Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 47

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Andicule, felicitari pentru finut! intr-adevar, este emotionant sa-l vezi in burtica miscandu-se, si chiar daca nu-i burtica ta, va fi si la tine intr-o zi, stii asta!
Lumit, T. a zis - citez: "cam subtirel stam, puiu!", eu am dedus ca nu a fost teribil de incantat!. Mie mi-a convenit totusi, ca fata de luna trecuta cand era 8.3 mm in ziua a 14-a, endom. meu a mai crescut. la fel si foliculul...
Alexia, luna viitoare vorbesc cu barza si scapam 9 luni de rusi, ce zici, te bagi? (am pile!)
Va pup pe toate!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Amely si eu merg diseara la Dr.T ptr monitorizare dar eu sant in ziua 9 CM.VAi am niste emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Ce mai faceti? Cum a fost in week-end?
Catalina, sper ca te simti mai bine, asta daca se poate numi bine ce simti tu acum.
Laura Ioana, esti bine? Ma bucur ca l-ai vazut pe samburel.
Ingeras26a, imi pare tare rau ca au venit rusii. Lasa ca luna viitoare o sa fie mai bine, o sa vezi. Va fi bine pt toata lumea, si atunci o sa trecem toate la mamici.
Iepurila lasa mai ca pana la urma o sa vezi ca va fi bine. Capul sus sis a nun e pierdem speranta pt ca vom reusi pana la urma.
Andicu, felicitari pt viitoarul nepotel si finut. Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun.
Eu am inceput sa ma simt mai bine, asta din punct de vedere psihic, in sensul ca nu ma mai acuz atata pt ce s-a intamplat. Totusi, vineri noapte s-a intamplat ceva care ma cam pune pe ganduri. Joi seara mi-a trecut hemoragia, si vineri am facut si noi “plostioare”. Treaba asta ca la vreo jumatate de ora dupa aceea am inceput sa am ceva scurgeri la ca ciclu. Si scurgerile au continuat toata noaptea, iar dimineata s-au oprit. De obicei sambata aata , adica pe 24.07.2005, trebuia sa imi vina CM normal, poate sa fie si din cauza asta. Dar daca este vreo infectie? Sincera sa fiu nu mai vreau sa ma duc la doctor mai devreme de 30 august cand sunt programata sa vedem cu este cu ovulatia pe luna asta si cu toate cele.
Sper ca luna asta sa fie bine.
Hai sa ma mai intreb ceva, voi cand stati cu picioarele pe pereti, dupa “plostioare”, simtiti ca un fel de presiune in ovare, sau ca un fel de durere, dar redusa ca intensitate? Nu stiu ce sa mai cred, mai ales ca luna asta am fost cat se poate de tampitica dupa ce am patit saptamana trecuta, iar acum sunt mult mai atenta la cum evolueaza organismul meu decat de obicei.
Maine nu intru pt ca plec la Bucuresti cu sora mea care da la facultate, dar vorbim miercuri. Sper sa aud numai de bine si sa nu mai plangem pt nici un motiv.
Va pup si sa aveti grija de voi.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Barbye, si eu tot din ziua 9-a am inceput monitorizarea luna asta . Tin pumnii sa fie multi foliculi !

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Amely si Barbye,bafta la monitorizari!
catty,eu nu simt nimic atunci cand stau cu picioarele pe pereti.Poate doar faptul ca-mi ingheata talpile.Scurgerile cred ca pot fi de la ciclu.De ce te-ai gandit la o infectie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..prietena mea face maine ISA cu Matei...azi la T avea folicul de 24 mm si endometru tineti-va bine de 15 mm..a facut pregnyl si maine Doamne ajuta la o ISA reusita..eu diseara la 20:00 merg la eco morfologica...sper sa va aduc vesti bune...sa aveti o sapt. fertila!

Cafeluta draguta
Simburica mititica14+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetelor!

Utocatalina, bafta prietenei tale la ISA si tie la morfologica! Sa ne aduci numai vesti bune.
Amely si Barbye, succes la monitorizari!
Andicu, cum sa te uitam?? cred ca este frumos! sa-ti traiasca finutul!
Catty, bafta multa surioarei tale! nici eu nu simt nimic....dar nu ma mica, ca nu simt nici cand / inainte sa-mi vina CM...
Lumit, cred ca din cauza endometrului...la mine dr. nu era multumit de 10mm, a zis ca e subtire...
Alexia, Mishulina, MirelaV, Motzunica, Iepurila si toate fetele de mai sus si de la acest subiect, am vb iar cu barza si am smuls niste promisiuni, dar nu vi le spun, ca daca vi le spun nu se mai indeplinesc

Eu sunt varza cu nervii acum, ca ne cautam si teren de casa si nu gasim, am mai pierdut 2 azi :(( si parca sunt prea multe! imi vine sa plang, dar nu pot, ca sunt la serv...
Ca sa va bine-dispun, va cant un cantecel pe care va rog sa il cantati si voi, ori de cate ori sunteti mai amarate:

Va place??

Va pupacesc cu mult drag! Un ingeras care va iub si vrea si el 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Amely,daca ma bag?!! Sunt prima care se aboneaza la o burtica de 9 luni!!!!
Fetelor, apropo de zicala aia cu bebe care vine mai repede la casa noua...credeti ca se aplica si la hoteluri? Ca noi luna viitoare schimbam vreo 10-11 hoteluri! Si al meu e ferm hotarat sa ne intoarcem 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Ingerash,sa-i spui berzei ca ma bag si eu,da?
Alexia27,sigur se aplica si in cazul hotelurilor!Trebuie sa-i placa bebelushului unul din cele multe hoteluri...Sa se hotarasca odata si sa veniti minim 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by Alexia27

Amely,daca ma bag?!! Sunt prima care se aboneaza la o burtica de 9 luni!!!!
Fetelor, apropo de zicala aia cu bebe care vine mai repede la casa noua...credeti ca se aplica si la hoteluri? Ca noi luna viitoare schimbam vreo 10-11 hoteluri! Si al meu e ferm hotarat sa ne intoarcem 3

OOOO...ce bine ar fi sa fie asa...noi plecam in august in luna de miere la paris..ce frumos ar fi sa il concepem acolo pe bebe!!!
fetelor, voi care stiti atat de multe, poate ma luminati si pe mine...urmatorul ciclu ar fi pe 20 aug, in ziua nuntii, asa ca dr ginecolog a zis sa ma duc cu cateva zile inainte sa fac nush ce tratament sa scap o luna de rushi..nu stiu exact ce o sa iau( pe forum fetele vorbeau de orgametril...) intrebarea mea e cum se modifica perioada fertila in conditiile astea...daca stiti, ca sunt cam nerabdatoare inca o sapt pana ajung la dr...
pupici tuturor si spor la burtici!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png

Mergi la inceput