeia singura prin toate astea. Intr-o vreme il tineam foarte la curent cu stressuri, temperaturi, dimensiuni, etc, si era si el foarte in priza, si nu folosea numanui ca eram amindoi stressati si nervosi. Asa ca am inceput sa mai reduc din cantitatea de informatii pe care i-o dadeam… E mai bine, ai perfecta dreptate, dar mie tot mi se pare nedrept…

andicu, asa e, vreo 9 euro, mi-am luat lunile trecute, o sa-mi iau si acuma, ca trebuie neaparat sa aflu pina plec.

Ce am mai vrut sa intreb… fetele care aveti soti care fumeaza, cum faceti ca sa reduca din tigari? Al meu redusese de la un pachet (19 tigari) la 7, iar acuma a revenit la vreo 14 (si oricum nu suporta sa i le numar si sa ii tin socoteala. Nici macar sa il intreb). Am avut discutii serioase, zice ca da, am dreptate, si incearca, si chiar vad ca incearca, dar nu ii iese prea bine… Voi cum faceti?

pup fetele toate-toate

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Catrinel, mercic pt. incurajare! Tu in ce zi esti azi? Mai faci vreun test sau astepti pur si simplu? Si eu iti tin pumnii! Bafta!
Andicutz, si tie iti multumesc pt. raspuns!
Alexia, nu iti pierde inca speranta! Pana luni mai este destul!
Ingerash, pt. endometru nu ti-a dat nimic (Utrogestan)? Sau Flamexinul este pt. asa ceva? Fii curajoasa in continuare! Bafta multa!
Mirela,pt. ce se da Flamexin la menstruatie?
Catty, ai mare dreptate in ceea ce ii priveste pe ai nostri sotiori! Trebuie menajati si ei saracii pt. ca ei sunt "croitzi" psihic altfel decat noi! Eu incerc pe cat posibil sa-l fac sa uite de problema lui (oligospermia) si sa ne relaxam! E greu , dar orice sacrificiu pare infim pe langa ce vrem noi sa avem:

Fetelor, eu nu am apucat sa va cunosc pe toate si sa va retin, dar sper sa o fac de-acum inainte! E asa de bine sa stii ca ai langa tine oameni carora le pasa!

Mergi la inceput

Princess, deocamdata nu iau nimic, pana nu se confirma, daca o fi...
Toate alea pe care le-am insirat sunt pt cazul in care a fost doar o alarma falsa
Nu mi-a dat inca nimic, a zis sa-l sun daca si cand aflu ceva. Daca sunt, cum aflu, daca nu sunt, sa iau pastilele despre care am spus si sa ma duc la el imediat cum pleaca uratzii...

Te pupacesc mult,

Un ingeras care va iub si vrea si el 2!

Mergi la inceput