Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 47

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

'Neata fetele! E o zi frumoasa si fierbinte...la propriu! Vroiam sa va spun ca desi am fost mai lenesa la scris zilele astea, va citesc cu drag!
Mirelus, si eu sper sa fie cu mult noroc noul capitol
Catrinel, tu ce test ai facut pui? daca nu e Clear Blue, mai sunt inca sperante...nu zice hop!
Misule, un dulce si special pentru o fata si mai speciala!
Pt. Nadya: despre "big O", la fel stiam si eu, cresc sansele de baiat, nociv... in nici un caz, nu-nu!. Pupicei!
Eu am fost aseara la monitorizare, la T., ziua 9-a: 2 foliculi de 11 pe dreapta, endo 7.7 mm. Prestam vineri seara, si mai merg la eco luni dimineata, sa vedem daca a facut poc. Ma tot gandesc daca n-ar fi bine sa prestam si dumninica seara (ziua 13-a).
Dar el a zis clar: numai vineri seara si atat! Sunt cam in ceata...help!

Va pup pe toate: Motzu, Andicu, Iepu, Mihaela (distractie placuta in Ardeal, vreme buna si deconectare maxima!), Ingeras, Lumit, Barbye, si toate burticoasele! si va astept cu vesti bune!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata la fetele mele dulci.
Mihaela, concediu placut, sa te odihnesti si sa vii cu forte noi (eventual cu bebita in burtica).
Cata, bafta multa prietenei tale, iar tie sa-ti traiasca dolofanica.
Nadya, bine ai venit si sedere scurta. Cu baile fierbinti sunt si eu de acord (adica impotriva lor). La restul ma abtin.
Mishulina, pup fata de o mie de ori.
Irina, bine ai revenit, sa-ti fie de bine concediul si ma bucur ca sunteti OK.

Eu foarte increzatoare in ziua de maine. Sper sa nu vin dezumflata.

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Ingerasa, chiar asa, cand faci testul ala odata?
Laura acu stii ca nu te doare. Hai ca mai ai un pic si ai scapat. Pupici
Amely, Da Doamne sa fie bine luna asta. Te pup si spor la prestat. Astept 2 liniute.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Pupici Iepurica..sa dea Domnul pentru toate numai bine! Mirela sper ca vineri sa fie ok si Dr. Matei sa aiba mina buna..Om vedea maine! Am si eu emotii pentru prietena mea mai ales ca am visat acum 2 nopti ca a ramas gravida dupa ISA cu gemeni..ce vis frumos..sper sa devina realitate..azi ma vad cu ea in oras si o sa-i povestesc!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

ingeras,hai cu testul pozitiv ca toata lumea te asteapta!
iepurila,iti tin pumnii stransi pentru ziua de maine.
Amely,asa ti-a recomandat T,sa prestezi o singura data in perioada fertila?O fi stiind el ce zice dar eu tot mai stau cu picioarele pe pereti si deseara. Ieri (z13) am avut intepaturi pe partea stg.(acolo unde nu este ovarul polichistic),cred ca ieri am ovulat.De prestat am prestat marti seara si vom mai presta si in seara aceasta.Ce-ar putea sa fie rau daca trimitem intariri?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Va pupic fetelor mult de tot, cat pt. toate zilele in care am lipsit
.............
Sper din suflet ca nu m-ati uitat pt. ca eu v-am simtit lipsa din plin si mi-a fost tare dor de voi! Mi-ati devenit tare dragi!
Am avut niste zile de doi bani... ocupata pana peste cap cu serviciul, cu treburi de tot felul,cu drumuri, cu pregatirile de concediu, cu o gramada de musafiri si pe deasupra net-ul a cazut!Scuze ca nu am fost alaturi de voi!
Eu sunt acum in ziua 16 ;fertility mi-a detectat ovulatia in ziua 10(!), iar noi am in 5, 10 seara si 12 , cred ca am ratat momentul, nu?
Azi am inceput cu utrogestanul si m-a luat o ameteala si un somn... o fi normal?

Urez fetelor noi bafta multa la si va pup!Vad ca s-a marit gasca pe aici pe la noi!

Pup toate gravidutzele si ma rog sa va fie bine voua si BEBICILOR vostri!

Catrinel, am vazut ca ti-a iesit testul negativ ,dar poate e cam devreme! Nu dispera, eu sunt alaturi de tine si te voi sustine!...Mie mi-a dat dr. acid folic timp de 4 luni, cred ca e bine sa-l iei!
Irinuca, imi pare bine ca te-ai intors; sper ca ti-e bine si pupic!
Utocata, ti-am vazut SAMBURICA; ce scumpica e! Sa-ti traiasca!
Laura, ma bucur mult de tot pt. tine ca esti OK!
Catalina, ai grija de tine si de puiutul tau!Sunt langa tine!
Mishulica, ti-ai mai revenit? Bafta la instilatii! Cand le incepi?
Iepurica, sunt si eu cu tine vineri la histero, da? O sa fie bine!
Andicutz, am vazut ca ai inceput munca ...ai intrat in normal! Ma bucur! .
Mihaela, concediu placut si vreme frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata surioarelor de 'suferinta"!
Ingerash,hai ca ne-ai bagat in "stres",arunca cu un test de sarcina pozitiv in noi, ca nu ne suparam!
Motzule, ma bucur tare mult s-aud ca stai bine cu rezerva de"oute";acum ca te-ai linistit,da-i bataiecand trebuie si cand nu ,ca face bine la "pisic"!
Iepurici,succes maine!!
Laura,bucura-te ca faci injectia din nou,daca nu doare,stii doar ca e un pas in plus ptr ca puiul tau sa creasca bine acolo in burtica ta!
Amely,e ciudat ca te-a pus sa doar vineri,mai ales ca foliculii tai mai au timp sa creasca,eu zic ca puteti linistiti sa "prestati" si duminica,ca doar sunt 2 zile distanta ca sa se refaca "gigeii". Rau nu face in mod sigur,nici tie Lumit!!
Mihaela,petrecere frumoasa in Ardeal,sper ca luna asta sa dea roade !
Mishulina,scumpilina,pe-aceeasi craca amandoua,dar las'ca ne vine noua randul... la barza!

Eu astept cu nerabdare we-ul caci directia mea va fi si !nu mai pooot fetelor, e o zapuseala in zona, si toata lumea a inceput sa fie bronzata,si vad numai costume de baie si saltele si colace,si eu ...astept ziua de maine cu "defrisarea".
pe viitoare si actuale burtici!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetele cucuietele!!

Miha – frumos plan!! Eu acuma (daca imi vine CM) chiar sunt la inghesuiala. Intre zilele 3-10 sunt la berlin ( o sa iau medicamente in perioada asta) dar monitorizare din parti!! Dr a zis cum ma intorc sa am contact, dar probabil nu voi primi Pregnyl, daca nu ma monitorizeaza, cred ca luna viitoare va fi cam… aiurea, la noroc, ce ma enerveaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Distractie placuta in vacanta!! Si spor la… tot ce va propuneti!!

Mishulina , nu stiu ce sa zic, mi-au cam pierit sperantele, simptome ce CM nu am, dar cind iau Pregnyl nu am de obicei…. Deja ma indrept spre butoi… Al meu sotz a obosit sa spuna ca daca nu e luna asta, e cealalta.

Nadya, Mishulina are dreptate, orgasmul e foarte recomandat la contact in perioada ovulatiei, ca gigeii sunt transportati, sau aspirati chiar, de miscarile de ce produc atunci.

Amely, testul e Barza, ca mi-am luat o carutza de ele din Ro. S-ar putea sa fie prea devreme, nu stiu, sunt in ziua 27 acuma. Ce sa zic, un pic de speranta mai e, cam 10%....

Motzunica, vezi? Frumoasa comoara ai pastrat acolo! Bravo!

Princess, s-ar putea totusi sa fie sanse, daca ati prestat in ziua 10! Pupici multi, si iti tin pumnii!

Iepuras, iti tin maine pumnii strinsi! Multa sanatate, o sa fie bine, o sa vezi!!!! (apropo, tarta mi-a iesit senzational!!! Multumesc!)

Barbye, asa sa fie, de ziua ta!! baftaaaaa!!

Andicu, distractie placuta la balaceala! Ce-as mai veni si io!!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna fetele si pupici pe obrajori si burticute!
La mine se pare ca luna asta nici nu a fost timp de facut sperante. Azi e ziua 11 DPO, 12 dupa Fertility si desi temperatura a fost 37 C, am gasit pe hartie de la col un pic de sange. De fapt un pic mai mult. . Asa ca astept in urmatoarele 2-3-4 zile adevarata invazie. Teoretic ar trebui sa vina luni. Offff. Si cand te gandesti ca aveam in grafic ceva ce seamana foarte bine cu un "implantation dip"....dar vad ca e doar "dip", ca "implantation"...alta data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ce fac fetele astazi??

Catty, din pacate m-am dus la doc, pt ca vreau sa incep si monitorizarile si mi-a facut o eco transvaginala...acum mi-ai bagat un morcov ca daca o fi, sa nu se prinda, dar eu ma gandesc ca daca vrea el neaparat, tot se prinde...test n-am facut, dr mi-a spus ca cel din z28 poate fi neconcludent (prea devreme, avand in vedere ca am ovulat in z19). Sa mai astept cateva zile si sa fac...la eco nu se vede nimic, evident, iar dr mi-a spus ca el nu crede, ca am endometrul prea subtire (10 mm)...dar ca pana nu-mi vine...eu sa sper ca se cuibareste ceva :))
Mi-a dat (pt cand imi vine, daca nu e bb...) sa iau Flamexin (??), Clomifen si ovule, dupa care programare la analiza aia cu nume lung (scuze, dar nu retin...), dureroasa, sa vada daca am trompele infundate sau nu...eu tot sper ca nu va mai fi cazul sa o fac!!
Ce este cu endometrul meu? De ce e asa subtire? asa il am tot timplu.
CM nu mi-a venit inca, simtome nu am de nimic, dar nici curaj, ca vreau sa mai sper...ma intelegeti, nu?
Deci deocamdata nu am nici o veste, nici buna, nici proasta...exc endometrul, nici simptome...

Va pupacesc mult pe toate si sar'na pt suport si incurajari! sper in continuare, ca este atat de frumos...
Un ingeras care va iub si vrea si el 2!

Mergi la inceput