Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 47

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

princess,concediu placut si rodnic!
Catalina,ma bucur sa aud ca esti un pic mai bine.Fii convinsa ca acolo,sus,cineva te iubeste,ca pe fiecare dintre noi!
iepurila,de ce esti "relativ bine"?Te asteptam sa ne povestesti.

Eu sunt in ziua a 16-a.Aseara am mai stat o data cu picioarele pe pereti,de astazi luam o pauza si asteptam.Nu sunt pesimista dar cred ca bebe nu va veni acum ci atunci cand ma voi astepta mai putin.Oricum,sper si ma rog pentru fiecare dintre noi!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Iepurila, sper sa te simti bine si cand poti intra si spune ce ai rezolvat, sper sa fie vesti bune.
Ingeras, nu fi trista ca anul asta reusesti.
Catalina, ma bucur ca esti mai bine, important este ca daca ai reusit odata sigur vei reusi si a doua oara.
Lumit, esti abia la inceput mai ai pana sa spui n-am reusit, gandeste pozitiv ca nu se stie ce ai in burtica.
Mirela, ma investighez deocamdata...de parca nu fac asta de 6 ani .
Mishulina, te-ai intors ?, hai ca iti simt lipsa .
Alexia, in ce stadiu esti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Motzunica, ce sa fac, astept nemernicii. Azi temp a fost ok: 37,1 (dar luata mai tarziu cu o ora), sangerarea de la col a disparut (deocamdata), si azi dimineata in pat ma cam dureau sanii, asa, ca niste sagetari usoare. Si intre timp, bineinteles cunoscutele dureri premenstruale. C'est la vie toujour parshiva!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ce slaba miscare pe aici, fetelor! M-ati lasat singura?

Laura 5+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Gata am revenit
Sa va povestesc. M-am internat la 8.00, am intrat in sal de operatii pe la 1.30 si am iesit un sfert de ora mai tarziu. Cred asta pt ca asa mi s-a spus. Am avut anestezie generala (deci am facut nanita) nu am simtit absolut nimic. Doar groaza dinainte de a intra in sala si din momentul cand m-a suit pe masa si a inceput sa-mi puna si electrozii si perfuzia si tensiometrul si masca de oxigen...
Aici mi s-a rupt filmul.

Dupa interventie m-am simtit bine, doar ametita si foarte slabita. Pierdusem notiunea timpului.

Cu Dr nu am reusit sa vorbesc dupa interventie dar pe foaia de iesire scrie sinechii tuneliforme. Deci tot nu a putut vizualiza ostiile tubare.
Nu stiu exact ce sunt sinechiile astea, de unde au aparut (repet nu am avut nici un chiuretaj in viata mea) si ce pot face sa scap de ele.
Luni ma duc la Dr. sa-mi spuna ce si cum.
Deci mai am mult de luptat si de tras.

Va spuneam ca sunt relativ OK pt ca inca sunt un pic ametita, slabita (aseara mi-a fost rau, cu stari de voma, nu am putut pune nimic in gura).

Cam asta e in mare
Va pupicesc pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Sanatate multa si putere sa-ti revii.
Vai ce diagnostic pun astia de nu intelege omul nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Iepurila imi pare rau, dar oricum sigur are o rezolvare.
Ai facut cumva stimulare cu clomifen?
Am inteles ca si de la stimularea cu clomifen nivelul estrogenilor scade si mucoasa uterina este foarte subtire, si daca mai e asociata si cu raceala poate interveni aceasta problema.
Acum doua saptamani am facut si eu a doua HSG, si ma durut destul de tare, am si sangerat si Dr. radiolog mi-a spus ca am avut sinechie uterina, si la HSG tocmai mi sau deslipit pereti uterului cand ma durut, si apoi substanta a mers pe trompe in sus pana unde trebuia.
Sanatate si curaj!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Iepurila, sinechiile uterine sunt aderente ale peretilor uterini, adica cu alte cuvinte: peretii uterini s-au lipit unul de altul si asta de obicei se intimpla de la chiuretaje facute mai cu "zel". Cred ca se mai pot produce si de la infectii dar ar trebui sa fie niste infectii destul de serioase, alte cauze nu prea mai stiu. Ai spus ca nu ai avut nici un chiuretaj asa ca nu prea inteleg de ce ai facut sinechiile astea.

Ca sa te incurajez pot sa-ti spun ca am avut o colega de facultate care a facut, cred ca nici ea nu mai stie cite chiuretaje la viata ei si la un moment dat i s-a spus ca are sinechii uterine. Nu stiu ce tratament a facut dar are un baietel de toata frumusetea, asa ca nu te stresa prea tare ca solutii exista. Iar starile de voma le-ai avut de la anestezia generala.

Catalina, ma bucur sa aud ca esti un pic mai bine! Sa stii ca ma gindesc mereu la tine si ma rog sa fie totul bine!

Pupici multi si dulci la toate fetele si concedii placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata si bine v-am regasit...Nu v-am uitat dar am fost plecata doua zile si am venit aseara murata pana la piele de o nesuferita de ploaie...
Catrinel,nu fac stimulare(deocamdata) si nici monitorizari luna asta,doar perfuzii si atat! Perfuziile astea (pe vremuri se numeau instilatii) sunt perfuzii utero-tubare,nu in mana,(sa nu crezi altceva) si se fac cu un amestec de antibiotic,antiinflamator si xilina! Multumesc pentru pumnisorii stransi,abia astept sa te intorci!
Laura,te ,ma bucur mult ca ti-ai vazut "saculetul" la echo,in curand vei vedea si "samburelul" dinauntru,pana atunci mami trebuie sa fie cuminte ,sa pape tot,sa stea in patut si sa faca ce zice dr.....
Ingeras,imi pare rau,poate luna viitoare....Mergem mai departe!
Princess,concediu placut! Sa vi bronzata si cu vesti bune!
Iepuricule sper ca te simti ceva mai bine...
Motzule ,m-am intors,si eu v-am simtit lipsa!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna fetele, mama, ce liniste e pe aici. Mishu, bine ai revenit!
La mine situatia e....rosie. Mi-a scazut temperatura drastic de la 37,1 la 36,7, asa ca maine incepe. Daca tot nu a fost sa fie luna asta, mi-ar fi placut macar sa vina scarbele de azi. Offf!
Va pup, si sper ca voi sa aveti un we mai placut ca al meu!

Mergi la inceput