Copilasi de martie-aprilie2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

gata fetelor pentru cine vrea sa se uite aici am
poze

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Oana, nu pot vedea pozele !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Sa mai incercam o data
Aici sunt poze

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Le-am vazut ! Ce frumos ! Ce frumosi sunteti voi ! Ce apa, iar terasa aceea numai alb si albastru ....Mi s-a facut dor de concediu !
Bravo voua ! Oana, sa plecati in fiecare an !

Mergi la inceput

Merci Laura speram sa plecam in fiecare an daca nu noi doi atunci trei ,obiectivul pentru la anul e sa mergem acolo unde era apa aia limpede si terasa ca acum am fost doar in croaziera acolo.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ematutui spune:

Multa sanatate ingerasilor bolnaviori. Nici noi u stam prea bine la acest capitol. Ne-a curs nasul si ne-a trecut. Apoi pentru ca am mers la plaja si am luat in nasuc aer salin a inceput din nou sa curga. Nici doctorita noastra nu este adepta antibioticului imediat dar in final dupa cateva zile de asteptare tot acolo am ajuns. De data aceasta doar la Sumetrolin ( nu stiu daca am scris corect ) pentru ca vrem sa impuscam doi iepuri deodata, am avut si noi un pic scaunele moi si apoase dar nu a fost diaree, probabil caldurile. Nici noi nu prea vrem sa mai mancam pasat, daca se poate din manuta sau singuri cu lingurita si furculita.
Caldurile astea ne-au adus si multe brobonele de care nu mai scapam, dar acum trece vara mult asteptata si ne trezim iar cu frig. Acum e bine decat dormim in casa reatul zilei suntem in curte la pui, purcei, caram cartofi, mere, ardei, punem in caldarusa, o rasturman, aliunecam pe legume, jucam fotbal cu ele.
Micky ai foarte mult curaj sa pleci cu fetele, iti invidiez curajul. Noi cu George nu am plecat pana acum la drum lung. Cel mai lung drum a fost de o ora pana la Neptun in rest in jurul casei. Socrii mei stau pe valea Slanicului la Buzau si inca nu am ajuns la ei cu George, speram la sfarsitul lunii poate se racoreste. In septembrie vrem sa plecam un weekend prelungit la Cheia sau Azuga. E drept ca nici noi nu am mai iesit nicaieri de cand il avem pe el probabil suntem prea precauti. El este si foarte mofturos la mancare si poate ca de aceea ezit sa plec undeva. Poate prind si eu un pic de curaj de la voi.
Laura, eu cu albastru de metil ii dau lui George la fundulet cand se opareste si trece imediat, asa ca e foarte bun.
Multa sanatate bebeilor bolnaviori si de la George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna fetele! Nici o pagina fara probleme de sanatate ale copiilor. M-am saturat. Si al meu a facut de ieri o laringita de toata frumusetea. I-am zis pediatrei ca e sigur laringita si asa a fost, dar nu puteam da antibiotic dupa ureche. Dar dupa o doza de Augmentin si una de Nurofen tot a facut febra 38.9 si m-am speriat foarte tare. E pt prima data cu febra asa de mare. Eram in drum spre casa si a vomat. Noroc ca era si mama cu mine. Am tras repede pe dreapta (nici nu-mi aduc aminte unde si cum), iar voma era fierbinte si el mai mult cu ochii inchisi si foarte moale. I-am dat atunci Novocalmin supozito si i-a trecut, dar nu de tot. Si tot asa am tinut-o toata noaptea pana pe la 5 dim. Ii dadeam Nurofen, facea febra dupa 2-3 ore, treceam la Panadol si pana dimineata s-a mai linistit. Problema e ca de dimineata a facut si vreo 2 scaune moi si i-am dat si jumatate de plic de smecta. Am bagat la medicamente in el... Insa nu prea vrea sa bea lichide, de mancat nu mai zic si mi-e frica de deshidratare. Ce sa mai zic ca la noi in casa sunt 30 de grade, iar de aer conditionat nu poate fi vorba acum. Eu cred ca tot de la aer conditionat vine raceala pt ca duminica am fost in Mall si acolo e mai rece si aerul uscat. Am citit ca laringita se face in general si de la statul in aer conditionat combinat cu o raceala si sensibilitatea laringelui. De la cel de acasa sau din masina nu avea cum sa raceasca pt ca le folosim de mai demult si nu la putere mare.
Sanatate multa si pupicuri Malinei, Dariei si Cristinutei. sa se faca fetele bine.
Simo, pupicuri si lui Lucas. Si soacra mea a folosit metoda cu inghetata pt sotul meu cand era mic si a facut amigdalita si a functionat. Mie mi-e frica sa incerc. Iar in legatura ce felul in care sunt tratati bolnavii si metodele care se folosesc in depistarea unei boli, nu cred ca ne comparam.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Vazand cum copii nostri fac aceleasi boli cam in aceleasi perioade, eu cred ca, intr-un fel , e inevitabil sa nu faca. Adica sunt faze ale copilariei si ei prin aceste imbolnaviri isi calesc organismul. Pe cuvant, nu am auzit o singura data de la mamici de alta generatie ceva de genul: "de la raceala aia cumplita s-a imunizat, nu a mai racit de doi ani ..."
E drept ca si anotimul in care suntem isi spune cuvantul.
De fapt e important sa treaca usor peste toate , si noi si ei.

Andreea, imi inchipui ce te-ai speriat. Va si noi pe voi ! Eu i-am dat ceai cu o lingurita de zahar , un varf de cutit de sare si putina lamaie, incearca si tu poate il convingi. Si ca sa se mai racoreasca i-am facut si 3-4 dusuri prelungite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Laura, daca are febra are voie dus? Eu stiu ca nu.
Chiar aseara am citit ceva pe DC in legatura cu intarirea imunitatii prin niste tratamente medicamentoase pe baza de plante sau nu. Am zis ca o sa-mi intreb si eu pediatra, dar din cate am inteles se fac toamna, nu vara. Aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54395
Si va rog sa-mi mai spuneti si mie alte leacuri babesti pt scaderea temperaturii, in afara de impachetari cu otet diluat, cartofi pe tample, frectii cu carmol.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Andreea, se fac dusuri, e chiar un remediu pentru scaderea temperaturii. La spital pana a venit doctorita, asistenta i-a infasurat pieptul si burtica cu un prosop ud.( nu cu apa foarte rece).

Mergi la inceput