Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 47

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna din nou fetelor,
Ingeras26a multumesc frumos pt urari, sper sa fie intr-un ceas bun. Oricum isi doreste f mult sa plece din Pitesti si sper sa reuseasca sa ia la facultate la Bucuresti.
Megbeng sa te auda Dumnezeu si luna de miere sa aduca si un bebe. Iti tin pumnii.
Ingeras sa nu uiti cand vorbesti cu barza ca vreau si eu o burtica mare, mareeeeeeeeeeeeeeeee sa ma fac cat Casa Poporului si sa iasa un bebe frumos si sanatos.
Utocatalina ii tin pumnii prietenei tale sa iasa bine maine.
Lumit mi-e tare frica de infectii, mai ales ca din cauza unei dintre ele am ajuns unde am ajuns acum, fara trompa si ovarul stang. Dar poate nu este nimica si sunt eu un pic mai paranoica zilele astea, dar cine stie?
Oricum temperatura cand imi scade la 36.5 cand imi creste a doua zi la 36.8. Uite asa ma omoara in fiecare dimineata.
Fetelor, vreau si eu sa vorbesc cu Doamne- Doamne sa il rog sa aiba grija de noi toate si sa ne trimita si noua micuta minune curand.
LauraIoana pupici pe burtica.
Va pupicesc pe toate si sa aveti grija de voi

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Utocatalina,prietena ta face inseminarea cu d-na biologMatei, sau d-neaei doar "prepara" sperma si o introduce un dr. ginecolog, ca eu nu am inteles prea bine...Deci ea face inseminari singura ? zi-mi, te rog, ca ma intereseaza..Oricum, bafta maine prietenei tale, sa fie cu noroc si astept cu nerabdare rezultatul de la morfologica ta, sa ne zici cat de dolofan e BB el/ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Gagici,
Am fost la Dr. Citez "Nu e nici bine nici foarte rau"
Singura explicatie care mi-a putut-o da pt sinechii este o infectie (chiar daca nu am avut nici un simptom carea sa ma puna pe ganduri- cica in 30% din cazuri asa se intampla )
Acu cica urmatoarele 2 cicluri vor fi artificiale adica sustinute hormonal. Mi-a dat PREMARIN zilele 1-11 a CM cate 1 capsula pe zi si UTROGESTAN zilele 15-25 cate 2 capsule pe zi. Acestea vor avea rolul de "bisturiu hormonal" adica ar trebui sa desprinda din aderente (pe care le voi elimina in cursul menstruatiei) si sa cicatrizeze.
Dupa cele 2 cicluri artificiale, histeroscopie din nou pt evaluarea situatiei.

Va multumesc la toate pentru incurajari si va pup si va doresc tot binele din lume.

Cata, abia astept sa ne spui ce face bebita si ca sunteti OK. Bafta si prietenei tale la ISA.
Alexia cu siguranta bebe vine si in conditii de schimbat hoteluri.
Megbeng, am auzit de posibilitatea intarzierii menstruatiei, dar din pacate nu stiu detalii absolut deloc.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Iepurila, vezi ca exista solutii? Stai linistita ca o sa se rezolve. Poate il intrebi pe dr. daca la urmatoarea histero nu le poate desface, in caz ca mai e ceva acolo?

Ingeras, te rog sa-i spui berzei sa nu ma uite nici pe mine . Simt ca nu mai pot, luna asta am facut toul asa "ca la carte", mi-am pus supozitoarele cu progestreon si mi-am luat temperatura si am fost foarte fericita sa vad ca am avut si eu o curba termica normala, ca pina acuma era ca dintii de fierastrau: cind sus cind jos, de innebunisem! Din pacate azi dimineata a scazut asa ca probabil ca s-a dus si luna asta. Voi nici nu stiti cit sunteti de fericite ca va puteti duce la doctori, echo, analize, macar faceti ceva! Eu astept sa treaca timpul (ca si cum as avea o vesnicie la dispozitie!) pina in septembrie ca sa pot si eu sa incep sa fac ceva. Imi pare rau ca ma smiorcai asa, dar stiu ca voi ma intelegeti cel mai bine

pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor va pe toate fara nici o exceptie! Sa dea Domnul sa vina cat mai repede la fiecare dintre voi, dragutelor.
Catty te tii numai de "plostioare"? Si deja stai cu piciorele pe pereti? De ce? Nu trebuie sa treaca o perioada de la ce ai patit tu?
Stiti ceva de Mishulici?
Utocata nu ai venit de la echo inca? Nu ne mai perpeli!

Laura 5+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna seara,fetelor! M-am intors si eu de la spital dar sunt necajita ca nu mi-au mai facut perfuziile din cauza unei nenorocite de rani pe col pe care mi-au gasit-o ! Necazul e ca e asa de mare,urata si suprainfectata incat trebuie intai tratata si cauterizata si abia apoi....mai vedem!
Imi tot bat capul (atunci cand nu ) sa pricep si eu de unde mi se trage,mai ales ca luna trecuta am fost in spital si nu aveam nimic!
In fine,am tratament local si miercuri ma duc sa mi-o cauterizeze...Oare doare? ca asa de tare m-am saturat de chinuri....
Multumesc tuturor ca mi-ati tinut pumnii si ca v-ati gandit la mine,as mai avea nevoie de "o tura" si miercuri...
Andicule ,ce ai trait tu e o experienta deosebita,ma bucur pentru tine,poate te ajuta sa mergi mai departe...Eu nu am fost asa tare azi,am vazut in spital multi bebei de o zi sau doua,tare mici si dragalasi si am o gramada,nu ma pot abtine....
Iepurasule imi pare bine ca a fost ok la dr. ,toate se rezolva pana la urma,ai sa vezi...
Amely,Lumit va ,multumesc pentru pumnii stransi!
Cata,bafta la morfologica,te asteptam cu vesti!
Ingerasule,as vrea si eu pe listuta,dar mai la coada,asa...
Alexia,Megbeng va doresc sa va aduca barza cel mai frumos cadou de nunta....Precis veti avea vacante romantice si astea plac la bebei...

Am incercat azi sa dau de Catalina dar nu am reusit,o fi fost fata la reanimare unde nu am acces! Mi-ar fi placut sa stiu ce mai e cu ea...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor e FETITA!Dan si cu mine suntem DISPERATI DE FERICIRE!..Bebelina e PERFECT SANATOASA si mai mare cu aproape 1 sapt..are 15 sapt. si 9,5 cm si 113 gr..Imi vine sa fac pp pe mine de fericire..Va iubesc!

Cafeluta draguta
Simburica mititica14+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cata,FELICITARI, fata frumoasa si roscatica. Sa va traiasca ingerasa si sa va aduca numai bucurii. Multa sanatate.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Cata, sa-ti creasca mare bebelina!
Mishulina, rana aia nu cred ca a aparut din senin, n-au vazut-o data trecuta ? Este o planta care vindeca rana pe col, din pacate nu stiu denumirea exacta, stiu ca in popor i se spune "ouale popii" . Daca o gasesti la plafar sa-ti faci spalaturi, dar sa nu fie foarte concentrata. Tu sti unde lucrez si despre aceasta planta stiu ca sunt rezultate 100% de la foarte multe femei la care tratamentul alopat n-a dat rezultate.
Mirela, tu nu esti pe ultima suta ?, sper ca reusesti ca asa ai promis .
Iepurila, e bine daca se rezolva cu tratament hormonal ca pe mine ma chinuit cu dilatatii in timpul CM . Imi introducea niste chestii de metal (groase ca degetul) prin col in sus si dupa ce ca ma durea burta din cauza CM iti dai seama ce chinuri pe mine cand imi baga si alea, si asta timp de 3 CM la rand. Ma rezolvat e adevarat dar cu ce chinuri...
Ingeras, sunt si eu pe lista berzei, nu?
Andicu, "La multi ani", si multi ani de casnicie de acum inainte si sau la anul .
Alexia, va asteptam pe toti 3 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Utocata, felicitari! Sa fiti sanatoase si sa creasca mare bebelina ta!

Mergi la inceput